MOMOSARIC
Član
Jel radis usluge ? Imam neke problematicne njive . Nemoras trako da nosis , samo taj tocak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas bio prosle nedelje I kaze da je lose stanje jer ima manjak inzinjera , a njih ima ko kusih pasaNisi u pravu. On je ogroman problem. U sve se meša i ništa ne može bez njega. Kao što je Vučić u državi, to je Grčić u Kolubari.
Којих ових њихових са купљеним дипломама? То што је он рекао је прича неког буздована који појма нема. Стари стручњаци, када сам ја почињао да радим су говорили да су искуства запада (радили су у Немачкој) да индустријски објекти леже на леђима техничара.Kod nas bio prosle nedelje I kaze da je lose stanje jer ima manjak inzinjera , a njih ima ko kusih pasa
Или "наХеб'о си ако ти дођемо нас тројица - ја, Смит и Весон".Почео нешто да се курчи као ја имам црни појас трећи дан у џудоу, реко види пријатељу будемо ли имали проблема џаба тебе тај црни појас ако ти ја дођем са пајсером од С опруге неће ти помоћи ни да имаш 10 дан црни појас.
Ja od tih učitljica i nastavnica ili muških imam fobiju,da ne pišem šta bi bilo kad bi bilo.Код нас у основној школи нема дупло него четвородупло наставника и професора, толико партијског кадра запошљено да раде на пар-непар. Деца се скроз погубила и сваки има неку своју шему наставе, а највећи проблем наставник физичког који не признаје лекарска оправдања где су деца због ковида ослобођена на месец дана од физичке активности. Лик се уживео у неку улогу неког мангупа па то је страшно, масовно родитељи почели да се жале на њега па су га мало изгледа смирили. Почео нешто да се курчи као ја имам црни појас трећи дан у џудоу, реко види пријатељу будемо ли имали проблема џаба тебе тај црни појас ако ти ја дођем са пајсером од С опруге неће ти помоћи ни да имаш 10 дан црни појас.
Ne spasavaju placamo mi to oni lepo bratski zaradjuju…Ma on je tu najmanji problem,lako će sa njim,ali šta sa gospodjom ministarkom koja lobira na neku drugu stranu.
Trenutno nas Bugari spašavaju da ne sedimo u mraku.
dakle i zvanicno od juce29.6milijardi evra javni dug u oktobru ove godine....dosli na vlast i zatekli dug od 15milijardi...dakle 15 milijardi zaduzili a u drzavi kolaps na svim poljima....nije on doveden da preda kosovo nego da rasproda centralnu srbiju sto i cini,delove vojvodine su uzeli njima
Па причај човече, не држи нас у незнању и неизвесности!Zorge ima i kremanska kraljevska kobra