Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bar priznajes da znas tako velik broj ljudi koji su prelezali, a i sam si medju njima. Nisam cuo da je nekom opala kosa usled posledica, ali tragova na plucima i srcu ima. Brzo se umoris i kao da ti s vremena na vreme nedostaje vazduha. Da li ce se to vremenom normalizovati pitanje je.
Fleke na plucima to da ostaje po par meseci kod nekih ljudi, i neko se brzo zamara posle korone i to sam cuo. Ja sam treci dan posle testiranja vukao ogrev da lozim centralno ( ugalj i drva). Nismo svi isti, nekog bas dobro dokaci upala pluca ne moze mesec dana da se sabere...

Pederski lobi je jedan od najjačih,ako ne i najjači na svetu.

A i ogromne pare se tu vrte,pogotovo u "zaostalim" zemljama kao sto smo mi.

Sto se tice paora tu je stvar odavno jasna,mali vise nemaju sta tu da traze,oni srednji polako idu ka tome da ce uslužno raditi za otkupljivace mada to se vec i radi jedino u poljoprivredi posrednik odredjuje cenu proizvoda koji kupuje.A velikih nece ni biti sem stranih investitora koji ce sve na tacni da dobijaju.

Nikakav protest tu ne pomaze evo danas otisao da natankujem ML treba u Cetvrtak na put da se ide,kad sam dosao na kasu umalo slog da me strefi,poslednji put kad sam sipao ED bio 148 danas 154 din.
Zasto protesti LGBT populacije uspevaju, a poljoprivrednika ne? Zato sto pederi i lezbejke nisu jedno drugom konkurencija dok ratari i stocari jesu.:osmeh::haha:

Jbs vakcinu sto nam prepusta! Dusu daje za narod a vi ga kritikujete i pljujete!
Jel plakao na tv-u? Jel ucestvovao u akciji spasavanja zarobljenih u snegu?
Aj jos jednog mi takvog predsednika nadjite?
A jos mnogo toga ima sta je sve cinio al da ne sirim!
Brezobrazni.Kad bi počeo da nabrajaš sva dobra dela-do ujtru ne bi stao :bravo:

Sapatnik , mislim da sam ja pisao da Bil Gejts kupuje ogromne povrsine obradive zemlje . Mozda je nanjusio solarne farme . A mi neki mislili da ce kupiti traktor i orati.

За куповину не знам, али овде човек говори о издавању земље у аренду. 20 пута већу од просека и реалне добити од земљорадње са те земље. И то на период до 24 године + ако се договоре још 2 пута по 12 година.
Неко је сео и израчунао колико ће електричне енергије бити потребно у будућности.

Можда је примереније да ово поменем у теми "На данашњи дан", али ипак нећу.

Данас је 24. март.

Ко се не сети у року од пет секунди разлог да памтимо тај дан - уписаћемо му минус.

Можда је примереније да ово поменем у теми "На данашњи дан", али ипак нећу.

Данас је 24. март.

Ко се не сети у року од пет секунди разлог да памтимо тај дан - уписаћемо му минус.
Iako ne bi trebalo ali ja pamtim po lepom to vreme, naime bio sam sa jednom drugaricom i kad god bi sirene jaukale a ljudi iz zgrade bežali u sklonište a mi sami u zgradi i..... Eto sad kad sam se ispovedio već mi je lakše, na nas su udarili, mater im!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh