Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitao sam se sto se zove Malezijski put ? Jel njihova donacija bila ?
Zato sto su za vrijeme rata kad je pukla ljubav izmedju ustasa iz te iste Bijele i okolnih sela i muslimana iz Brke, Suljagica sokaka i te strane stati put presjecen od strane hrvata i mislimani ostali u dzepu i bilo je pitanje kad ce ih satrat sve. Mauzer bio sa druge strane i pritiskao.Malezija im kao muslimanska zemlja finansirala probijanje puta da im otvori magistralu i ostao posle rata kao magistrala za zivinice, srebrenik i tuzlu.

Poslednja izmena:
Ko da mu sudjeno… na koju stranu krene na ti stranu puca….
Dobiješ šećer u kocke odma’….

Rolsrojs i novcic

@lagano Pola drzave Ukrajine u vlasnistvu stranaca ,jbt iz Holandije im vlasnici zemlje tamo,sramota.Kao i kod nas sto ce biti izgleda....

Ако дозволе да странци купују земљу од власника из србије. За сада одложено је до 202-и неке. Мађарска је то скинула са дневног реда тако што је забранила продају. А форсирају кредитима куповину земље у војводини.

Dokle bi vi isli sa tim komunistickim principima vlasnistva ? Ako je nesto moje , npr zemlja , a nije moje ispod oranicnog sloja , pa nesmijem busiti bunar , pa nadje se nesto npr nafta , nije moje nego drzavno , pa moram da prodam vladi ili nekom koga vlada posalje po sto oni oce i kad hoce , pa nesmijem da prodam moje kome hocu , ako je stranac nesmijem prodati a ako je lopov sa vladinim pasesom onda moze , ...ima li kraja ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh