Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam radio ceo dan i nije mi radno mesto slicno Barbuli da mogu bas visiti non stop na drustvenim mrezama, inace bi ranije napisao nesto po pitanju onog iz vrece. Mada sam napisao, ali ne vredi kad neki od vas zele da vide ili da cuju samo ono sto zele!
Pre neki dan naisao sam na taj video gde su se sprdali o toj fori sto se taj iz vrece izvukao da zapali jednu za vreme pauze u snimanju nekog filma. Nije uopste bilo reci o kovid zrtvama, niti je neko spomenuo u tom tekstu koronu.
Jbm li ga pisalo je o tome samo u par reci uz sliku kako je bio lenj da izlazi pa verovatno opet bi trebao da se vrati u vreci radi snimanja, ovako, koristio pus pauzu u lezecem stavu i samo je glavu izvuko vani!
U tom tekstu je ova fora prikazana kao smesna, dok vama nekima ovo je zalosno i tuzno i vidite neku manipulaciju.
Video izvucen iz konteksta realnosti i postavljen u temi o koroni sa Zoranove strane kako bi pokazao sta? Ne razumem?
Sta si konkretno Zorane hteo da prikazes tim videom? Kako neko snima i lazira zrtve korone pa se malo zajebali u snimku jer su vatali onog zivog u vreci da pusi?
Nije uopste bilo ni rec o tome.
Sasvim druga prica u pitanju ali eto lako moze da se manipulise necim.
A da ste malo bistriji, shvatili bi na koga se Cocijev post odnosio🤪 i bas ima pravo!

Sta li su snimali a da ljudi treba da budu u vrecama ? Vjerovatno nesto kad ljudi kasnije pocnu da se mrdaju i iskacu iz vreca jer inace sta ce u vrecama ?
Za ozbiljnost korona pandemija netreba nikog ubjedjivati ,i za vakcinaciju , samo ce se kazati .

Nije Zoran to postavio nego ja,a sto se tice cocijevog posta svako bi tu nekoga smestio jer je normalno da svako za sebe misli da je nenadjebiv pa tako i ti i coci

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Prvo.Pett ne pratiš na času-ili ti ja zapadam za oko.
Baš i ne treba mnogo da si bistar prema kome se svaki Cocijev post odnosi.Toliko o bistroći.Ne bih se ja time hvalio.Ta izreka obuhvata tebe i njega,tako da podržavam
Ti i ovim postom duboko sebe zakopao mržnjom prema meni jer nemate odgovora na moja pitanja-i šta vam drugo ostaje.

Prvo.Pett ne pratiš na času-ili ti ja zapadam za oko.
Baš i ne treba mnogo da si bistar prema kome se svaki Cocijev post odnosi.Toliko o bistroći.Ne bih se ja time hvalio.Ta izreka obuhvata tebe i njega,tako da podržavam
Ti i ovim postom duboko sebe zakopao mržnjom prema meni jer nemate odgovora na moja pitanja-i šta vam drugo ostaje.
Pardon Zorane, nisam se vracao nazad da vidim ciji je taj post bio, danas sam u traktoru samo bacio pogled pa eto pogresio. Ne osetim ja mrznju prema tebi ne sekiraj se.
A o tome ko je bistriji da shvati nesto tako jednostavno i jasno, vidim da si ti shvatio na koga se odnosio Cocijev post za desetku, dok nenadjebivi jos potvrdi da je potpuno Coci u pravu ne sluteci da se to odnosi na njega.

A toliko bistar i pametan covek pa me cudi da nije mogao da nadje neki finiji posao pa mu sad tesko sto mora da radi ceo dan pa sam mu ja kriv,a mozes misliti koliko me zabole stojko za tvoje i cocijevo misljenje da sad necu moci da spavam jer ste vas dvoje ipak akademici a izgleda da i sa sarkazmom slabo stojis

Otkud ti znas gde sam ja i sta radim, a sto se mene tice ti mozes da radis gde i sta hoces i da zevas koliko hoces a moj zivot i to gde i sta radim je moja licna stvar zato te molim da i ti moj zivot i posao zaobidjes jer mi neces ti sutra dati parce hleba da nahranim decu,zato te jos jednom molim da private stvari i prozivanja zajebes ako ti se ne svidjam blokiraj me i cao

Poslednja izmena:
Evo jutros sam čuo od ovog čoveka po prvi put na javnom servisu reči o realnom odnosu države prema poljoprivredi i poljoprivrednicima.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
9c2a3dd9d37a0cd594b666889e54848e.jpg

Pardon Zorane, nisam se vracao nazad da vidim ciji je taj post bio, danas sam u traktoru samo bacio pogled pa eto pogresio. Ne osetim ja mrznju prema tebi ne sekiraj se.
A o tome ko je bistriji da shvati nesto tako jednostavno i jasno, vidim da si ti shvatio na koga se odnosio Cocijev post za desetku, dok nenadjebivi jos potvrdi da je potpuno Coci u pravu ne sluteci da se to odnosi na njeg
Peet,mislim da grešiš u 2 stvari.U prvoj je to da niko od nas nije spomenuo covid.Ispod snimka je tekst i to je originalni tekst iz Blica.Ti nam navedi o kom se filmu radi jer si ti to naveo.Tekst je namešten na osnovu snimka TV Prva iz covid bolnice (neko je postavio na forumu),naravno,razlog je širenje panike.Izbrojao sam oko 5,6 crnih kesa.Da li je u njima bilo umrlih to zna režiser snimka a mi sad možemo da nagađamo.Vi ćete tvrditi da je to stvarnost a mi da je nameštaljka,
Drugo: da li se Cocijev post odnosi ili na Barbulu ili na mene je isto znak pitanja.Da mu uskratim da ne mora da piše-on bi solomonski napisao da se odnosi na obojicu mada stvarno treba biti mnogo bistar pa zaključiti na koga se odnosi.
Po ko zna koji put ću napisati da ako neko nema šta da napiše,ne treba odmah krenuti sa vređanjem onoga koji ne misli isto.Toliko ima kontradiktornosti oko ovog virusa ali ne želite da priznate.Izlazi nam iz šporeta,frižidera.Pa nije ovo ljudi kuga ili velike boginje gde je smrtnost velika.Videli bi onda kako bi se narod tad ujedinio.
Šta se sada dešava.Sada su nas podelili.To im je cilj i mogu da se igraju kako hoće.Što je antivakser onaj koji je za slobodu izbora oko vakcine.Primite ljudi i po 10 ako hoćete,niko vas ne sprečava.Da li postoji mogućnost da neko dobije covid i posle vakcinacije-postoji.Kakav če biti oblik,to zna samo Bog i niko više.Da li ima i smrtnih slučajeva-to ne može da se dokaže.Stvar je opet kojoj struji pripadaš.
Ako prihvatimo podatke o broju vakcinisanih kao taćne i bez stranih državljana i ako je to oko 30% zar je onih 70% retardirano.Malo treba porazmisliti o ovim procentima.
Najveći otpor prema vakcinaciji je napravio baš KŠ jer mere koje oni donose,važe samo za boraniju.
U vreme sezonskog gripa,svi smo gledali da ne idemo u neke kućne posete itd.
I sad bi ovi vakcinisani da kažnjavaju ove što nisu-da nemaju prava na lerčenje.Otkud im ta titula da tako nešto izjave.
Potpuno ista priča kao o hobi i profi poljoprivrednici i potpuno isti ljudi podržavaju opciju da hobi poljoprivrednici ništa ne zaslužuju a profi sve.Gde su im diplome i firme u kojima su pre radili ali onda je to bilo OK.Izvinjavam se baš onima kojima je to prvo i jedino zanimanje.Oni i mogu nešto da kažu.
Sad vidim da sam se raspisao.Najbolji su oni što napišu 1 ili 2 rečenice pa se misli ti šta je hteo da kaže.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh