Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je prodao on to u Ukrajini pre par godina. Pa kod nas se povlači iz agrobiznisa, svako malo nešto proda kupuje banke, gradi hotele, kupio i IMT, sad će tamo da gradi.

A i sina su svugde gurali kao direktora. Kad ste poslednji put videli sliku Miodraga ili lično njegovo obraćanje. Ranije je bio svako malo u novinama, nagrade razne i tako to. Kanda ga je dobro strefio slog infarkt sta je već bilo.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Pa ni on ni miško nisu ostrasceni pa da sad kazu "E tim i tim cu iskljucivo da se bavim". U biznisu nema mesta za to. Tako se propada. Njima je lova bitna. Kupi propalu firmu za tepsiju ribe, povuce podsticaje, ulozi, sredi, pokrene poslovanje i kasnije proda za tri puta vise od ulozenog i tako ide dalje i dalje. Iskustva im ostaju i sve su jaci i jaci. Nema sentimentalnosti.
I stranke na vlast postavljaju kako im godi

Kostica davno nije bilo,zadnje sta sam cuo da je na aparatima a njegovog sina zanima samo turizam,cuo sam da i carnex je na prodaju

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Eno kreštava nato kuja osuđuje što je zaustavljen bager na nasilan način.
Jebo te ,ovde je sve otišlo u **greška.
glasnogovornik nato-a u Srbiji osuđuje proteste,šta kažeš na to pravoslave,za koga ćeš glasati sad,dal za Đilasa ili za av Obojica za nato samo ova kuja osuđuje demokratiju i brani av,A la laj la laj.

Nasilno zaustavljen hahaha ....koji otpad od mozga moze tako nesto izmisliti.Pa takva gradjevinska masina kad se koristi kao cilj zastrasivanja mase da se sklone je sam po sebi nasilnicki i to mnogo vise,ne moze taj vozac u toj masi videti jel nekog izgazio ili nije,masina od 20ak tona nece mnogo osetiti coveka kad ga pregazi.Trebali su glavu razbiti onom sto je vozio tu masinu i tom pored njega sto je sutirao sve koje su hteli da se priblize stepenicama,e onda da je lepo neko iz mase seo u ta isti utovarivac,okrenuti ga i gazi preko onih automobila iza njega u kom su bili oni sa pajserima,cekicima i drvenim letvama.Jeb.. huligani.

Kakav je ovaj predsednik svih građana manipulator to je strašno,ali pošto smo njegovih godina znamo mi te vukove što dlaku menjaju.Ćud je ostala ista,radikalska.Kako je ovaj narod kratkog pamćenja to je strašno.Zna se gde se ide s bagerom,da su bili pametni da zapale i bager i vozača.Da ne pričamo otkud tu oni momci s motkama i čekićima.Uvek je bio veliki manipulator,kako je objasnio da je bager išao nešto svojim poslom.Stvarno smo ludi što ne izađemo svi na ulice pa da nas prebroji.

E to je ono sto sam pisao , nedavno , bar mi se cini , "lazna opozicija " , sve pogresno , tema protesta , vodstvo , ...pa i vrijeme . Ne zovu se dzaba veliki protesti proljece Africko , .ovo ,ono ..
Sve ove dosadasnje protivnike i poteze AV kao da je sam pozelio . Na taj nacin ostace on nazalost jos dugo na vlasti.

Kakav je ovaj predsednik svih građana manipulator to je strašno,ali pošto smo njegovih godina znamo mi te vukove što dlaku menjaju.Ćud je ostala ista,radikalska.Kako je ovaj narod kratkog pamćenja to je strašno.Zna se gde se ide s bagerom,da su bili pametni da zapale i bager i vozača.Da ne pričamo otkud tu oni momci s motkama i čekićima.Uvek je bio veliki manipulator,kako je objasnio da je bager išao nešto svojim poslom.Stvarno smo ludi što ne izađemo svi na ulice pa da nas prebroji.
E pa nije li pre nekidan izbrojao 326,neko je bio napisao
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :haha::ppozdrav:

Nisam nesto tu pametan al ko kanda je rio tinto video da taj srpski litijum i nije u tako velikoj kolicini pa da im se isplati da kopaju. Tutnuli koji dinar ovima onima da se masa zapali pa ce ova ili nova vlast teatralno da ih najuri a tinto ce da izvuce lovu na ime penala za ponisten ugovor. Mozda lupam vecinu al da cemo mi to da platimo (sta god da se desava), to je sigurno

E to je ono sto sam pisao , nedavno , bar mi se cini , "lazna opozicija " , sve pogresno , tema protesta , vodstvo , ...pa i vrijeme . Ne zovu se dzaba veliki protesti proljece Africko , .ovo ,ono ..
Sve ove dosadasnje protivnike i poteze AV kao da je sam pozelio . Na taj nacin ostace on nazalost jos dugo na vlasti.
bOME ,NE ZNAM ,RIO TINTO JE TEMA IZNAD SVIH,AKO UKINE RIO TINTO TO ĆE BITI DRUGA PRIČA.
Да ли је Рио Тинто тема изнад свих. Колико битан Закон о референдуму и промена устава?

И једно и друго може утицати да се унизи сувереност која потиче од грађана. Смањење цензуса је већ делом отимање суверености која се заснива на народу.

Гласа се за Акт о промени устава и то ће грађани одлучити...грађани који немају појма о правним питањима и дометима своје одлуке. Акт је један подужи текст где су мало више измуљали неке ставке из постојећег устава и занимљиво је како ће грађани о томе одлучити.

Уз пут је у тему о правосуђу уваљена и промена члана 4. Колико тај члан има везе са правосуђем, требало би народу да укажу стручни људи, а сада се сви "замајавају" екологијом (што је свакако битно, али ако ови остану на власти, џаба сви протести). Екологија јесте битно питање, али колико би само једна реч из амандмана на члан 4, могла да утиче на даље муљање са уставом, то је питање.

Зато што ова скупина која нас представља у скупштини може да „усклађује“ устав како хоће и да се праве блесави. Уосталом, сви нас исмејавају када виде да нека деца седе у Народној скупштини, а старо је правило: к'о са децом спава, упишан се буди. Па нас тако ови кркани усраше и упишаше...

ДЈБ о у ставу

Ovo na referendumu cete mozda i da pobijedite , a mozda cak ni to , jer av ima dobru logistiku, pratice ankete i istrazivanja i cim nanjusi da ce referendum pasti nesto ce smisliti da odlozi , otkaze , preokrene referendum ili slicno . Ali na izborima tesko ako se bude pravila ikakva koalicija . Moje misljenje da bi kod vas zasad bolje bilo ne praviti koaliciju za izbore , jedino za predsjednika , jer ce sns iskoristiti lako haos u informacijama i razlicita misljenja i razbiti tu tzv koaliciju .

A vidis Momo za nas ovde je mnogo vaznije (ili bi bar tako trebalo da bude) da se u parlamentu dobije vecina nego da se pobedi na predsednickim izborima.
Jer predsednik kad bi se drzao ustava i zakona kod nas je samo protokolarna figura kao u Nemackoj.
A izabrati drugog koji ce krsiti ustav i zakone pa sta onda radimo.
Narod vec jednom treba da shvati da nam vise ne treba ovan predvodnik za cijim cemo zvonom da idemo i blejimo, vec ljudi koji ce pokusati da stvari postave na svije mesto.
Jedini spas za Srbiju danas je glasati opciju koja ima najvise sanse da skloni ovu sektu sa vlasti bez obzira na politicko opredeljenje.
Da se otvore mediji da se smanji uticaj politike u javnim preduzecima i onda u roku od 1-1.5 godine organizovati izbore na kojima ce gradjani birati svoje predstavnike po programima i licnim uverenjima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh