Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze jedno glupo pitanje? Sad sto je vucko davao po 20e ili 2351.26 din jel se desilo nekome da banka da manje para?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Imala je od prosli put 300 din na tome racunu pa dobila 2351.26 a iaplatili njoj 1850din kao samo toliko moze

Nema ona racun,to valjda taj namenski automatski otvoren ali izgleda svaka banka radi za sebe

Koliko sam cuo ti racuni se posle odredjenog vremena automatski gase, a nebi trebalo da imaju odrzavanje,ja u mojoj banci to nemam,placam odrzavanje za namenski na gazdinstvo sto imam a posto nemam tekuci otvoren mi je automatski i nista ne skidaju

Da se dopunim,imali ljudi problema sa onim brzim kreditima tipa Win Win i slični,kupiš TV na kredit oni kao otvore račun,isplatiš sve kad posle godinu dana stiže da platiš održavanje za taj račun i ako nije aktivan sem toga.A i možeš u kreditnom birou da imaš problem zbog tih namenskih računa.Digneš pare i odmah gasi.

To je subvencionisanje banaka.
I sa subvencijama za ratarstvo. Drzava uplati crkavicu, banka skine proviziju, ti platis drzavi porez, banka skine proviziju, platis odvodnjavanje, banka uzme proviziju. Tebi ostane nista, drzava dobije veci deo a banka manji i ko te j*be

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh