Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zar nije meni drzava kupila bager, sta se sad bunite. I mi smo u govnima velikim, i kod nas su deponije prazne i prekjuce zamalo i mi da utulimo, strucnjaci su nas doveli u takvu situaciju da nemamo sta da kopamo a traze proizvodnju, kad te dovedu u situaciju da neka od tih budala rukovodioca dodje i vidi da se nesto crni ispred bagera i onda kao hijena krene da zavija i trazi kapacitet a ono samo zivo blato onda sta mozes kopaj sta ima i cuti. Verovali ili ne od nas vuku ugalj za Niklu Teslu, nekad smo mi za njih bili smesni i po rezervama uglja i po proizvodnji a de je sad taj ugalj nemam pojma
Pa zato sam te i pitao.Ti si nam sad najmerodavniji.KŠ na TV nam priča priče a koliko sam ja razumeo-imaćemo mi restrikcija ove zime

Надам се да нисте добро разумели. Него има још једна чињеница коју сам чуо од мудријих старина. Када се погледа уназад од почетка демо(н)кратије власт је трајала 10-так година. Тренутна власт је од 2012.године тако да овако рачунајући на прсте ...

Ma ce bude dobro, najgore je kad nesto pada kao onomad, kod nas je palo cudo od snega i kise 2 dana nije stajalo, ceo sistem do drobilane je dug oko 12 km pa jos kad se desi neki zastoj ili kvar a sistem bude pun i ako stoji malo duze sat dva pa kad se to lepo natopi onda drobilana ne moze da se ocisti dve smene

Чекај мало а депо, резерва или како још називате складиште. Зар не би требало да резерве буду пуне а све преко иде на капију. Кад дође стани-пани онда се то троши?

Brate ubijamo se od posla ali tu mi nista ne mozemo da promenimo, ja ne mogu da dam prizvodnju iz bloka visine 2-3m, jos nas ovo nevreme satra, onomad jedna traka potopljena pa juce prelazili na drugu stranu da premostimo neki dan dok skrate tu traku pa se opet vracamo u rupu a jalovine sve vise a uglja sve manje, malo malo pa neka depresija samo pesak a uglja nema, ali ne bojte se nocas cu da ga iskopam i tamo de ga n :haha: ema

Ne znam sta se desava u Kolubari da nemaju uglja ali kod nas je problem mnogo jalovine i podzemne vode, a sto se tice rada najbolje je kad se sto manje radi fizikalijatad ide proizvodnja ko ladna voda a kad se ljudi kidaju u blatu do kolena sa kablovima i lopatama tu nema proizvodnje

Evo samo da prekopiram svoj post koji sam napisao prvog oktobra :

"Previsoke cijene plina prisiljavaju fabrike azota da gase proizvodnju .
Za sve su krivi ovi zeleni i slicni klimatolozi koji su digli paniku . Vidjecete sta ce biti . Kolaps . Nedaj boze jos jake zime . Plina nece biti . Cijena goriva ce otici u nebesa , pa nestasica djubriva izazvati skok cijena hrane . Energenti vuku struju pa ce racuni biti astronomski u nekim drzavama . Onda ce krenuti nemiri i slicno... Zivi bili pa vidjeli "

Evo samo da prekopiram svoj post koji sam napisao prvog oktobra :

"Previsoke cijene plina prisiljavaju fabrike azota da gase proizvodnju .
Za sve su krivi ovi zeleni i slicni klimatolozi koji su digli paniku . Vidjecete sta ce biti . Kolaps . Nedaj boze jos jake zime . Plina nece biti . Cijena goriva ce otici u nebesa , pa nestasica djubriva izazvati skok cijena hrane . Energenti vuku struju pa ce racuni biti astronomski u nekim drzavama . Onda ce krenuti nemiri i slicno... Zivi bili pa vidjeli "
To mi nekako lici na teoriju zavere...🤔

Eksploatacija uglja je u cijelom svijetu vec vise godina u procesu gusenja , neulaganja u nove , zatvaranje pojedinih rudnika , zabrane ispitivanja , sve zbog klimatologa i zelenih . Sad su posledice . E dali je moralo tako ili nije , to ja neznam

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh