Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vecinu ljudi koji ucestvuju u dijalogu o koroni savrseno zabole i ko ce da se sprica i ko nece i dali ce virus da traje jos 3 ,5, 8 godina ili ce sutra da se zavrsi .Ali poenta ovog dijaloga je DA NE SMETA DANONOCNA PSIHICKA TORTURA SVIH UDARNIH MEDIJA VISE OD GODINU DANA A NAJVECI DEO PROMOTERA SU NEKI LEZILEBOVICI I DUPEGLAVCI KOJI NEMAJU DODIRNE TACKE SA OVOM MATERIJOM I NEKOLIKO REZIJSKIH IZ STRUKE. I to ne smeta ali kada se cuje neko drugacije misljenje ili pitanje ZASTO VERUJES KOME VERUJESili ZASTO ZURIS SA ODLUKOMtesko ce se dobiti racionalan odgovor jer su mediji ljude napravili konfuznim i nesigurnim a i javio se odredjen strah kod vakcinisanih sto je bio i prvobitni cilj u samoj propagandi.Otvorite posebnu temu za vakcinofobe.Ljudi udavise vise.
Mislim da si ovim pogodio u centar.Nestankom sirotinje bi i nestao svet kakav poznajemo.Nisam nikada razmišljao u tom pravcu ali logike ima.I hrana se baca a ljudi umiru od gladi. Pamet se kupuje ili eliminiše a ljudi se pate jer ne znaju.
Od čega da živi gazda ako svi postanu gazde? Svjedoci smo da čim se sirotinja malo financijski otela, ne možeš naći radnika.
Ako se srotinja otme kontroli nestaće i milijarderi.
Mota mi se blizu, čuo sam nekad al nemogu da se sjetim....Ova riječ "tupe" me podsjeti na jedno vrijeme, početak 80-tih. Koristili smo izraz za radnika na jednom radnom mjestu, tupadžija.
Može li neko predpostaviti o čemu se radi?
Samo što ne vide od te silne inteligencije i pismenosti.Vidiš da oni sebe smatraju za višu rasu, a ustvari ga tupe kao i mi
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Na granici uvrede. Malo malo a poslije prvi se buniš.Samo što ne vide od te silne inteligencije i pismenosti.
Izgleda da si naučio kad se piše kontraNa granici uvrede. Malo malo a poslije prvi se buniš.
Mnoge revolucije su pokrenute sa namjerom da čovjeka oslobode bijede i sve su propale. Kada bi milijarderi podjelili svoj imetak siromašnima ništa se nebi dogodilo. Problem je u čovjeku. Njegova svijest nije sazrela da bude bogat a to mu se ne može nametnuti. Kad se tome pridoda plansko držanje ljudi u podčinjenom položaju situacija je gotovo nepromjenjiva. Na žalost tako će biti još vijekovima..Nestankom sirotinje bi i nestao svet kakav poznajemo.