Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako bi te drugacije okarakterisao kad si non stop u temi a lajkujes post gde se neko pita kako te - nas ne mrzi rasprava oko korone! Bolje da cutis i da se ne javljas kad si sa muvom na subari, a ne lajkujes kao kad bi ti bio na suprotnoj strani a ti si centar rasprave.
A za pametovanje po ovoj temi korone vas nekolicina ste bas kandidati za Nobelovce.
Koja kakva struka i SZO vi ste iznad svih!
Peet, ako cemo iskreno strucnjaci su na obe strane

Pa kako bi te drugacije okarakterisao kad si non stop u temi a lajkujes post gde se neko pita kako te - nas ne mrzi rasprava oko korone! Bolje da cutis i da se ne javljas kad si sa muvom na subari, a ne lajkujes kao kad bi ti bio na suprotnoj strani a ti si centar rasprave.
A za pametovanje po ovoj temi korone vas nekolicina ste bas kandidati za Nobelovce.
Koja kakva struka i SZO vi ste iznad svih!
A otkud ti znaš da meni nije dosadilo, izvini neću više da se mešam među vas doktore

Bez ljutnje ali kako vas nemrzi toliko rasprave oko te korone?

Zašto ga ne lajkovatti kada je potpuno u pravu,Samo da napomenem da smo mi teoretičari zavere a vz Nobelovci,Nemojte davati priznanje koje dodeljuje ministar zdravlja.
Lajk,šta to znači.Pa ja neki put lajkujem i vama koji ne mislite isto,jer smo mi za toleranciju a vi nikad ne lajkujete nas.
Nekad valjda i mi nešto ubodemo.
Ja sam za razliku od vas napravio pauzu od mesec i kusur dana,I kako sam nešto napisao odma se zakačite ko čičci.Napišite ili prikaćite nešto novo što do sada nije rečeno a ne samo ko dnevnik.
Ovo što mi pišemo nema na dnevniku.

A sta ti pokazujes time sto kao udbas spijuniras ko sta lajkuje,lajkovao sam i slazem se sa covekom i sta sad sto me prozivas ako te zabole,kakvu ti zrelost time pokazujes

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh