Ide daster kao jarac po svim terenima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Није реч рек'о о гумама, већ да има 1,5 дизел, имитације блокаде дифа и механички мењач.Sta je rekao taj rus na snimku o tigar gumama ?,izleteo auto kao pracka uz taj breg.
Pa kako bi bilo da neko ko ima pare kupi npr. pola drzave...lik npr kao bil gejts kupi celu vojvodinu... pato da je nekad bilo dozvoljeno ne bi bilo ratovaDokle bi vi isli sa tim komunistickim principima vlasnistva ? Ako je nesto moje , npr zemlja , a nije moje ispod oranicnog sloja , pa nesmijem busiti bunar , pa nadje se nesto npr nafta , nije moje nego drzavno , pa moram da prodam vladi ili nekom koga vlada posalje po sto oni oce i kad hoce , pa nesmijem da prodam moje kome hocu , ako je stranac nesmijem prodati a ako je lopov sa vladinim pasesom onda moze , ...ima li kraja ?
Ali ako je zemlja moja prodajem kad hocu i kome hocu , sto da mi vlada zabranjuje ?Pa kako bi bilo da neko ko ima pare kupi npr. pola drzave...lik npr kao bil gejts kupi celu vojvodinu... pato da je nekad bilo dozvoljeno ne bi bilo ratova
Pa u pravnoj drzavi ne bi mogao niko, bez ogranicenja nema ni pravednostiAli ako je zemlja moja prodajem kad hocu i kome hocu , sto da mi vlada zabranjuje ?
A to sto kazes je drugi par opanaka , jel po tebi onda u redu da neko kupi pola drzave samo ako nije stranac ? Jel mislis da onda npr bil gejts nema nacina da da nekome srbinu pare , npr kosticu , dodiku ,.. i ako onda kupi pola drzave onda je u redu ?
Covek poznatiji od VucicaKo je Kostic?
Kada sam ja bio tamo oko 2009, već je imao 19000ha. Znači sad je to učetvorostručio..Pa Kostic ima u Ukrajini 80000ha.