MONTOYA
Član
Stvarno ne znam kome bi smetao..,.А друг Рамбо нам је ћаћа!
Него, да л' неко прати ову аферу са покојним Владимиром Цвијаном?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno ne znam kome bi smetao..,.А друг Рамбо нам је ћаћа!
Ma di nadje rambu, Chuch Norris je bolji..,.А друг Рамбо нам је ћаћа!
A gde ce da ga dobije na krovu bolnice u parunovcu, kuci gde?Gde ce da ga zakace na resporator ili kiseonik.Odakle ti ta informacija, koliko znam predsednik se hvalio da je kupio oko 1500 respiratora a tek oko 200 ih je zauzeto, nije mi samo jasno kako tako nešto pišeš kao da si ministar zdravlja pa znaš šta će ko dobiti a šta neće
Pitam tebe pošto kažeš da ja lupam gluposti a ti znaš koliko ima slobodnih kreveta i respiratora i za koga ima mesta a za koga nemaTo pitaj vucka.
Jebeš takvu državu ako nema 1500 doktora koji znaju da rade sa respiratorima a ovamo smo glavni u regionuDžabe mu respiratori kad nema ko da ih koristi,nije to stisnes dugme i on radi posao,za svakog su različiti parametri.
Znam ih dosta koji su završili od korone,za par dana ode covek kao da ga nije ni bilo.
I uglavnom svi od tromba.
Nema mesta, sta tu nije jasnvde u komisiluku zena cekala da se oslobodi.Rodjak preminuo zato sto su ga vratili kuci nije imalo mesta.Komsiju sa losom saturacijom i visokom tempreturom polsali kuci da se leci, preminuo.Jos neki ljudi koji su bili kuci otisli na onaj svet.Trebali jos nesto da navedem.Majka med. sestre koja radi gore dolazila kod mene kuci kada smo se rapitivali za rodjaka.Treba li ti jos neki dokaz?Pitam tebe pošto kažeš da ja lupam gluposti a ti znaš koliko ima slobodnih kreveta i respiratora i za koga ima mesta a za koga nema