Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je ovo vređanje.Dzabe rodjo objasnjavas slepcima. Ograniceni ljudi ko terasa. Korona izmisljena bolest
Nemam potrebe da tražim odgovor.jer mi je Vaš stav poznat a isto mi je poznato i Vaše iskustvo sa ovim.Te dve stvari se ne slažu nikako.Zorane odgovor na to pronadjite u mojoj poslednjoj poruci.
Da li si ti pre ovoga nosio masku kad si bio prehladjen a sto se blebetanja tice ne znam ko ovde blebece i plasi narod kako ce neko odapeti ako se razboli jer za njega nema mesta u bolnici i predstavlja se da zna kompletnu situaciju po bolnicama i zna sta je sa svakim krevetom kao da dobija kompletan izvestaj od ministarstva zdravljaNeki izgleda nemaju obizira za stare, za mlade, za ljude koji imaju neki zdravstveni problem i znaju cim ih dohvati ovo cudo da ce biti na druom svetu.
Ajd sto neveruju nego jos blebecu o raznim teorijama zavera plase ove sto bi se mozda i pelcovali.Kao maske nestite 100%, pa nesetite ali smanjuju rizik od prenosa time stitis i druge a ne sebe.To su brnjice.
Ljudi u Japanu ih nose cim imaju prehladu ili grip to je i ranije bilo normalno kod njih, kulturniji ljudi nece da ugrozavaju drugog.Ovde koga bola Q bitno je da se ide na zurku.
Ja ne razumem zašto ti imaš potrebu u sve da se meśaš. Nema teme gde ne pametuješ. A nigde nešto pametno nisi izneo . Samo protivrečiš i omaložavaš.Sta te boli cose kako je meni bolje nemoj da unosis paniku i plasis narod
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
A ko je ovde izneo nesto pametno,ajde vi pametni dajte neki argument zasto bi neko trebalo da se vakcinise kad se I vakcinisani razboljevaju i prenose virus, I kojom bi logikom zemlje koje proizvode vakcinu istu prodali drugome a da nisu vakcinisani svoje gradjaneJa ne razumem zašto ti imaš potrebu u sve da se meśaš. Nema teme gde ne pametuješ. A nigde nešto pametno nisi izneo . Samo protivrečiš i omaložavaš.
Ja mislim da je ovo jedno od najboljih objašnjenja,bez vređanja,tj.ponižavanja drugih.Bravo.Sve je tačno da ne može biti tačnije.Poštujem svačije mišljenje. I svako gleda kako je kod njega u okruženju. Ponovilo se ovde dosta puta da niko nije rekao da korone nema, nego da se samo diže prevelika panika i preduzimaju neracionalne mere. Evo kod nas ovaj prvi vikend sad kada su najavili ove mere da nema kafića, restorana, bioskopa i tako dalje, u univeru gužva nema slobodnih korpi za kupovinu! I sad tu korona neće ništa a u kafićima hoće..... Pišete da umiru oni koji imaju slab imunitet i neke hronične bolesti, evo opet jedan primer kod mene. Ženin teča (sada ima oko 70 god) ceo život metiljav i slabog imuniteta, malo malo pa bolestan. Pre jedno 5 godina zaradi ozbiljno oštećenje pluća, rad pluća pao na nekih 40 % i od onda ništa ne može da radi jer ne može da nadiše. Kad je krenula korona iz kuće nije izlazio, ponekad do kapije prošeta i to sa maskom i nikakve kontakte nije imao. I pre par meseci mu se slošilo i odvedu ga u bolnicu i nadju mu da ima koronu. Niko ne zna odakle je dobio jer nigde nije išao niti imao kontakte ali eto ima. Odležao 2 nedelje u bolnici i poslali ga kući, eno ga isti ko i pre korone. A po pisanjima i njihovim tvrdnjama da stradaju najviše hronični bolesnici i sa slabim imunitetmom, onda ako je neko trebao da strada to je ženin teča jer su mi i ovako pluća bila sjebana. Što, na kraju, mene kao lajika što se ove oblasti tiče i koji posmatram činjenično stanje i donosim zaključke na osnovu neke logike, dovodi do zaključka da oni nemaju blage veze ni koga napada taj virus, ni zašto nekog napada taj virus a osobu pored njega ne. Opet kažem, poštujem svačije mišljenje i nikog ne vredjam. Ima nešto, nije da nema, ali malo samo pažnje. A kome je sudjeno, sudjeno je, dok ovi pametniji od nas ne skontaju stvarno o čemu se radi pa možda onda i nekog izleče.... ZDRAVI BILI!