diesel d-60
Član
Dobro da nije i ovo optuzio one kako su radili… palma sve rasprodao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što je najzanimljivije njemu mandat kao V.D istekao 2017 ako je verovati pisanjima.Ispada da on prima platu i dolazi na posao bez ikakve funkcije.Ne mogu ni da ga smene jer nema funkciju.Ено смењена четири директора. Али не и в.д.
Па причај човече, не држи нас у незнању и неизвесности!
Solarni paneli su Q ako nema vracanja struje u mrezu, nakupovaces se baterija. Nije isplativo.Trenutno me čeka veća investicija za toplotnu pumpu,ali kad vidim koliko su zaglibili sve sam bliže tome da to ode na solarne panele i dobar agregat.
Svakome mogu da se dogode havarijska iskakanja,ali ovo u Tent je za dugu robiju.Grčić čak šta više nije ni VD direktora mandat i za to mu istekao 2017.Resorna ministarka pojma nema da joj žila kucavica Srbije u zimsku sezonu ušla bez zaliha uglja.
Bilo je reči da su nešto menjali zakon i da sad može nazad u mrežu. Ili još nije usvojen a treba da se usvoji.Solarni paneli su Q ako nema vracanja struje u mrezu, nakupovaces se baterija. Nije isplativo.
Iju, iju jebes familiju, samo gledu da me zajebedu.Ili, nije naša familija mala, al su srali pa ih nismo zvali...
Prvo treba ukinuti finansiranje stranaka iz budžeta i onda korak po korak.A i mislim da bi sledeći predsednik trebao da bude sa korenima iz sadašnje Srbije.Dosta su nam dođoši vladali.Zar nije dosta što smo ih primili,nego hoće i da vladaju.
Jesmo svi Srbi, ali nam mentalitet nije isti. E sad to moze da je prednost, a moze i da je mana.Meni samo nije jasno dokle cemo deliti ljude na dodjose i statosedeoce, crnogorce i hercegovce, ......
Po meni i crnogorci, hercegovci, krajisnici, licani, sve su to Srbi. Ali to nije toliko ni bitno za normalne ljude, ljude treba deliti na dobre i zle, i kad nam to bude jedina podela onda ce nam biti bolje. A politicari na vlasti treba da budu dobri ljudi i domacini, a to gde mu je deda rodjen nema nikakve veze.
Pa vecina vojvodjanja je nekad neko dosao ma ove prostore, nekom otac pre 30 god, nekom deda pre 70, nekom neki predak pre 200 god.....
Pa zar nije tačno to što sam napisao.Naravno i ja ljude delim na dobre i loše.Ali mi objasni što su uglavnom ti ljudi na vlasti.I uopšte nisu dobri.Meni samo nije jasno dokle cemo deliti ljude na dodjose i statosedeoce, crnogorce i hercegovce, ......
Po meni i crnogorci, hercegovci, krajisnici, licani, sve su to Srbi. Ali to nije toliko ni bitno za normalne ljude, ljude treba deliti na dobre i zle, i kad nam to bude jedina podela onda ce nam biti bolje. A politicari na vlasti treba da budu dobri ljudi i domacini, a to gde mu je deda rodjen nema nikakve veze.
Pa vecina vojvodjanja je nekad neko dosao ma ove prostore, nekom otac pre 30 god, nekom deda pre 70, nekom neki predak pre 200 god.....