Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako uspu da od zdravog čoveka naprave teškog bolesnika koji se bori za dah za nekoliko dana?

E tu je sigurno i poenta.Kada bi znali razlog ne bi mogli da manipulišu kao što sada rade.Jednostavno i za lekare je nepoznanica-po njihovom se klinička slika kod mnogih osoba ne poklapa sa korona virusom.

Kako uspu da od zdravog čoveka naprave teškog bolesnika koji se bori za dah za nekoliko dana?

E tu je sigurno i poenta.Kada bi znali razlog ne bi mogli da manipulišu kao što sada rade.Jednostavno i za lekare je nepoznanica-po njihovom se klinička slika kod mnogih osoba ne poklapa sa korona virusom.
Komsija koji je preminuo kuci nije posle 2-3 dana nije mogo u sobu sam da ode.Pala saturacija kiseonika, reko im da ga sto pre vode u bolnicu kako znaju i umeju.BIo u bolnici 5-6 dana i zavrsio.

Milane,da da bog da da nikada ni ne promeneš mišljenje.Moram po ne znam koji put da izjavim za javnost (što kaže Šojić) da ja ne negiram da virusa ili kako ga zovete nema.Ima ,samo mu se treba malo smanjiti pažnja i malo obratiti više pažnje na druge bolesnike.
Pomenuo si svoju suprugu-pretpostavljam da je nešto mlađa od tebe ali nije ni bitno.U najboljim ste godinama.Da neda Bog da kada se smiluju jednom da je pregledaju i kažu -što se niste ranije javili.Što je najgore nije jedini slučaj.Ti možda imaš malo veze jer koliko sam upoznat-ispravi me ako grešim-ćerka ti radi u zdravstvu,što mnogi nemaju.Ja sam isto sve preko veze išao i nije bilo korone inače bi mirisao cveće odozdo da ne bi moje svaje.Ona je anesteziolog.Vakcinisala se jer joj je ćerka u Sloveniji-da bi mogla da je poseti.O ovoj situaciji mi je rekla : Ovo mora biti neka velika nameštaljka a ljudi stradaju.Ništa mi-kaže nije jasno.I tvrdi da to nije virus.
Poznato ti je da anesteziolozi rade na respiratorima.
Nije konstatacija već pitanje. Isprovocirano tvrdnjom tvoje svaje.

Pogledaj video od početka do kraja.Jovana je to lepo objasnila.A to nameštaljka može značiti više stvari.oko brojki.izveštaja KŠ itd.Ne bih sada da ti pišem šta je pod tim mislila.Jovana je pola od toga objasnila ali mi je poznato da je lakše napisati jednu rečenicu nego odgledati video jer mislite da će pominjati vakcine-spominje ih pri kraju u par rečenica.Obraća se kao doktor koji zna šta pije a šta ne pije vodu.

Dzaba ljudi tolika prica oko vakcina,imam u kuci dosta toga i nikom se nece promeniti misljenje.onaj ko hoce primit ce vakcinu onaj ko nece nece je primiti. Ja se prijavio da primim samo fajzera kaze mi burazer da nesmem,da mi neda,da sam lud i opicen. Evo jedna anegdota, pre neki dan cekam da pokupim sina iz skole i sretoh skolskog,nisam ga video godinu dve i krene on o tim teorijama a meni muka vise od toga pa krenem ja jos o vecim, te ovo te ono,te mora nekako da se smanji populacija na planeti te dogovori sa vanzemaljcima,uglavnom skolski je postao jos veci fanatik, mislim da ce da vadi pusku i ide da otrese gejca sto hoce da nas pobije.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Polako se popustaju kolege ovde koje su prije par mjeseci tvrdile da to nije nista , da nema pandemije i da nije ozbiljna , sad su u prosjeku otprilike ima to , nije bezveze al vucic i stab nas nerviraju . Ipak se pokrece.
Ko zakaci , nedo bog ekspresno ce jos promijeniti misljenje , samo najtvrdokorniji nece javno priznati .

Sto se tice KOVIDA 19 svi se JEDNOGLASNO SLAZEMO da korona postoji i NIKO NA OVOM CHATu TO NE OSPORAVA . Ono oko cega mi nismo usaglasili stavove je pitanje za milion dolara DA LI VAKCINA DELUJE . Po meni ne postoji podela na vakcere i anti vakcere vec samo na ljude koji su se vakcinisali /razlog je nebitan/ i ljude koji razmisljaju da li da se vakcinisu i u tom razmisljanju prate aktuelna dogadjanja i pazljivo prate stanja i reakcije vakcinisanog stanovnistva kao i zapazanja ljudi iz struke i ono STO NAJVISE ZBUNJUJE NEVAKCINISANO STANOVNISTVO JE ZASTO VAKCINISANI OBOLJEVAJU A I RECENO IM JE PRILIKOM VAKCINACIJE DA NASTAVE DA NOSE ZASTITNU OPREMU KAO DA SE NISTA NIJE DESILO TJ KAO I DA NISU PRIMILI VAKCINU. Mnogo ljudi je posle dosta vremena dozivelo infekciju a neki cak i sa smrtnim ishodom. Objasnjenja /LOGICNA/za sada ne postoje ono sto je VEOMA PRIMETNO da je naglo ubrzan proces vakcinacije i kao da je pojacan pritisak na distributere tj promotere tj pritisak promotera na stanovnistvo KAO DA NEKO NEKOME OBECAVA DA CE DATI SVE OD SEBE DA STO VISE MILIONA VAKCINA STURDUKNE mislim na predsednika Srbije a koji se jos uvek nije vakcinisao a veoma je krhkog zdravlja. 2009 godine je Srbija narucila 1 600 000 vakcina a samo je 100 000 potroseno cak je i to diskutabilno a isto je bio jak marketing medjutim cini mi se da tada nije bio toliko jak pritisak na vlade zemalja kao sto je sada .Cujem da je ASTRA ZENEKA promenila ime jer je pod imenom ASTRA ZENEKA dozivela sracku i sada velikom brzinom da se promeni naziv inace konkurencija odnese lovu ispred nosa. Samo je ovoga puta napisano DA JE VAKCINA NAMENJENA ZA STARIJE OD 60 GODINA sto mi malo izgleda kao da ima cilj da malo redukuje penzioni fond a moram da podsetim da na zapadu penzije nisu kao u Srbiji od 150 do 250 eura ali kako god bilo ja verujem da bi i ovaj nas patriota rado smanjio PIO FOND jer on je poznat kao veliki domacin koji stalno i ispocetka prevazilazi samog sebe .Kako god bilo PRATIMO DALJI RAZVOJ I CEKAMO KAO ZAPETE PUSKE .......I NISTA NE VERUJEMO SVE DOK SE SAMI NE UVERIMO U VERODOSTOJNOST INFORMACIJE TJ DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO

Mornar tvoja prva recenica potvrdjuje sto sam rekao da su se stavovi dobrano promjenili , ni izbliza nije bilo tako od svih clanova prije par mjeseci , nema se vremena da kopamo po postovima . Nije ni bitno , ni sad se nezna ko jeu pravu , al samo da napomenem, onako pricamo , a u odbranu nekih koji su skoro budalama proglaseni jesenas.

Necu o bolesti , necu o vakcinama kao sto sam rekao hajde sad malo o kritickom razmisljanju i teoriji zavere da je malo izvrnemo naglavacke.
Pokret zivim za Srbiju-dr.Jovana Stojkovic i veliki prijatelj Srbije i Srba uopste ,po ovom pitanju u mnogome dele ista misljenja....

Mislite o tome.....

Polako se popustaju kolege ovde koje su prije par mjeseci tvrdile da to nije nista , da nema pandemije i da nije ozbiljna , sad su u prosjeku otprilike ima to , nije bezveze al vucic i stab nas nerviraju . Ipak se pokrece.
Ko zakaci , nedo bog ekspresno ce jos promijeniti misljenje , samo najtvrdokorniji nece javno priznati .

Zbog ovog Momo,ne znam ko je menjao mišljenje.Sada vodite 3:0 i kraj je utakmice.Čekaćemo delegata da da završni komentar,da li je bilo regularnosti.

Mornar tvoja prva recenica potvrdjuje sto sam rekao da su se stavovi dobrano promjenili , ni izbliza nije bilo tako od svih clanova prije par mjeseci , nema se vremena da kopamo po postovima . Nije ni bitno , ni sad se nezna ko jeu pravu , al samo da napomenem, onako pricamo , a u odbranu nekih koji su skoro budalama proglaseni jesenas.
MOLE druze pa ja sam ceo zivot sto kazu klinci STREJT sportista nezagadjenog tela i duha i velike mentalne snage .Pa ja ne pamtim da sam popio lek za glavu u zivotu a da li si sumnjao da ce takav atleta i mentalna gromada dozvoliti sebi da eksperimentisu na njemu .Ono sto je veoma zanimljivo u ovom opustenom CHATU nesto zapitkujete i osluskujete ali nikako da se otvorite pa da kazete rec dve DA LI STE SE VAKCINISALI, ❓ KOJOM VAKCINOM ❓, STA JE BILO PRESUDNO ZA TAKVU ODLUKU❓STA VAS JE TOLIKO PRENERAZILO DA STALNO ZELITE DA PRICATE O VAKCINI I DA LI POSTOJI ODREDJENA BOJAZAN ILI SUMNJA DA LI JE VAKCINACIJOM UCINJENA PRAVA STVAR❓Ako zelis Momo da tajis a da naokolo ispitujes druge ni to nije problem ODGOVORICEMO. Sto se tice COCIJA064 on je primio Rusku ili Kinesku vakcinu pod garancijom a sto se tebe tice moguce posto si malo prozapadno orijentisan da bi ti primio FAJZERA ili ako nema ASTRA ZENEKU medjutim posto vi nemate siroku lepezu sto se tice asortimenta kao Srbija vi cete ONO STO OSTANE iako mi nije jasno da li je tebi uopste potrebna vakcina posto zivis u veoma zdravoj sredini i sredini gde nema velike koncentracije ljudi i zagadjivaca:unsure:

E ovo stvarno ne razumijem sta hoces da kazes . Bas iskreno , trudim se al nemogu da dokucim sta pitas kad neces da pojednostavos recenicu a nisam naviko da pricam u prenesenom znacenju .
Ako je oko vakcine nevidim cemu tolika dramaturgija , sta tu ima cudno oko vakcinacije? Sve je receno i ceka se da se vecina vakcinise , ako nece duze ce trajati va pandemija . Prosto da nemoze biti prostije

Momo ovo sto si napisao je potvrda, crno na bijelo, da si ti donekle izmjenio svoje tvrdnje. Do sada si tvrdio, i ne samo ti, da neki ovdje osporavaju da kovid uopste postoji, sada si vec ublazio stav. Hajde, molim te, nadji mi jedan post u chatu da je bilo ko tvrdio da virus ne postoji. Ovdje se vec dugo izvrcu stvari. A da nema pandemije, pa i nema je brate, bar po normalnim pravilima kako se definise ista, sada po nakaradnim izmjenjenim , ima Da li je bolest ozbiljna, pa za onog ko ozbiljnije zaglavi ili umre, naravno da je ozbiljna, ali i grip kada se zakomplikuje je ozbiljan. Vucko i ks , da nerviraju, nerviraju brate i mene, a kamo li nekog u Srbiji. Tako da, mislim....... ono ....sta reci.
Skoro sam procitao dobar komentar na yt, povodom rasprave o vakcini, kaze tip: '' Vakcinisati se necu, jer ne mislim da cu provesti ni jedan minut vise na ovoj planeti u zivotu, nego sto to bude bog htio.''

E ovo stvarno ne razumijem sta hoces da kazes . Bas iskreno , trudim se al nemogu da dokucim sta pitas kad neces da pojednostavos recenicu a nisam naviko da pricam u prenesenom znacenju .
Ako je oko vakcine nevidim cemu tolika dramaturgija , sta tu ima cudno oko vakcinacije? Sve je receno i ceka se da se vecina vakcinise , ako nece duze ce trajati va pandemija . Prosto da nemoze biti prostije
Na osnovu cega, naucno dokazanog, ovo tvrdis?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh