Da ne zeli da pomogne nebi se zvala svjetska zdravstvena org ili ministarstvo zdravlja ,nego svjetska eliminacija
A ko ti kaze da nije ovo drugo? Jel' mislis da ta SZO radi u interesu zdravlja covjecanstva na cijeloj planeti, ili u interesu pojedinih grupa krupnog kapitala?
Sve te ''medjunarodne'' organizacije su za mene isti qratz k'o i ausvic, jer krupna lova je mnogo puta do sada pokazala da je ne interesuje sitna boranija vec iskljucivo licni profit, a kao slucajno predsjednici ili predsjedavajuci tih org. su po nekom nepisanom pravilu neki obojeni, garavi ili zuti (da se vlasi ne dosjete)
Jedan od ocitih, a nama dobro poznat, primjer je i MEDJUNARODNI (al' kada bi se zajebavali) sud u hagu, k'o fol osnovan da sankcionise ratne zlocine pocinjene na tlu bivse sfrj, a ustvari je osnovan da odbrani politiku zapada prema Srbima i da opravda sve one bombe, kao ''eto jbg mi smo morali ove da klepimo po usima, jer vidite zaboga da je to sve sam zlocinac''. Ili istrazi malo prosle vakcine, one od picijeg ili krmeceg gripa (ne znam ni ja koje vec) tj njihovu vezu sa Dikom Cejnijem, valjda se sjecas tog dobrog cikice.
Tako da ne bih ja bas nesto vjerovao tim zvanicnim institucijama narocito ne bjelosvjetskim (olosima). Recimo ameri su trpali svojoj vojsci u Vijetnamu neki lijek u fazi ispitivanja, naravno tajno, pa ako hoces da se bavis proizvodnjom lijekova zna se kako se to radi, nadjes dobrovoljce, debelo im platis, upoznas sa mogucim posljedicama, i udri misko. Ali mnogo je jevtinije ako si neko veliko bogato mudo u usa, imas ogroman dio neke farmaceutske kuce i jos ako si u kongresu bog da te vidi, zamorcice obezbjedis preko politicara i eto extra profita.
Eto raspucah se ja, mada to ne radi cesto, k'o Mornar.