Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
А то, остале ми две баште да узорем са мотокултиватором и да спремим један травњак али ми време не да...

Opušteno samo.
Gorivo će biti skupo i ostaće tako,dr.kasa prazna treba se to napuniti ,ne napunitu,nego konstantno dopunjavati,da nema poljoprivrede Srbija bi stala,a oni je uništavaju,nemaju obraza ni bez akciza za onoliko koliko se radi zemlje oređena količina,a kamo li da se sipa bez pdv duplo više.

Sad ona rečenica
“Vodi me na skupo mesto”

može da se primeni čim izadješ iz dvorišta. Volja ti na benzinsku pumpu, volja ti u poljoapoteku, market, buvljak…

Ne ja sam samo rekao da je gorivo skupo za sve. I za onog ko ide na zimovanje,i za onog sto sipa u traktor,kamion,kosacicu,testeru i nema potrebe da bude nekom krivo. A iznenadio bi se kad bi znao koliko njih ne moze da izdvoji ni te 3000 .
Nemoj u isti koš stavljati ove zadnje i one koji idu na zimovanje.

Нафту слабо трошим, на зимовање нисам у могућности због стоке а фирма каква год да је плаћа ми путни трошак. Некад и ја накапам који динар сваког понедељка.
de6411cb19060739cc8dab9d4221c698.jpg

Неки дан сам возио једну жену на хитну зато што у њиховом ауту од неколико хиљада € нема горива. Односно има до града али нема за назад. Возим и размишљам је ли ово могуће. Изгледа да је могуће.
Bilo takvih znao sam da necu imati da se vratim ali nisam mislio da necu ni stici

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nije skupa ,osim ako ne sipas za 30 crvene i pod uslovom da ne ides na zimovanje.
Druze, nisam nista lose mislio.
Ako uspes da odes na zimovanje sa porodicom a zivis na poljoprivredi, svaka ti cast, sta da ti kazem.
Danas je to malo luksuz a trebalo bi biti sasvim normalna pojava da je drzava normalna ili da je imamo uopste.
Iskreno ti kazem opet da gorivo za auto i nije toliko skupo, male su kolicine u pitanju, ja kad imam 50l za traktore i ne racunam da ima goriva.
Nekad smo kupovali na burad, nikad nismo znali koliko koji traktor potrosi jer nije bilo toliko bitno, sad znam kad koliko u koji da naspem da se ne ugasi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Brat u kanadi za 3 sata na poslu naspe pun rezervar,tamo par centi poskupelo gorivo pa umalo kolaps.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh