MONTOYA
Član
Znaci ako se ne vakcinisemo svi ili bar vecina, necemo imati mira u narednim godinama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Atentat u VuhanuSa svačim se bave samo se niko ne usuđuje da ispita ko je stvorio i pustio virus.Srećom pa nisu nas optužili i za ovu zajebanciju pošto smo mi među dežurnim krivcima.
Nećemo imati mira nikada,problem recimo kod side je taj da se ljudi nisu masovno zarazili ,i još neka budala izmislila kurton,pa nije bilo računa praviti cepivo,ovo je pun pogodak .Znaci ako se ne vakcinisemo svi ili bar vecina, necemo imati mira u narednim godinama
Kod nas je 5G u pitanju.Koji bre virus?Da li vi ne vidite ili se pravite da ne vidite da su otrovi u pitanju?
Kako ne bi doslo do tog srpskog virusa narod je trebao biti pelcovan pre nego sto su glasali pre nekih 8 godina. Virus je napao direktno mozak svih onih koji nisu razmisljali koga zele za cara! Sada ne postoji vakcina koja moze nesto promeniti, niti nasa niti strana!Ovaj virus je sa severnog pola čim traje cele godine.
Ostaje nam znači još australijski,sad će i on.Azijski ne znam da li se računa.Ali srpski kada dođe onda će biti povuci potegni-e tu nema da pomogne ni vakcinina vakcina.
Ne znam, nisam stručnjak za medicinu, samo citiram šta eksperti ispred prodavnice pričaju...Meni je najjače ovo sa maskama. 14 meseci traje ova agonija i mentoli ne mogu da shvate da maska ne štiti tebe od virusa ili otrova ili 5g ili 6 g nego da zaštiti druge od tebe...Može da bude i 6G,ali da iz Kine preko Italije dođe do nas i selektivno bira koga će da napadne,malo je verovatno.
E da se ti i ja složimoKako ne bi doslo do tog srpskog virusa narod je trebao biti pelcovan pre nego sto su glasali pre nekih 8 godina. Virus je napao direktno mozak svih onih koji nisu razmisljali koga zele za cara! Sada ne postoji vakcina koja moze nesto promeniti, niti nasa niti strana!
Kod mene tast i tašta bili negativni, jedva ostali živi, upala oba plućna krila u julu. Tetka se zarazila i umrla posle 9 dana, žena i njena sestra imale par dana bolove u mišićima, ništa strašno. Pošto sam bio sa njima svo vreme znao sam da je sigurno i mene zakačilo, pre neki dan na redovnom pregledu mi urade antitela i imam ih...Navodim samo dešavanja kod mene, ne uzimam za primer, kažu da samo retardi sebe uzimaju za primer...Moja majka radi u prodavnici.U decembru prošle godine se testirala na korona virus i naravno bila je pozitivna.Bila je u karantinu 14 dana.Sedela je za istim stolom,jela i pila sa nama,naravno bez maske i nikom ništa nije bilo.Znam za slučajeve nekoliko poznanika koji su nažalost preminuli navodno od korona virusa i njihovim ukućanima nije bilo ništa.