mixer87kac
Član
Jel ima neko iz Sr. Mitrovice da poznaje Vladimira Relića? Sredjuje i prodaje neke viljuškare...?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na ponudjenoj pomoci. Kolega Matic mi je dao potrebne informacije.Ja sam iz S.M. mogu da se raspitam.Šta treba?
Jedno pitanje,na tv prica na sav glas mere podsticaja za natalitet...Za prvo dete 300000din i ucesce za stan. Ne tako davno bila je prica da za trece dete neke pare(mislim oko 10000) svaki mesec do 12 god a za cetvrto dete 18000 svaki mesec do 18 godina deteta e sad zna li neko nekog da je to ostvario?
Meni se letos rodila devojcica i dobili smo oko 100k od drzave posle mesec dana, i sad u decembru od opstine 20k i to je to pomoc za dete.... inace prvo dete je u pitanju....
Zasto kazes Samac ili Prnjavor ? Blizu si , al zasto ta dva ?Samcu il Prnjavoru.
Što je šteta?Covjek kaze da je auto bio poklon Kenedija Titu , al ja u tu pricu ne vjerujem . Nema original motora ni papira , steta
Poznato mi ono drvo iza rolo balaZasto kazes Samac ili Prnjavor ? Blizu si , al zasto ta dva ?