Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidiš da oni sebe smatraju za višu rasu, a ustvari ga tupe kao i mi

Poslednja izmena:
Ova riječ "tupe" me podsjeti na jedno vrijeme, početak 80-tih. Koristili smo izraz za radnika na jednom radnom mjestu, tupadžija.
Može li neko predpostaviti o čemu se radi?

Otvorite posebnu temu za vakcinofobe.Ljudi udavise vise.
Vecinu ljudi koji ucestvuju u dijalogu o koroni savrseno zabole i ko ce da se sprica i ko nece i dali ce virus da traje jos 3 ,5, 8 godina ili ce sutra da se zavrsi .Ali poenta ovog dijaloga je DA NE SMETA DANONOCNA PSIHICKA TORTURA SVIH UDARNIH MEDIJA VISE OD GODINU DANA A NAJVECI DEO PROMOTERA SU NEKI LEZILEBOVICI I DUPEGLAVCI KOJI NEMAJU DODIRNE TACKE SA OVOM MATERIJOM I NEKOLIKO REZIJSKIH IZ STRUKE. I to ne smeta ali kada se cuje neko drugacije misljenje ili pitanje ZASTO VERUJES ❓ KOME VERUJES❓ili ZASTO ZURIS SA ODLUKOM❓tesko ce se dobiti racionalan odgovor jer su mediji ljude napravili konfuznim i nesigurnim a i javio se odredjen strah kod vakcinisanih sto je bio i prvobitni cilj u samoj propagandi.
A sto se tice PIO FONDA i Solomonskog pitanja DA LI BUDZATOM ODGOVARA DA JE STO MANJE PENZIONERA ::lose::u to netreba niko da sumnja ON IM JE SKIDAO PENZIJE BEZ NJIHOVE SAGLASNOSTI skidao je blaga rec a prava je OTIMAO I PLJACKAO a onda im se smejao u facu poslavsi im pisma u kojima im se zahvaljuje sto ih je ocerupao i izreketirao i odao im je priznanje da su oni zasluzni valjda za napredak Srbije i razne druge nebuloze A SADA DA MI NEKO KAZE POSLE SVEGA DA ON ZELI DA PREPARIRA PENZIONERE SA TABLETICAMA i da mu je u interesu da se sacuvaju penzioneri. A ta sela Rudna glava i Babusnica to su toliko sterilna mesta OD CEGA I PROTIV CEGA DA SE U TOJ NETAKNUTOJ PRIRODI STERILISE I VAKCINISE❓Cak je psihopata kada je video koliki je novac u igri pokrenuo TORLAK jer zasto biti neciji distributer kada mozes da budes prva ruka .Ovaj je toliko zaludeo sve oko sebe da je ovo nestvarno a narod kao hipnotisana gomila.......da li se nazire igde kraj kabarea❓

Poslednja izmena:
I hrana se baca a ljudi umiru od gladi. Pamet se kupuje ili eliminiše a ljudi se pate jer ne znaju.
Od čega da živi gazda ako svi postanu gazde? Svjedoci smo da čim se sirotinja malo financijski otela, ne možeš naći radnika.
Ako se srotinja otme kontroli nestaće i milijarderi.
Mislim da si ovim pogodio u centar.Nestankom sirotinje bi i nestao svet kakav poznajemo.Nisam nikada razmišljao u tom pravcu ali logike ima.
Ne radi se tu samo o milijarderima,nego i o sitnijim bogatašima...Ne bi bilo radničke klase koja drži ovaj svet na leđima.I sami smo svedoci da je sve teže naći radnika za poljoprivredne radove.

U proizvodnji šavnih cijevi, cijevi se valjaju iz trake i kad izađe jedan kolut drugi se nastavlja čeonim ili tupim varenjem.
Sam izraz se može shvatiti i na drugačije načine ali mene je "u stvari ga tupe.." od Barbule podsjetila na to davno vrijeme i šale koje smo tad zbijali.

Pa ako smo mi glupi i nepismeni onda vi morate biti kontra od nas.
Da li treba da vam aplaudiramo ili šta.
Samo uvek prvo pogledaj ko prvi počinje sa uvredama i sve će ti biti jasno-bar što se mene tiče.

.Nestankom sirotinje bi i nestao svet kakav poznajemo.
Mnoge revolucije su pokrenute sa namjerom da čovjeka oslobode bijede i sve su propale. Kada bi milijarderi podjelili svoj imetak siromašnima ništa se nebi dogodilo. Problem je u čovjeku. Njegova svijest nije sazrela da bude bogat a to mu se ne može nametnuti. Kad se tome pridoda plansko držanje ljudi u podčinjenom položaju situacija je gotovo nepromjenjiva. Na žalost tako će biti još vijekovima.

Samo ne treba zaboraviti jedno:
Svaka revolucija je finansirana/planirana iz nekog nevidljivog centra moći..
Dali je negde zabeleženo da je na vladarski tron posle revolucije zaseo neki pravi narodni predstavnik?

Još veća šarena laža su tzv 'demokratski' izboru u 'modernim' državnim uređenjima zvanim parlamentarna demokratija..
Izanalizirajte pola veka vladavine navodno najnarodnije vlasti na Kubi.. I tu braća zasela pa ne puštaju..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh