Sapatnik
Član
А то, остале ми две баште да узорем са мотокултиватором и да спремим један травњак али ми време не да...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi da plate da ne vozisZnači cena goriva treba da bude proporcionalna ceni vozila?
Koliko se onda vrednuje moj 558? Jesam makar dogurao do srednje kategorije?
Tebi da plate da ne vozis
Nemoj u isti koš stavljati ove zadnje i one koji idu na zimovanje.Ne ja sam samo rekao da je gorivo skupo za sve. I za onog ko ide na zimovanje,i za onog sto sipa u traktor,kamion,kosacicu,testeru i nema potrebe da bude nekom krivo. A iznenadio bi se kad bi znao koliko njih ne moze da izdvoji ni te 3000 .
Bilo takvih znao sam da necu imati da se vratim ali nisam mislio da necu ni sticiНеки дан сам возио једну жену на хитну зато што у њиховом ауту од неколико хиљада € нема горива. Односно има до града али нема за назад. Возим и размишљам је ли ово могуће. Изгледа да је могуће.
Druze, nisam nista lose mislio.Nije skupa ,osim ako ne sipas za 30 crvene i pod uslovom da ne ides na zimovanje.