Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ne zeli da pomogne nebi se zvala svjetska zdravstvena org ili ministarstvo zdravlja ,nego svjetska eliminacija
Sve te ''medjunarodne'' organizacije su za mene isti qratz k'o i ausvic..........................................................................................................
Tako da ne bih ja bas nesto vjerovao tim zvanicnim institucijama narocito ne bjelosvjetskim (olosima).................................
Mene pitas? Zasto bih JA znao da li ce anti-vakseri da se kljukaju nekim tabletama ili ne? Valjda je to sve manje-vise individualno. I jel' ti to mene smatras anti-vakserom? Licno mislim da su vakcine jedno od najvecih dostignuca ljudskog roda, ali ovoj protiv kovida, koja je sklepana preko noci, nisam bas sklon da vjerujem. A za te lijekove koji se uzimaju per os , ja cuo da ih pfizer razvija za ove slabijom plateznom moci, kao Indija npr, a imaju puno potencijalnih i zarazenih, da im daju za dz. jer oni su poznati humanisti.Dok je trajala diskusija na ovu temu ne stigoh da priupitam . . .
Naime , omrazena kompanija FAJZER vec neko vreme sprovodi prvu fazu ispitivanja leka-tablete
protiv korona virusa . https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&dd=24&nav_id=1832037
Lek pod radnim nazivom PF-07321332 može da bude potencijalna oralna terapija
koja ce se propisati kod prvih znakova infekcije, bez potrebe da se pacijenti hospitalizuju ili nalaze na intenzivnoj nezi.
Sva je prilika da ce se i u ovom slucaju ( kao i kod vakcine ) zbog ogromne svetske potraznje a i iz zelje za
prilicno zbrzati procedura pa ce se medikament naci na trzistu nedovoljno ispitan ( vec se cuju takvi glasovi )
Hoce li anti-vakseri u ( u slucaju ne-da-boze zaraze ) kategoricno odbiti koriscenje ovog leka ili se taj njihov stav odnosi samo na injekciju
Znaci , kad je boca u pitanju
a oralno moze ?
Mene pitas? .................... ja cuo da ih pfizer razvija za ove slabijom plateznom moci, kao Indija npr, a imaju puno potencijalnih i zarazenih.......................