Poštujem svačije mišljenje. I svako gleda kako je kod njega u okruženju. Ponovilo se ovde dosta puta da niko nije rekao da korone nema, nego da se samo diže prevelika panika i preduzimaju neracionalne mere. Evo kod nas ovaj prvi vikend sad kada su najavili ove mere da nema kafića, restorana, bioskopa i tako dalje, u univeru gužva nema slobodnih korpi za kupovinu! I sad tu korona neće ništa a u kafićima hoće..... Pišete da umiru oni koji imaju slab imunitet i neke hronične bolesti, evo opet jedan primer kod mene. Ženin teča (sada ima oko 70 god) ceo život metiljav i slabog imuniteta, malo malo pa bolestan. Pre jedno 5 godina zaradi ozbiljno oštećenje pluća, rad pluća pao na nekih 40 % i od onda ništa ne može da radi jer ne može da nadiše. Kad je krenula korona iz kuće nije izlazio, ponekad do kapije prošeta i to sa maskom i nikakve kontakte nije imao. I pre par meseci mu se slošilo i odvedu ga u bolnicu i nadju mu da ima koronu. Niko ne zna odakle je dobio jer nigde nije išao niti imao kontakte ali eto ima. Odležao 2 nedelje u bolnici i poslali ga kući, eno ga isti ko i pre korone. A po pisanjima i njihovim tvrdnjama da stradaju najviše hronični bolesnici i sa slabim imunitetmom, onda ako je neko trebao da strada to je ženin teča jer su mi i ovako pluća bila sjebana. Što, na kraju, mene kao lajika što se ove oblasti tiče i koji posmatram činjenično stanje i donosim zaključke na osnovu neke logike, dovodi do zaključka da oni nemaju blage veze ni koga napada taj virus, ni zašto nekog napada taj virus a osobu pored njega ne. Opet kažem, poštujem svačije mišljenje i nikog ne vredjam. Ima nešto, nije da nema, ali malo samo pažnje. A kome je sudjeno, sudjeno je, dok ovi pametniji od nas ne skontaju stvarno o čemu se radi pa možda onda i nekog izleče.... ZDRAVI BILI!