Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego ja znam gdje nema korone sigurno . Danas smo radili jedan bukvalno sto bi rekli dirty job , prljavi posao .
Mozda ima nekih bakterija , al korone nema .

To je neka prirodna dola , staro korito , na mojoj njivi . Ljetos navezao desetak prikolica cistog gnojiva od koka nosilja . Zimus se nakupilo kisnice , a ne propusta jer se zasitilo dole a i nisko je . Danas smo malo miksali pa ce sutra cisterna da radi.

Cudno da ne tone traktor
Ovog proljeca su bas visoke podzemne vode, bice neposijanih dijelova ukoliko ne zasusi u aprilu

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Neboj se za zapadanje gdje lezi voda . Traktor tone gdje nema vode .
Doduse bio je tu drugi u rezervi i ja sam mislo da ce zaglaviti al nije stao.

Ovaj virus je sa severnog pola čim traje cele godine.
Ostaje nam znači još australijski,sad će i on.Azijski ne znam da li se računa.Ali srpski kada dođe onda će biti povuci potegni-e tu nema da pomogne ni vakcinina vakcina.
Kako ne bi doslo do tog srpskog virusa narod je trebao biti pelcovan pre nego sto su glasali pre nekih 8 godina. Virus je napao direktno mozak svih onih koji nisu razmisljali koga zele za cara! Sada ne postoji vakcina koja moze nesto promeniti, niti nasa niti strana!

Može da bude i 6G,ali da iz Kine preko Italije dođe do nas i selektivno bira koga će da napadne,malo je verovatno.
Ne znam, nisam stručnjak za medicinu, samo citiram šta eksperti ispred prodavnice pričaju...Meni je najjače ovo sa maskama. 14 meseci traje ova agonija i mentoli ne mogu da shvate da maska ne štiti tebe od virusa ili otrova ili 5g ili 6 g nego da zaštiti druge od tebe...

Moja majka radi u prodavnici.U decembru prošle godine se testirala na korona virus i naravno bila je pozitivna.Bila je u karantinu 14 dana.Sedela je za istim stolom,jela i pila sa nama,naravno bez maske i nikom ništa nije bilo.Znam za slučajeve nekoliko poznanika koji su nažalost preminuli navodno od korona virusa i njihovim ukućanima nije bilo ništa.

Kako ne bi doslo do tog srpskog virusa narod je trebao biti pelcovan pre nego sto su glasali pre nekih 8 godina. Virus je napao direktno mozak svih onih koji nisu razmisljali koga zele za cara! Sada ne postoji vakcina koja moze nesto promeniti, niti nasa niti strana!
E da se ti i ja složimo:bravo:

Moja majka radi u prodavnici.U decembru prošle godine se testirala na korona virus i naravno bila je pozitivna.Bila je u karantinu 14 dana.Sedela je za istim stolom,jela i pila sa nama,naravno bez maske i nikom ništa nije bilo.Znam za slučajeve nekoliko poznanika koji su nažalost preminuli navodno od korona virusa i njihovim ukućanima nije bilo ništa.
Kod mene tast i tašta bili negativni, jedva ostali živi, upala oba plućna krila u julu. Tetka se zarazila i umrla posle 9 dana, žena i njena sestra imale par dana bolove u mišićima, ništa strašno. Pošto sam bio sa njima svo vreme znao sam da je sigurno i mene zakačilo, pre neki dan na redovnom pregledu mi urade antitela i imam ih...Navodim samo dešavanja kod mene, ne uzimam za primer, kažu da samo retardi sebe uzimaju za primer...

E ovaj če nas zakucati,sad moramo baciti testove.
Ima ovako da se igraju do mile volje.
Gorane,ja se slažem sa tobom ali teško je dokazati.Niko se time ne bavi.A ko se malo pozabavio time,smatraju ga budalom i teoretičarem zavere.Vreme će pokazati svoje.
Jedno kao laici možemo da zaključimo-da je virus iz porodice corona,ne bi trajao više od godinu dana i da je toliko alav da je pojeo sezonski grip.Sada više nema talasa i pikova nego vrste i njihove ispostave a neko opasno diriguje a mi ne slušamo one koji o tome nešto znaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh