Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Студент какви бре чипови и мреже шта причаш? Човек ти лепо каже да си непристојан а то је углавном одлика оних који немају аргументе.

ПС

no hard feelings... е, ово те извукло. Не умеш на свом матерњем језику да се изразиш па показујеш како си прихватио окупацију духа...а са намером да се примети како си досегао врхунац спознаје. Само ти студирај, биће нешто од тебе.
Ja sam ukucao prevodioca.Učio sam ruski u školi :ppozdrav: Nije to problem nego ni na jednu moju rečenicu nema odgovora nego izdizanje sebe iznad drugog.Svi mi ovde na forumu znamo šta si ti sa "šiljiti" hteo da kažeš.Ako je to sinonim-ja sam onda popa.mada imamo mi i drugu reč u lepom našem srpskom jeziku koja ima isto značenje.I što je najgore po tome što studira bih mu verovatno mogao biti otac.Ako tako bude razgovarao i sa budućim pacijentima ima da nam nacija nebude samo krezuba,nego bez zuba.Da li danas svako može da priušti zubara.Ima da nosimo one zube što klepeću.Piši brate srpski da te ceo Svet razume:ppozdrav:

A ono sto krizni stab radi nije sirenje panike ?? Njih onda treba isto u zatvor

I molim takodje da i ovog coveka privedu na saslusanje zbog sirenja panike

Poslednja izmena:
DRAGI FORUMASI Ovo je jedna izuzetno opustena tema u kojoj ima ljudi kao npr ja koji su zeljni novih saznanja i pravih informacija radi licne bezbednosti kao i radi bezbednosti ljudi koji me okruzuju i ja spadam u grupu koja veruje doktorima a i sam imam more priljatelja iz medicinske struke . ALI STA DA RADIM KADA POLA LJUDI IZ STRUKE ZASTUPA TEZU DA JE VAKCINA NEOPHODNA A DRUGA POLOVINA JE PROTIV KAKO DA SE PONASA OBICAN GRADJANIN I STA DA UCINI ❓ Ja da budem iskren a mozda i gresim ja ne verujem nista doktoru Konu a sto se tice edukacije skidam kapu do zemlje izuzetno skolovan covek ALI MOJE DUBOKO UBEDJENJE JE DA PRICA PO DIREKTIVI. Ali verujem Nestorovicu a mozda i tu gresim ali tom coveku verujem .A verujem i neuropsihijatrima i svi koje poznajem a to su sve sami eksperti iz ove oblasti svi do jednog se slazu DA NAS PREDVODI COVEK KOJI IMA OPASNU DIJAGNOZU KOJU VESTO KRIJE ILI JE JOS UVEK TABU TEMA PARANOICNA SIZOFRENIJA KOD NASEG PREDSEDNIKA. Na moje pitanje dali ima mesta panici i dali smo na pravom putu ovi vrsni strucnjaci ili prelaze na drugu temu ili po fazonu VEC VIDJENO daju do znanja da je u Srbiji vec odavno sve van kontrole a i da nije ne bi more strucnjaka otislo na zapad a mnogi su na cekanju. A budzati ce im se zahvaliti tako sto ce ih castiti 10 posto ili sa lupanjem serpi u 8 uvece i uz bakljadu a izgleda da je pocela i milicija da pretresa stanove nasim strucnjacima .Ali da budemo iskreni OBJASNJENJE DA VAKCINA NE DELUJE POSLE MESEC ILI MESEC I PO DANA ILI DA MALO UBLAZUJE PA NIJE ISTA KORONA KOD ONOGA KOJI JE PRIMIO VAKCINU I KOD ONOGA KOJI NIJE PRIMIO ta objasnjenja su cudna cak i onim ljudima koji zastupaju te teze A JA CU PRE DA POVERUJEM U INFORMACIJU DA SU TESTOVI TOTALNO NEPOUZDANI NEGO PRICA O VAKCINI KOJA JOS NIJE POCELA DA DELUJE. Medjutim firma koja uvozi vakcine se oseca ugrozeno kao kada su u selu bila dva ugostitelja pa je ovaj jedan pricao za konkurenciju da dere kerove i crkotine i servira ih gostima tako i ova doktorka Jovana dok je iznela svoje misljenje ODMA JE REAGOVALA POLICIJA DA PRETRESA STAN demokratski cin nema sta a ono sto mene jos OBESHRABRUJE je sto se predsednik jos nije vakcinisao A OPET SMATRAM DA ON ZNA NESTO STO MI NE ZNAMO JER ON JE STRASNO KRHKOG ZDRAVSTVENOG STANJA I NE VERUJEM DA BI ON TEK TAKO RIZIKOVAO SA NEVAKCINISANJEM. Usvakom slucaju sve bih vas zamolio DA NE PLASITE JEDNI DRUGE jer malo malo pa neko nepusti temu i forum a ovi drugi ga jure da ga dave kao u gladijatorskoj areni .Takvim cinom i ponasanjem nikuda necemo stici samo bi vas zamolio za malo vise tolerancije i uvazavanja i da ucinimo ovu temu pozeljnim mestom za druzenje i edukaciju

Ne znam zašto nekima smeta ako se postavi neki link.Evo zadnja 2 koji su postavili Sapatnik i Petar 97.Ko hoće da odgleda,odgleda a ko neće preskoči i to je to.Ali je veliki problem kad neko ni ne pogleda i odmah ospe paljbu.Niko nije naveo šta je Jovana slagala a šta ne u videu koji sam postavio neki dan.Onda je to prava diskusija.Ja nemam problem sa tim kačenjem linkova.Koga to ugrožava.Ko hoće da prokomentariše to lepo kulturno odradi ali bez vređanja tog što je okačio jer nije on na snimku i idemo dalje.Koliko god mi ovde pisali o lupetanju i ne lupetanju-sve podatke skidamo sa neta.Jedino ako imamo nekih koji su sa druge planete pa već znaju to što mi ne znamo ili imaju IQ-1000%
Da li mislite da su Mićko i ekipa glupi.Saslušati samo dobro tekst.Oni nam opisuju celu ovu situaciju kroz humor-ne samo u ovom videu..Nekada je to radio Minimaks.

Еее друго време. Ако се не варам минимакс је био забрањен или или чак у затвору нисам сигуран 100%. А што се тиче самих података и међу учесницима ове теме је било заражених па причају искуства из прве руке. А ево и једна сличица од мене...
7729f83bf6ad007245d145dea2eef4a9.jpg

Mornar izmedju ostalog rece : a u vezi vakcine da ili ne i vezi korone uopste jel tako

Ja da budem iskren a mozda i gresim ja ne verujem nista doktoru Konu a sto se tice edukacije skidam kapu do zemlje izuzetno skolovan covek ALI MOJE DUBOKO UBEDJENJE JE DA PRICA PO DIREKTIVI. Ali verujem Nestorovicu a mozda i tu gresim ali tom coveku verujem .A verujem i neuropsihijatrima i svi koje poznajem a to su sve sami eksperti iz ove oblasti svi do jednog se slazu DA NAS PREDVODI COVEK KOJI IMA OPASNU DIJAGNOZU KOJU VESTO KRIJE ILI JE JOS UVEK TABU TEMA PARANOICNA SIZOFRENIJA KOD NASEG PREDSEDNIKA.

Jedno pitanje druze : Jeli Srbija pocetak i kraj svijeta kao kod onog iz "Mali princ" ? Jel postoje jos neke drzave na planeti ?

Pa,bar da su umrle sklonili iz hodnika.Da ne bi izneo drugačiju konstataciju.
Ko širi paniku,Jovana ili neko drugi.
Nemanja,jesi li to gledao.Da li umrli po bolnicama leže po hodnicima.Radio sam u bolnici 25 godina i išao sam da pomažem sestrama da odnesemo umrlog u prosekturu.Izgleda da je nova moda sa crnim kesama ili šta su već-pre su bili samo prekrivani belim čaršavima i manje su tako upadljivi.Nikada umrli nisu ležali po hodnicima.Ali,vremena se možda menjaju.

Izgleda da je nova moda sa crnim kesama ili šta su već-pre su bili samo prekrivani belim čaršavima i manje su tako upadljivi
Bas tako se preminuli od kovida predaju porodicama. I da, ja sam video odeljenje gde leze kovid bolesnici i prilicno je bio potresan prizor ,ali nigde ne vidoh lozace da ih iznose. To je mozda samo zimi kad zafale drva. Mogu cak i da vas spojim sa covekom koji mi je zimus pricao njegovo iskustvo,pa da procaskate. Visok oko 2 m ,tezak preko 130 kg. Star 30-ak god. Lezao je u Nisu. Moze on da vam isprica sta je video oko sebe i koliko leseva je izneto u modernim crnim vrecama , a mozda je i to bila predstava za njih koji su se borili za zivot?

Poslednja izmena:
Bas tako se preminuli od kovida predaju porodicama. I da, ja sam video odeljenje gde leze kovid bolesnici i prilicno je bio potresan prizor ,ali nigde ne vidoh lozace da ih iznose. To je mozda samo zimi kad zafale drva. Mogu cak i da vas spojim sa covekom koji mi je zimus pricao njegovo iskustvo.,pa da procaskate. Visok oko 2 m ,tezak preko 130 kg. Star 30-ak god. Lezao je u Nisu. Moze on da vam ispirica koliko su se iznosili lesevi u modernim crnim vrecama , a mozda je i to bila predstava za njih.
A ti i inače provodiš vreme u bolnicama pa znaš da li ložaći odnose umrle.Na molbu sestara koje su nam drugarice smo išli i ne baš sa voljom.A za tvoju informaciju,konji više ne vuku topove pa tako i ložači ne lože drva.
Pošto vidim da si upućen-da li ih tako i ređaju po hodnicima.
Ako ćemo o pričama.Moj brat od tetke je ležao u bolnici u februaru sa lakšom upalom pluća 21 dan.Priča mi da je 10 dana dobijao infuziju a posle toga samo vitamine.Juče je drmno 2 piva dok sam brojao.Snajka nije imala koronu.Da li je moguće da su teži slučajevi leče kod kuće a lakši po bolnicama.Ne bih da generalizujem stvari.Znam sigurno da nije imao vezu u Bolnici.Samo da napomenem da je i srčani bolesnik.

Ako ti tek studiraš a ona ima 40 godina onda si ti balavander za nju.Lepo je to što studiraš.

Ovakav rečnik budući lekar ne bi trebao da koristi-bar javno.Svako dobro ti želim.
Ovako se ne obraca coveku koji je iako jos studira 8 puta skolovaniji od vas. Jedino ako se za ubacivanje cepanice u rupu skoluje 10 god. Znaci recenica se zapocinje sa "gospodine". Godine su tu nebitne. Zbog toga smo i dosli ovde gde smo sada. I u pravu ste , konji vise ne vuku topove , vec bi da budu oficiri , a u stvari su ipak samo konji.

Poslednja izmena:
Момо сарић, слика је од пре пар недеља. Имао сам температуру 37,2°C, благу слабост организма и стомачне тегобе. Мислио сам да сам покупио неки вирус а да није корона. Назовем амбуланту, кажем симптоме а они у глас корона!!! Опет им кажем већ сам тако пролазио буде ми 2 дана лоше и прође само од себе.
Каже докторица немате симптоме за тестирање останите код куће 2 недеље. То је било у понедељак а од уторка ме све прошло. Зовем опет амбуланту каже сестра то је почетак биће ти горе. Ја се сморио.
Зовем другу мед сестру што ради на ковид одељењу. Кажем јој симтоме и да мислим да није корона. На то ми она каже симтоми короне могу бити индивидуални. Па како знате кад ме нису послали на тестирање већ закључе по симптомима?
Добио вит а, вит б и селен. Против болова парацетамол.
Углавном две недеље седео код куће и није било проблема. Рекао сам свима да се понашају као да имам корону због превенције. На послу су ишли на тестирање са оваквим симптомима и нису имали корону. И прошле недеље колегинице направиле чајанку као не могу више да издрже ову ситуацију. И ено их њих четири запатиле корону. Циркус.

Ovako se ne obraca coveku koji je iako jos studira 8 puta skolovaniji od vas. Jedino ako se za ubacivanje cepanice u rupu skoluje 10 god. Znaci recenica se zapocinje sa "gospodine". Godine su tu nebitne. Zbog toga smo i dosli ovde gde smo sada. I u pravu ste , konji vise ne vuku topove , vec bi da budu oficiri , a u stvari su ipak samo konji.
Da li si možda obratio pažnju kako se ti meni obraćaš a ne poznaješ me.Misliš da si i ti 8 puta školovaniji od mene.Ali škola nije merilo kućnog vaspitanja.Sa gospodine treba da se obratim nekom,kome mogu biti otac.To je pod jedan.Pod dva ,nisam ga ničim uvredio.Samo sam naveo činjenicu da je on mlađi od Dr Jovane i sigurno je školovanija od njega ali to je OK.
Podseti se samo tvog prvog posta u vezi ovoh virusa.Ako ne naći ću ga ja da te podsetim.To mi je bio okidač da se uključim.
Ali mislio sam da si ti ipak malo kulturniji.Ali ceo tvoj post ne govori o meni,nego o tebi.

Zorane obracam vam se sa "vi" jer ste stariji od mene.
Slažem se ali uvredljivim rečnikom ali nije bitno.Svima vam je oprošteno jer ste uspeli da pobedute nepobedivu bolest u najtežem obliku jer smatram da to nije mala stvar,samo uz posledice po mentalno zdeavlje.Ali se iskreno nadam da će se i to vratiti vremenom vratiti u normalu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh