Izvinjavam se na duzem postu unapred, hvala ako ga celog procitate. Bice poucnih stvari. Zet moj i sestra od tetke, teski koronasi, svi umiru, ljudima nokti otpadaju od korone, svi ce umreti kraj sveta. Godinu dana zive u izolaciji, ona radi od kuce stalno, ja ih po 2 mesec nisam vidjao i ako zive od mene na 15 minuta a ranije pre korone sam isao bar 1 nedeljno do njih i pomagao im oko dece tj cuvao ih. Zet radi u prodavnici kao npr gigatron u NS-u. Nisu otisli na kafu godinu dana, maske ne skidaju kljukaju se ne znam ni ja sa cim sve zivim. U 40-im godinama su, zdravi pravi. On nije sem u svoju radnju i retko kad ni usao u bilo koji zatvoren objekat, Sve veruju sistemu i propagandi. Dezinfeksicja ruku, ludilo znaci od ljudi. Ne nose maske na protestu kad je bio sad u martu, jao bice 10 hiljade bolesnih jao sad ce ovo jao jao jao jao jao u nedogled. I POGODITE STA? Zet DOBI0 KORONU pre nedelju dana. Sad ne moze da kaze e Rkman me zarazio, jer si ti mlad i nisi se cuvao. Naravno nije mu nista ima temp oko 37 i dobio neke lekove. Kako sad on sam sebi da kaze da je potorosio godinu dana ni na sta osim da zivi u kavezu tj stanu? Ni u setnju skoro ne idu sem uvece gde nema ljudi godinu dana. Kako on sad da kaze sam sebi da se nije cuvao, da ih nisam obilazio vidjao ih, zezli se druzili kao pre. Kako sad on da..... nastavi niz pitanja.
Drugi slucaj. Kumov zet, ozenio njegovu rodjenu sestru. Identicna prica kao sa zetom moji, nigde ne ide, cuva se ludilo. POGODITE STA? DOBIO KORONU, mislim da ima nesto preko 60 godina jer je sad dobio neku penziju. Malo mu bilo losije, nista kriticno. Zarazila se i negova tasta(zenina majka ako sam se dobro izrazio) sa kojom zive i ona je umrla oko 10-ti dan od korone. Zena imala 81 godinu. KAKO on sad da kaze nisam se cuvao, isao sam na zurke, ludovao. On je zarazio njegovu tastu i umrla. ON koji se cuvao i isto sve veruje sta se kaze na Tv-u. Moja sestra se nije zarazila, a ni kumova sestra i ako obe zive sa njima u istoj prostoriji. A znam studenata brdo koji idu na sve ilegalne kako vlast kaze KORONA ZURKE, ne paze se nikako, ne hrane se zdravo nista ne piju za imunitet, sem alkohola. Bogu hvala nista, niko se nije zarazio. Moji se zarazili tj tetka, njen sin a moj brat, njegova zena, pa njeni roditelji. Bogu hvala svi su bili dobro i ozdravili. Da li treba ziveti normalno ili ziveti u strahu, plasiti forumase i svadjati se sa njima, nazivati ih svakakvim imenima, pa jos malo mislim da ce doci jedni drugima na kucu da se potuku. Sam sam asmaticar, pa ako me zakaci moze biti zeznuto, DA ne bude da sam zdrav prav bas me briga. Cuvam se koliko moze u normali, druzim se manje, samo vidim da sam postao napetiji oko svega ovoga. Sto rece moja baba Smilja pokojna, bila pametna zena i ako jedva pismena, Nema smrti do sudnjega dana. Hvala. Bog uz nas.