frkani
Član
Vladarski tron i narodni predstavnik su na suprotnim stranama. Jedno drugo isključuje. Tron omogućuje moć nad narodom. Kad bi pravi narodni predstavnik došao na tron morao bi biti protiv naroda jer drugačije ne može vladati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kuba, komunizam i demokratija ne idu u istu rečenicu. Komunizam je bolest, želja da otimaš i deliš tuđe...Ovi moderni milijarderi su komunisti, i oni hoće da imaju tuđe...Samo ne treba zaboraviti jedno:
Svaka revolucija je finansirana/planirana iz nekog nevidljivog centra moći..
Dali je negde zabeleženo da je na vladarski tron posle revolucije zaseo neki pravi narodni predstavnik?
Još veća šarena laža su tzv 'demokratski' izboru u 'modernim' državnim uređenjima zvanim parlamentarna demokratija..
Izanalizirajte pola veka vladavine navodno najnarodnije vlasti na Kubi.. I tu braća zasela pa ne puštaju..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Niste koalicioni partneri.Hristos VASKRSE.
Ja pomenuo praktičan i dobar sistem demokratije u Svajcarskoj a Mirosti samo ponovi isto što sam i ja rekao i dobija lajkove a ja ne??
Dabome da mi nije bitno al me samo čudi kako ovde funkcioniše na forumu demokratija ili je zbog Uskrsa?
SRBIJU SI LADNO UPOREDIO SA SVAJCARSKOMPoenta moje price je bila , i kad se izabere vlast , ovako ili onako , to nebi trebala biti zavrsena prica za 4 god . Bar za one koji oce istinaku demokratiju . Pa sam naveo primjer svajcarske koji tako rade vec vise od 200g i imaju rezultate. Sto bi predsjednik snosio odgovornost da donese odluku neku nejasnu , nek narod ponovo odluci i to je to . Samo jedna temica , nista vise , nisam pominjao regularnost izboranovde
Provjeri preko sindikata našeg da ti pomognem
Vaistinu Voskrese!Hristos VASKRSE.
Ja pomenuo praktičan i dobar sistem demokratije u Svajcarskoj a Mirosti samo ponovi isto što sam i ja rekao i dobija lajkove a ja ne??
Dabome da mi nije bitno al me samo čudi kako ovde funkcioniše na forumu demokratija ili je zbog Uskrsa?