Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zar nije tačno to što sam napisao.Naravno i ja ljude delim na dobre i loše.Ali mi objasni što su uglavnom ti ljudi na vlasti.I uopšte nisu dobri.
Naravno da nisu dobri, kad budu dobri bice nam bolje, to je jasno svima. Ali sam upoznao u Novom Sadu dok sam studirao odlicne ljude iz CG i Bosne, a jako lose ljude iz Srbije, a bilo je i obrnutih primera. Tako da to odkale si nema veze sa tim kakav si covek. Zivim u opstini gde ima Srba, Slovaka, Madjara, Rumuna, nekad su mi pre pomogli i razumeli Slovaci nego ljudi iz mog sela.

Jesmo svi Srbi, ali nam mentalitet nije isti. E sad to moze da je prednost, a moze i da je mana.
Kod normalnih ljudi to je prednost, nije isti mentalitet ni kod banacana i sremaca pa sta sad treba i po tome da se delimo? Mi treba da se razumemo da uglavnom se losi ljudi bave politikom, i tu pronadju sebe, e to je najveci probelm.

Да ли је неко бацио поглед на бројило за очитавање потрошње електричне енергије? Пратим свако јутро и уназад неколико дана дневна потрошња је скочила са 16 KW на 21 KW.

Да ли је неко бацио поглед на бројило за очитавање потрошње електричне енергије? Пратим свако јутро и уназад неколико дана дневна потрошња је скочила са 16 KW на 21 KW.
Meni su menjali sad pre dva meseca, bio onaj stari sat od sto godina, sad stavili digitalni. Potrosnja u kuci ista, a racun skocio u proseku za nekih 2000 mesecno...

Ово ми је вишегодишњи просек. Знам шта троши струју сваки дан квочка 6 KW, бојлер 3-5 KW грејање у купатилу 3-5 KW, фрижидер и замрзивач. Све сијалице у домаћинству су штедише. Овде упада још веш машина и крупара али не ради сваки дан. Кување на плин.

Nov hibrid na trzistu
7f6d7bbca5345b3a430ab01eedd12f21.jpg

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Kod normalnih ljudi to je prednost, nije isti mentalitet ni kod banacana i sremaca pa sta sad treba i po tome da se delimo? Mi treba da se razumemo da uglavnom se losi ljudi bave politikom, i tu pronadju sebe, e to je najveci probelm.
To je pravi odgovor uglavnom se losi ljudi bave politikom ako se neko dobar i pojavi taj se ili prikloni ili ga uklone na ovaj ili onaj nacin.Ako mislite samo na ovu vlast mislim da gresite to je dugo unazad,pamtim od komunizma na ovamo a ne samo od prekjuce.Samo su nijanse u pitanju.

Stalno ponavljam da je komunizam i dalje na vlasti, ne treba to nikada zanemariti.
Svi sadašnji političari na našoj sceni su ili potomci komunjara ili njihovi pripadnici.
Neće oni mirno dozvoliti bilo kome da demokratski uđe u njihov delokrug dejstva, odnosno vlast..

Ако постоји могућност израчунај потрошњу који апарат троши колико струје. То ти је скоро 7 KW виша потрошња на дневном нивоу

Moj cale, starac prosli mesec uvecanje za 1500, a ovaj snizenje za 1500 din po racuni, a mene cepaju. A sve se isto radi? Ovde nesto smrdi, i to bas smrdi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh