vosi
Član
A gde baš izbroji još tih 26 u pičku matrnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je ono ,juče kod stare pazove svađa,i šta kaže ćelavi tamo neki ,verovatno su ga blokirali,boli me **greška,što me blokiraš.Ne dotiče nas sve i u tome je glavni problem.Da nas sve dotiče ne bi stigli ni prvo slovo da potpišu.Mi ovde imamo posla sa naftagasom.Neko prođe dobro a neko dobije neku siću.Kod nas su pored njive pravilo put od tucanika i izdigli su ga iznad njive oko pola metra da ne možeš u njivu ući.Zamolili smo ih da to odrade ali nisu hteli.Morali smo sami to da odradimo.Imamo na 2 parcele konstantno probleme sa njima i ne možeš im ništa.Svakih par godina nešto rade i plaćaju po njihovom cenovniku.Ne mogu oni platiti promenu strukture zemljišta i haosa koji ostane posle njih.
Vidite da nije bilo juče uniformisane policije.Time su jasno dali do znanja: radite šta hoćete a postići ništa nećete.Znali su da će se narod morati razići za par sati.A i nisu smeli na tu masu izvesti policiju da ne bi eskaliralo u ozbiljnije nemire.Ne piše nam se dobro jer imamo i parapoliciju ili njihove plaćenike koji za toliko razbiju masu.Neka nam je Bog u pomoći.
Ja znam za slucaj da za trece dete primaju cini mi se 10-ak hiljada. I oboje su zaposleni.Jedno pitanje,na tv prica na sav glas mere podsticaja za natalitet...Za prvo dete 300000din i ucesce za stan. Ne tako davno bila je prica da za trece dete neke pare(mislim oko 10000) svaki mesec do 12 god a za cetvrto dete 18000 svaki mesec do 18 godina deteta e sad zna li neko nekog da je to ostvario?
Polako sa to pripajanje tvoja regija je mnogo vise vezana za neciju maticu dok ova nasa ne treba nikome,sve odneto, sve prodato a ulozeno nista.Zato kad vidis mecku ne raduj se moze da zaigra i kod vas.Poceti jutro sa teskom temom je strasno kako sad da gledam u miru emisiju za poljoprivrednikeTo je ono ,juče kod stare pazove svađa,i šta kaže ćelavi tamo neki ,verovatno su ga blokirali,boli me **greška,što me blokiraš.
Misliš ti da se pravoslav sekira što će tamo nekom oduzeti dedovinu i iskopati rupu ko vulkan veliku,i dići prašinu,i uzeti relativo čistu vodu a vraćati zagađenu,boli ga **greška,ćuti ,a kad dođe do njegovog dupeta videćeš kako zna da vrišti,takav tip čoveka ,u njegovom slučaju,a svi drugi isti kao on imaju svoj slučaj,najviše bi voleo da ovo sve ode u **greška ,da se njegov deo pripoji rumuniji,jer je on tamo i ne mora dalje samo dokle je njegovo ,ne zbog čega drugo nego samo što u rumuniji postoje subvencije po ha površine koju radiš.
Pa Vi u Smederevu imate aktivnog zagadjivača već decenijama pa se niste bunili.Čak ste i kuče izgradili oko Železare.A recimo već od Velike Plane se vidi kako imate lep pepeljasti horizont sve tamo ka Kovinu i Bavaništu.Kako ne otvorise u nijenoj drugoj zemlji u evropi nista majku mu nego smo mi pokusni kunici za svako cudo koje ovaj ludi svet smisli?!?!?!?Operations
www.riotinto.com