Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
........................ Kostunjavi je bio dobar covek ::lose::
Kad ga vec pomenu , sta je sa tim covekom , da li se igde pojavljuje , kao da vise ne zivi na ovim prostorima .

Ovako na tv-ekranima se svakodnevno smenjuju jedni te isti politicari i politicki analiticari ,

Dugo mi je gledam ,o čemu se radi ?
Pretres stana i privođenje Dr Jovane Stojković zbog širenja panike.E sad da li je sve režirano ili ne i ko je režirao ako je režirano,moramo čekati da proteče još vode.
A Nemanja ako se ne slažeš sa njenim stavom OK ali nemaš potrebe da pokazuješ svoje kućno vaspitanje

Imamo previše informacija a niko nezna šta je.
Odakle dolazi i kad će nestati niko nezna ali osjećamo da nas neko trijebi i što je bliže strah je veći. Dok su nam govorili da je tamo negdje nismo se ni osvrtali. Kod nekog je još tamo negdje a kod nekog u komšiluku ili u kući.
Prihvatiti nešto a da neznamo šta je, možemo samo vjerom. Na isti način i negiramo. Vjerujemo da ne postoji ali ne možemo dokazati.

Isto je i sa Bogom kojeg neko spomenu. Vjera da On određuje dužinu nečijeg života. Šta sa onim koji vjeruju da Ga nema.
Možemo da pričamo do smrti i niko ništa ne može dokazati.
Razgovor je dobar ali kad dovede do toga da jedan drugom želi iskopati oko treba se zapitati:
Ko je ovdje luđi? Ja ili onaj sa kojim razgovaram?

Pretres stana i privođenje Dr Jovane Stojković zbog širenja panike.E sad da li je sve režirano ili ne i ko je režirao ako je režirano,moramo čekati da proteče još vode.
A Nemanja ako se ne slažeš sa njenim stavom OK ali nemaš potrebe da pokazuješ svoje kućno vaspitanje
Moje vaspitanje je skroz na mestu. Da se ja divim kojekavim balavanderima, samo zato sto je zavrsila medicinu. Studiram Stomatologiju i znam kako ko zavrsava i ima zvanje i diplomu. Kao drugo, isto je tako pametovala za MMR vakcinu, i automatski je bio skok i povecanje zaraza sa cak 15 smrttnih slucajeva, iako je skoro bila iskorenjena. Pricamo o boginjama. Drugo, kacis kojekakve linkove sa FB, "najrelevantnije" platforme na svetu. Kacio si za onog Zafira tj ne TI vec pojedini a njegov sin je pre par dana objasnio da je bio teski srcani bolesnik i da ste ga prozivali da je primio vakcinu i umro, a ispostavilo se da je primio samo jednu dozu. Jutros je na tv Prva bilo uzivo iz kovid bolnice Batajnica, kako ljudi leze i njihove izjave. Ali ne, Bil Gejts nam gura cipove da nebeski narod izumre. Greota sto je medicina uznapredovala za neke stvari. Trebali smo i dalje da se lecimo pustanjem krvi, da radjamo po 15dece a da jedno ili dvoje samo pretekne do odredjene godine. I da, pricala je da je protiv nasilne vakcinacije, a koliko sam upucen nigde nije obavezna vakcina i imas pravo na izbor. Trenutno imamo 4 izbora a peti je da se ne vakcinises. Prosto jednostavno.

Moje vaspitanje je skroz na mestu. Da se ja divim kojekavim balavanderima, samo zato sto je zavrsila medicinu. Studiram Stomatologiju i znam kako ko zavrsava i ima zvanje i diplomu. Kao drugo, isto je tako pametovala za MMR vakcinu, i automatski je bio skok i povecanje zaraza sa cak 15 smrttnih slucajeva, iako je skoro bila iskorenjena. Pricamo o boginjama. Drugo, kacis kojekakve linkove sa FB, "najrelevantnije" platforme na svetu. Kacio si za onog Zafira tj ne TI vec pojedini a njegov sin je pre par dana objasnio da je bio teski srcani bolesnik i da ste ga prozivali da je primio vakcinu i umro, a ispostavilo se da je primio samo jednu dozu. Jutros je na tv Prva bilo uzivo iz kovid bolnice Batajnica, kako ljudi leze i njihove izjave. Ali ne, Bil Gejts nam gura cipove da nebeski narod izumre. Greota sto je medicina uznapredovala za neke stvari. Trebali smo i dalje da se lecimo pustanjem krvi, da radjamo po 15dece a da jedno ili dvoje samo pretekne do odredjene godine. I da, pricala je da je protiv nasilne vakcinacije, a koliko sam upucen nigde nije obavezna vakcina i imas pravo na izbor. Trenutno imamo 4 izbora a peti je da se ne vakcinises. Prosto jednostavno.
Tako ce Isto i za tebe neko da kaze kad budes zavrsio tu medicinu

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ako ti tek studiraš a ona ima 40 godina onda si ti balavander za nju.Lepo je to što studiraš.Ja skidam linkove sa FB a ti gledaš TV prvu i dobijaš tačne informacije a ja lažne.Bitno je da si ti dobro obavešten,za mene se ne sekiraj.Zar nije zabranjen ulazak i snimanje u crvenim zonama.Pa snimali su i prošle godine pa su sve televizije preuzimale i širile paniku.Da li je tebi kao budućem doktoru logičnije da se smiruje ili uznemirava narod.Da li je Zafir preminuo posle primanja vakcine,jeste-ali odgovor je Vaš da još nije dovoljno zaštićen.Neka su se poklopile slučajnosti.Bio je srčani bolesnik.Vlasta je bio mator.Đole je takođe bio srčani bolesnik,Sanja je imao leukemiju......
Sad se postavlja pitanje što se onda vode da su umrli od kovida kada su ljudi umrli od svojih bolesti kako i ti tvrdiš.Da li misliš da treba mnogo znanja da bi doneo neki zaključak.
Ako su MMR vakcine u pitanju,to je novina i ako to ima veze sa malim boginjama i mi ih nismo dobijali.Pitaj svoje roditelje ako ne babe i dede zašto su se deca vodila da se zaraze kod onih koji su oboleli-Ja sam moje mazao,obojicu,pa mi je stariji sin i pao u nesvest.Eno ih ko od brega odvaljeni-mogu me u zubima nositi a nisam baš lak.
Kako ti tvrdiš da ima smrtnih slučajeva zbog ne primanja vakcina a ona tvrdi suprotno.Kome ja da verujem kao laik.Ona govori o nasilnoj vakcinaciji dece.Da li je to tačno znaću kada budem dobio unuče pa ću onda sigurno znati ko je u pravu.

Jadna mukica...bas mi je zao i nje i vas koji siljite na nju.

Ovakav rečnik budući lekar ne bi trebao da koristi-bar javno.Svako dobro ti želim.

Немања видим да си школован човек (студираш, а то је нешто, сложићемо се сви – ипак је то учење на високом нивоу). Да ли ти стварно живиш у убеђењу да нека болест може бити искорењена, а изазивају је наравно вируси (или микроорганизми). Као, то су организми који су нешто као птица слон и живе на одређеном и ограниченом поднебљу (нпр. Мадагаскару). И онда наиђу „случајни пролазници“ и истребе те зле вирусе.

Па не иде то тако. Како искоренити нешто што се не види оком? Када неко каже да је нека болест искорењена сматрам да не види даље од носа.

Иначе би било добро да мало погледаш како се развијала болест полиомијелитис (дечија парализа) и како је то у складу са развојем хемикалија за третирање усева (али и свега другог). Погледај снимке дебила који запрашују децу по школама инсектицидом ДДТ. Тако се развијала „болест“ која је у ствари тешко тровање.

У вези са „искорењавањем“ болести...изгледа да је грип искорењен...нигде ни речи о тој болести која се дешава током зимског раздобља. Па тако делује да је искорењено оно о чему се не говори или уопште и није постојало а пуно се о томе разглаба, а искорениће се медицином (као што се види непровереном).

Kad ga vec pomenu , sta je sa tim covekom , da li se igde pojavljuje , kao da vise ne zivi na ovim prostorima .

Ovako na tv-ekranima se svakodnevno smenjuju jedni te isti politicari i politicki analiticari ,
Људи који нису били службеници мафије су углавном заборављени.

Други, иако су нико и ништа (осим што имају туђе крви на рукама или су били у вези са криминалцима), по телевизијама су и онда се види за кога раде (и за кога су радили) – и даље их држе на „радном месту“ односно на платном списку (нпр. Шешељ и Чеда).

Zato sto ti kao laik koji si sam rekao a i drugi prepametni Srbi cim nesto vide na netu to je odmah suprotno. Jos ako ima i politickog ubedjenja to je tek onda kraj price. Nikada se nikome ne moze udovoljiti. Mukica je demunitiv a to siljite je pristojan nacin za reci nesto pogrdno (sinonim). Ja ne verujem ni FB ni TV,jednostavno se potrefilo dok sam doruckaovao i video to na tv. A zakljucke odredjujem preko onoga sto ucim i sto me profesori i nauka uce.
Nama ce se tesko kada ugoditi, bilo to dobro ili lose po nas, jednostavno takav smo narod. Najpametniji a to sto smo jedna od krezubih nacija, da ne kazem bezubih, to necu dalje komentarisati.
Ti si vidim spominjao da koristis trahealnu kanilu. Jeste da nema veze bas sa time, ali pre toga je neko gurnuo cevcicu u traheu nekome. Nema veze sto je spasao zivot ali nekome ostanu trajna ostecenja glasnih zica, ostecenja pluca usled duze mehanicke ventilacije... itd

Ne zelim da se upustam u dalju raspravu (kud i udjoh). A vi i dalje verujte u cipove, PeGe mrezu i ostale kvazi informacije.

P.S.
Moje licno misljenje, no hard feelings.

Zato sto ti kao laik koji si sam rekao a i drugi prepametni Srbi cim nesto vide na netu to je odmah suprotno. Jos ako ima i politickog ubedjenja to je tek onda kraj price. Nikada se nikome ne moze udovoljiti. Mukica je demunitiv a to siljite je pristojan nacin za reci nesto pogrdno (sinonim). Ja ne verujem ni FB ni TV,jednostavno se potrefilo dok sam doruckaovao i video to na tv. A zakljucke odredjujem preko onoga sto ucim i sto me profesori i nauka uce.
Nama ce se tesko kada ugoditi, bilo to dobro ili lose po nas, jednostavno takav smo narod. Najpametniji a to sto smo jedna od krezubih nacija, da ne kazem bezubih, to necu dalje komentarisati.
Ti si vidim spominjao da koristis trahealnu kanilu. Jeste da nema veze bas sa time, ali pre toga je neko gurnuo cevcicu u traheu nekome. Nema veze sto je spasao zivot ali nekome ostanu trajna ostecenja glasnih zica, ostecenja pluca usled duze mehanicke ventilacije... itd

Ne zelim da se upustam u dalju raspravu (kud i udjoh). A vi i dalje verujte u cipove, PeGe mrezu i ostale kvazi informacije.

P.S.
Студент какви бре чипови и мреже шта причаш? Човек ти лепо каже да си непристојан а то је углавном одлика оних који немају аргументе.

ПС

no hard feelings... е, ово те извукло. Не умеш на свом матерњем језику да се изразиш па показујеш како си прихватио окупацију духа...а са намером да се примети како си досегао врхунац спознаје. Само ти студирај, биће нешто од тебе.

P.S.
Ti kao tako skolovan covek bi trebalo da znas da se zubi gube I zbog bolesti I da to ne moze da se spreci a ti se podsmevas ljudima zbog toga ili vas na fakultetu uce da ste vi zubati pametniji od nas krezubih, bices ti opasan zubar

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh