Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde malo pojasniSto kaze Zoran, korektan, ali napise ti tvoj stav
Jebiga neće korona medj rudare,zna da je težak rudarski životSročio si ga svaka ti čast, pored fizičkog važno je sačuvati i mentalno zdravlje. I ja živim sasvim normalno svaki dan među ljudima bez maske i rukavica i ostalih andrmolja pa šta mi bog da
Sve preko 50% smatra se uspesnom.A zavisi i koja imaju ih 5-7 mislim.Mi smo izgleda to inostranstvoKINA JE PRIZNALA: "Naše vakcine protiv korone imaju veoma malu efikasnost"
Kina je posle procene rezultata treće faze kliničkog ispitivanja u inostranstvu, priznala da „efikasnost“ njenih vakcina „je veoma mala“...www.tpknews.com
Samo pfizer, oni su vrhSta sam ja rekao za Kinesku? Pitanje iRuska koliko je efikasna
Koga je briga da li je istina ili nije. Bitno je da se pise i lajkuje.Šta je babi milo, to joj se i snilo..
Prenosite ovde osakaćene kvazi vesti sa drugorazrednih medija, namerno isečene i ukrojene, da bi opravdali sopstvene umišljaje.
Evo linka ka toj vesti sa medija koji nije idealan, ali je ipak respektabilan u odnosu na "tpknews".
Zvaničnik iz Pekinga: Možda kombinovati različite vakcine
Gao Fu u nedelju je rekao da se zbog "niske efektivnosti" raspoloživih vakcina razmatra kombinovanje raznih vakcina protiv kovida-19.rs.n1info.com
U pitanju je dakle nesporazum i loše data izjava a ne činjenica.
Efikasnost Sinovac vakcine jeste oko 50% i to je odavno poznato, a Sinopharm koja je kod nas u upotrebi se kreće oko 80% i više.
Radi se o tome zapravo da je zvaničnik dao izjavu u kojoj se govori o tome kako uopšte povećati efikasnost vakcina
Ne iznosite neistine.
Bome vidim ja da ovde na forumu ozbiljne probleme imaju i oni koji nisu upoznali sta je to korona.