Moje vaspitanje je skroz na mestu. Da se ja divim kojekavim balavanderima, samo zato sto je zavrsila medicinu. Studiram Stomatologiju i znam kako ko zavrsava i ima zvanje i diplomu. Kao drugo, isto je tako pametovala za MMR vakcinu, i automatski je bio skok i povecanje zaraza sa cak 15 smrttnih slucajeva, iako je skoro bila iskorenjena. Pricamo o boginjama. Drugo, kacis kojekakve linkove sa FB, "najrelevantnije" platforme na svetu. Kacio si za onog Zafira tj ne TI vec pojedini a njegov sin je pre par dana objasnio da je bio teski srcani bolesnik i da ste ga prozivali da je primio vakcinu i umro, a ispostavilo se da je primio samo jednu dozu. Jutros je na tv Prva bilo uzivo iz kovid bolnice Batajnica, kako ljudi leze i njihove izjave. Ali ne, Bil Gejts nam gura cipove da nebeski narod izumre. Greota sto je medicina uznapredovala za neke stvari. Trebali smo i dalje da se lecimo pustanjem krvi, da radjamo po 15dece a da jedno ili dvoje samo pretekne do odredjene godine. I da, pricala je da je protiv nasilne vakcinacije, a koliko sam upucen nigde nije obavezna vakcina i imas pravo na izbor. Trenutno imamo 4 izbora a peti je da se ne vakcinises. Prosto jednostavno.