Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da rekao je predsednik da Vas sve u EPS-u mnogo pozdrave i da izdržite.Drago mu je što dajete sve od sebe.
Znači da je ova sednica za javnost ( bez maski) a njih gomila u sali.bila da se Vlasi ne dosete.

Bila je klasicna predizborna propaganda . Ajde mozda se tako slicno i rade vanredne sjednice vlade , ali ono je samo falilo da av izvadi katanu i bira kome ce odsjeci pognutu glavu ili dati mu mac da izvrsi harikiri . Podijelio im je par otkaza kolko sam razumio , samo kaze , dugo se znamo , tesko mi je reci , al znas sam sta ti je raditi , a oni samo kazu

上司がわかります、切腹します

Kod nas bio prosle nedelje I kaze da je lose stanje jer ima manjak inzinjera , a njih ima ko kusih pasa
Којих ових њихових са купљеним дипломама? То што је он рекао је прича неког буздована који појма нема. Стари стручњаци, када сам ја почињао да радим су говорили да су искуства запада (радили су у Немачкој) да индустријски објекти леже на леђима техничара.

Колико се сећам у ТЕНТ-у су васпитавали инжењере - свеска под мишку и састанци. Ретки су они који познају погон.

ПС

Мој син је све праксе радио код мене у радионици, од средње школе до завршетка више. Када је дошао на завршну праксу (већ је био инжињер мехатронике), мислили су да је добио посао и дочекан је срдачно. Нико не би имао ништа против (осим мог пословође који је зинуо од чуда). Рекао сам да је дечко на пракси и ишао је са мајсторима свуда по погону – од турбине до котла.

Кажем му да не иде да се праши и да ради свој посао, односно да се упознаје са Сименсовом техником (за коју су непотребно бачене огромне паре). Каже ми, идем све да упознам и видим и радим са људима.

Један колега ми каже, нема за твог сина места у електрани: вредан је, поуздан, добро познаје ствари и хоће да учи и види сваки део погона како ради...а такве не примају тако лако.

Za elektrane ne znam, ali sam čuo priču da su u Vodama Vojvodine isto pozapošljavani stranački kadrovi... Kažu, ne daj nam Bože neke poplave, ovi nemaju pojma šta treba da rade...

Dukej, krenes samo od direktora i sve ce ti biti jasno. I za vreme zutih Vode su bile partijski plen iz kog se lova izvlacila.

Partijski plen su sva preduzeća koja se finansiraju iz budžeta .U manjim školama ,više poslužitelja i ostalih radnika nego đaka , u Opštinama nema više stolica ........A tek eps ,vode ,šume, jk,socijalno .Em što imaju dobre plate ,em sve ide preko računa pa kada odu u penziju od nje mogu da žive a ovi iz rada što ih deru za minimalac i kada odu u penziju moraju da rade i dalje.Nije ni čudo što se svi guraju u političke stranke i za vođu bi ti izvadili oko.

Код нас у основној школи нема дупло него четвородупло наставника и професора, толико партијског кадра запошљено да раде на пар-непар. Деца се скроз погубила и сваки има неку своју шему наставе, а највећи проблем наставник физичког који не признаје лекарска оправдања где су деца због ковида ослобођена на месец дана од физичке активности. Лик се уживео у неку улогу неког мангупа па то је страшно, масовно родитељи почели да се жале на њега па су га мало изгледа смирили. Почео нешто да се курчи као ја имам црни појас трећи дан у џудоу, реко види пријатељу будемо ли имали проблема џаба тебе тај црни појас ако ти ја дођем са пајсером од С опруге неће ти помоћи ни да имаш 10 дан црни појас.

Почео нешто да се курчи као ја имам црни појас трећи дан у џудоу, реко види пријатељу будемо ли имали проблема џаба тебе тај црни појас ако ти ја дођем са пајсером од С опруге неће ти помоћи ни да имаш 10 дан црни појас.
Или "наХеб'о си ако ти дођемо нас тројица - ја, Смит и Весон". :ROFLMAO:

Тренутно двојица Берета и ја и њених 15 другара😁
Што би рекли нема песме без Берете и свих 7 не излете😁

Била некоћ тема на војном форуму, типа "Покажите своје оружје". Било тамо људи са сјајним примерцима оружја, а ја направио фору из Симпсонових и окачио фотку оружја које је прекинуло инвазију ванземаљаца: ошмиргл'о метар летве и закуц'о добар ексер, да му добро вири крај, па све то слик'о. :ROFLMAO:

И онда један познаник (са крајње дискутабилним укусом за украшавање оружја) пита ме зашто нисам закуц'о још један ексер поред, да добијем... пази сад... "шумадијску кобру". :haha:

Код нас у основној школи нема дупло него четвородупло наставника и професора, толико партијског кадра запошљено да раде на пар-непар. Деца се скроз погубила и сваки има неку своју шему наставе, а највећи проблем наставник физичког који не признаје лекарска оправдања где су деца због ковида ослобођена на месец дана од физичке активности. Лик се уживео у неку улогу неког мангупа па то је страшно, масовно родитељи почели да се жале на њега па су га мало изгледа смирили. Почео нешто да се курчи као ја имам црни појас трећи дан у џудоу, реко види пријатељу будемо ли имали проблема џаба тебе тај црни појас ако ти ја дођем са пајсером од С опруге неће ти помоћи ни да имаш 10 дан црни појас.
Ja od tih učitljica i nastavnica ili muških imam fobiju,da ne pišem šta bi bilo kad bi bilo.

Ma on je tu najmanji problem,lako će sa njim,ali šta sa gospodjom ministarkom koja lobira na neku drugu stranu.

Trenutno nas Bugari spašavaju da ne sedimo u mraku.
Ne spasavaju placamo mi to oni lepo bratski zaradjuju…
E sad u zadnje dve stranice se sve vidi koliko nam je jasno da nista ne valja.. svima sve jasno i svi cute…

29.6milijardi evra javni dug u oktobru ove godine....dosli na vlast i zatekli dug od 15milijardi...dakle 15 milijardi zaduzili a u drzavi kolaps na svim poljima....nije on doveden da preda kosovo nego da rasproda centralnu srbiju sto i cini,delove vojvodine su uzeli njima
dakle i zvanicno od juce

Прелиминарно стање јавног дуга Републике Србије на дан 14.12.2021. године износи.3.529.651.440.796 динара
dug prešao 30 milijardi evra, tačnije 30,02 milijarde evra
javnidug.gov.rs

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh