Mora da je dugo u kesi pa nije mogao da izdrži da ne zapali.Tako može da progore kesu.Kako šta? Pa puši
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da je dugo u kesi pa nije mogao da izdrži da ne zapali.Tako može da progore kesu.Kako šta? Pa puši
Nisi završio do kraja,da citiram mog zastavnika.Kazu ljudi da svasta pic.a rodi, sto ovde pojedinci debelo potvrdjuju.
Pardon Zorane, nisam se vracao nazad da vidim ciji je taj post bio, danas sam u traktoru samo bacio pogled pa eto pogresio. Ne osetim ja mrznju prema tebi ne sekiraj se.Prvo.Pett ne pratiš na času-ili ti ja zapadam za oko.
Baš i ne treba mnogo da si bistar prema kome se svaki Cocijev post odnosi.Toliko o bistroći.Ne bih se ja time hvalio.Ta izreka obuhvata tebe i njega,tako da podržavam
Ti i ovim postom duboko sebe zakopao mržnjom prema meni jer nemate odgovora na moja pitanja-i šta vam drugo ostaje.
Peet,mislim da grešiš u 2 stvari.U prvoj je to da niko od nas nije spomenuo covid.Ispod snimka je tekst i to je originalni tekst iz Blica.Ti nam navedi o kom se filmu radi jer si ti to naveo.Tekst je namešten na osnovu snimka TV Prva iz covid bolnice (neko je postavio na forumu),naravno,razlog je širenje panike.Izbrojao sam oko 5,6 crnih kesa.Da li je u njima bilo umrlih to zna režiser snimka a mi sad možemo da nagađamo.Vi ćete tvrditi da je to stvarnost a mi da je nameštaljka,Pardon Zorane, nisam se vracao nazad da vidim ciji je taj post bio, danas sam u traktoru samo bacio pogled pa eto pogresio. Ne osetim ja mrznju prema tebi ne sekiraj se.
A o tome ko je bistriji da shvati nesto tako jednostavno i jasno, vidim da si ti shvatio na koga se odnosio Cocijev post za desetku, dok nenadjebivi jos potvrdi da je potpuno Coci u pravu ne sluteci da se to odnosi na njeg