Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najvise mi upada u oci Izrael, oni su paranoicni oko bilo cega sto bi moglo da im naskodi pa su stigli do 60% vakcinisane populacije i sve su otvorili. Ja nisam nastrojen zapadno ili istocno a citao sam dosta od kad je ovo govno pocelo o tim vakcinama i fajzerova je najucinkovitija. Kazu neka istrazivanja da prva doza ruske i druga doza astra zeneke radi jos bolje al ajd sad experimentisi,kineza ni u kom slucaju jer radi svega nekih 78-84% . Dzonson i dzonson samo jedna doza ide ucinkovita nekih 86%. Jos vakcina treba da izadje i raznim formama tipa nazalnog spreja itd al jedno je sigurno po meni treba se vakcinisati da bi sto pre ovo proslo.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Medicina je, odnosno ljekari su nekada pustali krv pacijentima da ih ''izlijece'' od raznih bolesti. Da li je komentar sa yt glup, ili nije zavisi od toga da li si vjernik.
I da zaboravih reci, ovo gore boldovano, medicina NIJE dokazala, samo pretpostavke.

I šta ćemo sad,vi koji se bojite pa ste dobili vakcine(to je u redu),ovi što se ne boje pa nisu dobili vakcinu(i to je u redu), mi koji smo preležali Covid a nećemo da dobijemo vakcinu (valjda je i to u redu) i naravno ovi koji su preležali Covid i hoće da dobiju vakcinu (što je naravno u redu).Moje je pitanje u kojoj ste grupi ili u kojoj bi želeli grupi da budete?Baš me interesuje šta bi Kon rekao?Al u stvari šta on zna,Vučić će mi reći.

Jesam vjernik , mada je to relativan pojam , al ispada po njegovom da medicina tj neki ljekovi ne spasavaju i produzavaju zivot ?
Kakav si ti vernik ako ti je izjava NEMERLJIVO glupa:

Skoro sam procitao dobar komentar na yt, povodom rasprave o vakcini, kaze tip: '' Vakcinisati se necu, jer ne mislim da cu provesti ni jedan minut vise na ovoj planeti u zivotu, nego sto to bude bog htio.''

Covek vernik upao u reku ,davi se i vice Boze pomozi, Boze pomozi...
Udavi se i ode na onaj svet ,sretne Boga i priupita ga zasto mu nije pomogao.
Bog rece- Pomagao sam ja tebi koliko sam mogao ,ali si i ti trebao malo mahati rukama.

Pa rekao je necu medicinsku pomoc nista ne znaci nego cu prepustiti da bude kako bog odluci . Tebi ako to nije glupo , onda ti treba dodatno pojasnjavanje .
Lepo je mislim Mornar naveo da večito izvrćeš činjenice i definitivno je u pravu.Naravno to je iz razloga samo da je tvoja teza tačna.
Čovek nije izjavio da neće medicinsku pomoć nego neće da primi vakcinu ili su tebi ta dva pojma ista.Čitaj sve,ne samo što tebi odgovara.
Pojasni mi sada i to dobro jer ja po tvome malo teže shvatam.

Pa ajde mada si rekao da ti se ne obracam a neznam zasto. Necu vakcinu jer necu sata zivjeti duze nego sto bog hoce znaci da je razlog zasto nece vakcinu zato sto ce bez obzira na nju zivjeti kolko bog hoce . to znaci da misli da to vazi i za inzulin i za operaciju slijepog crijeva itd

Pa ajde mada si rekao da ti se ne obracam a neznam zasto. Necu vakcinu jer necu sata zivjeti duze nego sto bog hoce znaci da je razlog zasto nece vakcinu zato sto ce bez obzira na nju zivjeti kolko bog hoce . to znaci da misli da to vazi i za inzulin i za operaciju slijepog crijeva itd
Nemoj ti da pretpostavljaš.On je tačno i precizno rekao.

Da se i ja uključim kratko,iako se ne radi o mađarima,kolegin tast se vakcinisao,sad ne znam tačno kad ,ali danas završio u bolnici,ne može ništa da radi,test kaže negativan na koronu.
A jak čovek iako ima i godina.

Sto se tice ove zanimljive izreke KOLIKO BOG HOCE dobra je ali dok je bog odredjivao sve je bilo u najboljem redu ali sada je malo bliza izreka KOLIKO DJAVO HOCE jer mnogo je sotona na planeti koji eksperimentisu mnogo dugo ranije na crncima u Africi a sada su poceli da eksperimentisu i na belcima i razvalise celu planetu ali to su bolesni umovi a mocni i uticajni ALI OPASNI SU DJAVOLOVI IZASLANICI U SRBIJI POCELI DA HAPSE OVE STO NISU ZA VAKCINU. Samo se plasim da ne uhapse Novaka Djokovica. NOLE CUVAJ SE VOLIMO TE ::pomoc:;

Pa rekao je necu medicinsku pomoc nista ne znaci nego cu prepustiti da bude kako bog odluci . Tebi ako to nije glupo , onda ti treba dodatno pojasnjavanje .
Momo ako uzmes da posmatras stvari kroz prizmu vjere i vjernika, onda je SVE OD BOGA, i onda ovaj komentar sa yt ima smisla itekako. Ne zelim inace da shvatis ovo kao prepucavanje oko ovog njesra , covida, , jer inace cijenim tvoje pisanije ovdje, jednostavno forum ima veliku manu, jer ne mozes da napises intonaciju govora, gestove, ....onako samo razmjenjujemo misljenja.

Veceras na RTS u prvo film PORODICA koji izuzetno verno prikazuje Slobino hapsenje i tadasnja desavanja a posle filma FENOMENALAN POTEZ PSIHOPATE koji je kao SLUCAJNO DOVEO CEDU NARKOMANA U RTS nebili se narod podsetio kako je bilo dok su zuti bili. Normalno Ceda je Acin covek a ovaj termin veceras je briljantno odradjen marketinski i sada kada narod saslusa kokainskog zavisnika koji je uneredio drzavu a drzno se sa 29 godina da hapsi ni manje ni vise nego predsednika. Imam osecaj da Ceda ne da ne oseca sram i ljagu vec se verovatno oseca ponosnim zbog tog cina. Kostunjavi je bio dobar covek ali su ga ovi olosi pojeli za dorucak. Ali uvek je Aca imao fenomenalan marketing i nikad nista nije prepustio slucaju ali ovaj potez veceras je DIREKTNO UBRIZGAVANJE NARODU I PODSECANJE sa porukom IN MEMORIAM DEMOKRATSKA STRANKA 🚾 Imali igde izlaza iz ovog bunara ::lose::

Da se i ja uključim kratko,iako se ne radi o mađarima,kolegin tast se vakcinisao,sad ne znam tačno kad ,ali danas završio u bolnici,ne može ništa da radi,test kaže negativan na koronu.
A jak čovek iako ima i godina.
Jedan test ne znaci da nema koronu , znam slucaj da su mu tek na 4 testu nasli da ima koronu , do tada jos zarazio nekoliko jer u 3 testa bio negativan , normalno covjek bio ozbiljno bolestan , zasto bi zdravog testirali nekoliko puta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh