Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav si ti vernik ako ti je izjava NEMERLJIVO glupa:Jesam vjernik , mada je to relativan pojam , al ispada po njegovom da medicina tj neki ljekovi ne spasavaju i produzavaju zivot ?
Lepo je mislim Mornar naveo da večito izvrćeš činjenice i definitivno je u pravu.Naravno to je iz razloga samo da je tvoja teza tačna.Pa rekao je necu medicinsku pomoc nista ne znaci nego cu prepustiti da bude kako bog odluci . Tebi ako to nije glupo , onda ti treba dodatno pojasnjavanje .
I Bogu treba pomoći.Covek vernik upao u reku ,davi se i vice Boze pomozi, Boze pomozi...
Udavi se i ode na onaj svet ,sretne Boga i priupita ga zasto mu nije pomogao.
Bog rece- Pomagao sam ja tebi koliko sam mogao ,ali si i ti trebao malo mahati rukama.
Nemoj ti da pretpostavljaš.On je tačno i precizno rekao.Pa ajde mada si rekao da ti se ne obracam a neznam zasto. Necu vakcinu jer necu sata zivjeti duze nego sto bog hoce znaci da je razlog zasto nece vakcinu zato sto ce bez obzira na nju zivjeti kolko bog hoce . to znaci da misli da to vazi i za inzulin i za operaciju slijepog crijeva itd
Nisi ti toJutros na Hit radiju vakcinisano 1700000 a veceras u Vecernjim Novostima 2400000. Ala ide vakcinacija ,ili neko debelo laze?!!!????
Momo ako uzmes da posmatras stvari kroz prizmu vjere i vjernika, onda je SVE OD BOGA, i onda ovaj komentar sa yt ima smisla itekako. Ne zelim inace da shvatis ovo kao prepucavanje oko ovog njesra , covida, , jer inace cijenim tvoje pisanije ovdje, jednostavno forum ima veliku manu, jer ne mozes da napises intonaciju govora, gestove, ....onako samo razmjenjujemo misljenja.Pa rekao je necu medicinsku pomoc nista ne znaci nego cu prepustiti da bude kako bog odluci . Tebi ako to nije glupo , onda ti treba dodatno pojasnjavanje .
Jedan test ne znaci da nema koronu , znam slucaj da su mu tek na 4 testu nasli da ima koronu , do tada jos zarazio nekoliko jer u 3 testa bio negativan , normalno covjek bio ozbiljno bolestan , zasto bi zdravog testirali nekoliko puta.Da se i ja uključim kratko,iako se ne radi o mađarima,kolegin tast se vakcinisao,sad ne znam tačno kad ,ali danas završio u bolnici,ne može ništa da radi,test kaže negativan na koronu.
A jak čovek iako ima i godina.