Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тешко да може доћи до превентивног напада нато-а. Са друге стране украјинци би могли да пробају нешто али ни сами не знају шта.
Kakvog sad napada natoa ? Ja mislio da kritikujem novosti kako izokrecu vijesti , kad ti isto ? Nije vijest bila da ce nato napasti (neznam koga mislis da napadne tu ?) Ukrajinu ? Vijest osnovna je da ameri kazu da imaju pretpostavke da ce rusija mozda napasti ukrajinu i to je to , kraj vijesti . Mozda su u pravu mozda nisu , al novine valjda trebaju da prenesu vijest ili ne . Isto na primer , ako je bilo vise hiljada ljudi na blokadi oni napisu 300

Момо, чланице натоа... Украјина и белорусија нису али све остале комшије јесу. Ово је може да буде али не мора да значи. Главни притисак се врши на украјину. Она има две опције да верује у напад и проба нешто или да седи мирно и шта буде. Шта ти мислиш?

Jbg , nemam bas pojma sta ce biti . Moja poenta je bila sasvim druga , samo oko nacina pisanja clanka , a ne oko te situacije sta ce biti . Ta vijest mi izasla pa procitao . Mogao sam i sledecu linkovati , koja se isto pise nekako urednicki , npr

Pa dobro Momo, šta je tebi realnija vest?
Ono što ameri napišu, ne verujem ni da sednu na vruću platnu od šporeta, a rusi ih prate i ponekad i prevaziđu..
Ja bih ti preporučio da pročitaš oboje, a od dodatnih informacija kojim raspolažeš zavisiće tvoje konačno mišljenje.
Čudno mi je da ove Nato vesti smatraš realnijim. Smatraš da su oni demokratičniji?

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nikako ne mogu da shvatim pojedince kako može biti isto sipati gorivo u kola ili sipati u traktor. Nije isto sipati u auto za 2-3000din i sipati svaki dan u traktor za 20-30000din

Pa dobro Momo, šta je tebi realnija vest?
Ono što ameri napišu, ne verujem ni da sednu na vruću platnu od šporeta, a rusi ih prate i ponekad i prevaziđu..
Ja bih ti preporučio da pročitaš oboje, a od dodatnih informacija kojim raspolažeš zavisiće tvoje konačno mišljenje.
Čudno mi je da ove Nato vesti smatraš realnijim. Smatraš da su oni demokratičniji?

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ma potpuno ste me pogresno shvatili . Novosti prenose vec napisanu vijest (ne ulazim u to kakva je ta vijest) , tj izjavu cie , cega li , ali na svoj nacin komentara .
Evo nasi npr Nezavisne novine , da se zapitas ko to pise , izgleda kao da ukljuce automatsko prevodjenje neke vijesti ili neki klinci na praksi .
Evo primjer , iz danasnjih nezavisnih , ko je ovde lud ?

Ti hoćeš da kažeš da je to isto? 2-3000din će svako uspeti da izdvoji, 20-30000din je postalo sve teže i teže izdvojiti
Ne ja sam samo rekao da je gorivo skupo za sve. I za onog ko ide na zimovanje,i za onog sto sipa u traktor,kamion,kosacicu,testeru i nema potrebe da bude nekom krivo. A iznenadio bi se kad bi znao koliko njih ne moze da izdvoji ni te 3000 .

Поготово кад дође са неколико хиљада евра вредним возилом и накапа за 1000 динара. Ако има за зимовање, летовање па што би гориво било скупо.

Znači cena goriva treba da bude proporcionalna ceni vozila?

Koliko se onda vrednuje moj 558? Jesam makar dogurao do srednje kategorije?

Неки дан сам возио једну жену на хитну зато што у њиховом ауту од неколико хиљада € нема горива. Односно има до града али нема за назад. Возим и размишљам је ли ово могуће. Изгледа да је могуће.

Поготово кад дође са неколико хиљада евра вредним возилом и накапа за 1000 динара. Ако има за зимовање, летовање па што би гориво било скупо.
Po toj tvojoj glupoj logici ovi sa traktorima od 30-40.000 + evra placaju jeftino gorivo. Znaci ako ima za traktor sto bi gorivo bilo skupo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh