Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji broj pozvati, kojoj se inspekciji obratiti?
Ovde je bio makadam i bio je nizi od njive tako da je voda nesmetano izlazila iz kanala preko puta na drugu nizu stranu i nije mi lezala voda u njivi.
Letos je uradjen asfalt put je uzdignut ali tu nije stavljen propust ispod asfalta da bih odvelo vodu na drugu nizu stranu i sada lezi voda u njivi dobrih 25-30m...
4d783578bccc4bfadcb1849d2a6d20fe.jpg
e3c5a3d29ca99ecef5066662b92df7b1.jpg
824e90eef017f987513a96c72d27fc26.jpg

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Mislis da bi bilo bolje da lezi kod komsije preko puta

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nece lezati voda preko puta komsiji jer sa njegove strane ima kanak celom duzinom, jos nekih 150m i ide velika nizbrdica i odvaci svu vodu iz komsijinog kanala
Znaci sada je kasno za bilo sta?

Нек ти не буде тешко сутра ујутро правац општина. Није твоје да копаш треба да буде дренажни канал. Ако плаћаш одводњавање понеси уплатнице. Овде копају по улицама ако се вода задржава. Наравно људи су били мало досадни али је урађено.

Ne dobijam nista da iskopam kanal oko njive jer opet nema gde, najniza tacka je tu do asfalta i treba da je tu propust da predje na drugu stranu.
Sa ove strane puta kanal ima samo do moje njive tu se zavrsava i tu je trebalo staviti propuste da predje na drugu stranu.
Znaci samo da im dosadjujem i nista drugo...

I ja ga ponekad gledao,bas je bio crazy :),RiP.Ovde pise da je propao kroz led snimajuci za video ....nesto slicno sam ja procitao na komentarima na njegovom zadnjem videu,sad sta je istina ....

Ne dobijam nista da iskopam kanal oko njive jer opet nema gde, najniza tacka je tu do asfalta i treba da je tu propust da predje na drugu stranu.
Sa ove strane puta kanal ima samo do moje njive tu se zavrsava i tu je trebalo staviti propuste da predje na drugu stranu.
Znaci samo da im dosadjujem i nista drugo...

Puno srece u dosadjivanju

''Пољопривредници зарађују више од Јутјуба него од својих усева''
''Зек Џонсон, који узгаја кукуруз и соју у Минесоти, познат је у Јутјуб круговима као МН Милленниал Фармер. То је улога, каже он, која је њему и његовој супрузи Беки обезбедила око пет пута већу зараду него што може да заради на породичној фарми у последњих годину дана.''
Da on vise zaradi sto snima video klipove nego od same poljoprivrede ,a rade ko zna koliko hektara, jeb... ti ovaj svet gde ovo ide.

Vece trziste, vise novca od reklama.Tamo je subscrajber jedan 5$, ako se dobro secam, zavisi iz koje zemlje.

Ma nema to veze,ej alo,radis preko hiljadu hektara i vise zaradis od jeb.. u tjuba nego od svog tog posla oko poljoprivrede,smejurija na kvadrat.

''Пољопривредници зарађују више од Јутјуба него од својих усева''
''Зек Џонсон, који узгаја кукуруз и соју у Минесоти, познат је у Јутјуб круговима као МН Милленниал Фармер. То је улога, каже он, која је њему и његовој супрузи Беки обезбедила око пет пута већу зараду него што може да заради на породичној фарми у последњих годину дана.''
Da on vise zaradi sto snima video klipove nego od same poljoprivrede ,a rade ko zna koliko hektara, jeb... ti ovaj svet gde ovo ide.
Ako pričamo o zaradi to je relativna stvar.
npr.neko će reći da teško zarađuje za život i razvoj napred,jer ima kredit i od 2 mil. mora da da 1.5 mil za kredu pa mu je sve to laba zarada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh