Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad se sjeti. Jel ima neko Jel radio ili planirao bazen? Odavno planiram. Polazim od toga da imam vodu u dvorištu za dž. Bunar cijev pumpa struju 2po 1000 lit u min ako treba njiva odma tu pa mogu prazniti kad god. Moglo bi i svaki dan samo ne znam koliko bi se za grijalo?
Mnogi kažu ne to izadje preskupo. Ne znam šta je tu najproblematičnije?

Najproblematičnije je prečišćavanje,ako hoćeš da uradiš kako treba izađe to malo skuplje.Imao sam prilike da vidim na jednom bazenu,čak je bio uzeo i robota kojeg pustiš u bazen i koji skuplja prljavštinu.Koštao je nešto preko 2000 USD(robot).

Христос воскресе, срећан Ускрс свима који славе!
Пуно здравља, среће, мира и благостања и нама који данас славимо и свим осталим људима од срца желим

Tu kod nas imaju obično u proleće akcije po tim bau centrima za bezene sa opremom, znači filtrirni uređaj i sve to. To po meni izdrži duže nego sami bazen, pa posle nekog vremena kad se istroši, kupiš samo plastiku odnosno bazen bez opreme.

Najproblematičnije je prečišćavanje,ako hoćeš da uradiš kako treba izađe to malo skuplje.Imao sam prilike da vidim na jednom bazenu,čak je bio uzeo i robota kojeg pustiš u bazen i koji skuplja prljavštinu.Koštao je nešto preko 2000 USD(robot).
A dali bi preciscanje moglo da se pojednostavi ako bi se cesto mijenjala voda ? Ne kao u ovim duvanim ubacujes tablete pa stoji desetak 15 dana . Nego da mijenjam komplet vodu svaki drugi pa i svaki dan samo neznam dal bi se zagrijala ? Sta bi falilo vodi na 2 dana pa kupamo se u rijekama ?

Ja sam prošle godine u bazen na duvanje sipao vodu i ispraznio je na kraju sezone. Čista kao suza. Koristio one tablete 3u1 i jednom nedeljno proveravao ph. I imam onaj usisivač za dno bazena....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Ovde jedna firma koja radi bazene hoce za 8x4 bazen sve uradjeno i staza okolo kamena sa tim precistacima 10k evradi . Neznam kolko bi bilo da uzmem npr od njih to sve i onda sam kopam rupu ,,postavljam i radim okolo ,cuo sam dosta manje . Nisam se raspitivao jel rade betonom itd ili spuste dole gotov neki neznam od cega .

Ja kad bi imao 10 000 e da izdvojim za bazen radije bi išao 10 god sa porodicom na more jer ako imam toliko para sigurno nemam vremena da se brčkam više od deset dana godišnje u njemu.

Pa nebi ni ja toliko dao , al neko nesto voli i dao bi za nesto pare a za nesto ne. Ja bi volio da imam bazen u dvoristu za ljeta da se usput oladim i idem dalje a klinci ko naleti stas bolje . Neko voli pecare , neko lov , neko auta , neko odjecu ,...

Inace istinita anegdota , ovde blizu , ima cova bazen kuci , i sad nisu bili tu ,otisli negdje , na odmor sta ja znam . Uglavnom dosli kuci kad ono neki klinac iz komsiluka kupa se u bazenu kod njih .
Pita ovaj , kao napravio se ljut, "mali , sta radis tu ?"
Kaze klinac ,"nista ciko, ja prolazio ovda i okliznuo se , upo u bazen,.. :haha:

Nego evo link topo mape moze biti zanimljiv nekome . Sa jednoh Am foruma al nebitno . Kliknes i dobijes nadmorsku visinu tacke . Pomjera se po mapi sa dva prsta ,uvecava,umanjuje i pomjera , bar na androidu .Vidi se kolko su rijecne doline nize i kolko naizgled ravnica nije bas ravna. Visina je u ft , a na googlu se lako pretvori u metre . Jedna stopa ili ft je 30.5cm znaci broj koji izbaci dijelis sa 3

Kako se pretrazuju clanovi preko mesta odakle su? Treba mi neko iz Prigrevice. Da pogledam da li je mozda i ovde na forumu. Treba da prevedem jednu prikolicu na sebe.
Zivi u ulici kralja Petra I.

Poslednja izmena:
Vlasnik ove prikolice je Milan Rakic. Pa nekog treba da kontsktiram da dodjem do njega da pitam da li ce mi prepisati tu prikolicu ako je kupim. O tome se radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh