savopunck
Banned
E to je uzrok sigurno i u Srbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena goriva pada a i za plin nije to bas tako kao sto se prica,zivi bili pa videli.Evo samo da prekopiram svoj post koji sam napisao prvog oktobra :
"Previsoke cijene plina prisiljavaju fabrike azota da gase proizvodnju .
Za sve su krivi ovi zeleni i slicni klimatolozi koji su digli paniku . Vidjecete sta ce biti . Kolaps . Nedaj boze jos jake zime . Plina nece biti . Cijena goriva ce otici u nebesa , pa nestasica djubriva izazvati skok cijena hrane . Energenti vuku struju pa ce racuni biti astronomski u nekim drzavama . Onda ce krenuti nemiri i slicno... Zivi bili pa vidjeli "
Hmmm, malo krenulo da pada , pa se malo vraca , vise kao da stoji cijena nafte.Cena goriva pada a i za plin nije to bas tako kao sto se prica,zivi bili pa videli.
Šta da ti kažem kad kotlarnica Upravne zgrade Tamnave istok gde se pored kancelarija nalaze i garderobe, i tuševi radnika, nema kolica uglja da se naloži kotao... A objekat u sklopu drobilane.Ne znam sta se desava u Kolubari da nemaju uglja ali kod nas je problem mnogo jalovine i podzemne vode, a sto se tice rada najbolje je kad se sto manje radi fizikalijatad ide proizvodnja ko ladna voda a kad se ljudi kidaju u blatu do kolena sa kablovima i lopatama tu nema proizvodnje
Na nisovoj pada samo 0.5 din
Ma on je tu najmanji problem,lako će sa njim,ali šta sa gospodjom ministarkom koja lobira na neku drugu stranu.Šta da ti kažem kad kotlarnica Upravne zgrade Tamnave istok gde se pored kancelarija nalaze i garderobe, i tuševi radnika, nema kolica uglja da se naloži kotao... A objekat u sklopu drobilane.
Razlog svemu ovome je nakaradno vodjena firma poslednjih 10 godina.
Barbula će me odlično razumeti, jer je iz tog posla, a za ostale, zamislite da u vaše gazdinstvo dovedete čoveka koji veze nema sa poljoprivredom, da vam vodi posao i vuče sve konce i za sve se pita, da vam kaže kad ćete i kako da orete, a kad i kako da sejete, šta bi bilo sa vašim gazdinstvom posle 10 godina?
E to je slučaj sa Kolubarom sada, a i sa čitavim EPS-om.
A sta ako dovedu takvog ministra?Šta da ti kažem kad kotlarnica Upravne zgrade Tamnave istok gde se pored kancelarija nalaze i garderobe, i tuševi radnika, nema kolica uglja da se naloži kotao... A objekat u sklopu drobilane.
Razlog svemu ovome je nakaradno vodjena firma poslednjih 10 godina.
Barbula će me odlično razumeti, jer je iz tog posla, a za ostale, zamislite da u vaše gazdinstvo dovedete čoveka koji veze nema sa poljoprivredom, da vam vodi posao i vuče sve konce i za sve se pita, da vam kaže kad ćete i kako da orete, a kad i kako da sejete, šta bi bilo sa vašim gazdinstvom posle 10 godina?
E to je slučaj sa Kolubarom sada, a i sa čitavim EPS-om.
Ma on je tu najmanji problem,lako će sa njim,ali šta sa gospodjom ministarkom koja lobira na neku drugu stranu.
Trenutno nas Bugari spašavaju da ne sedimo u mraku.
Rukovodilac EPS-a je jači od resornog ministra.A sta ako dovedu takvog ministra?