Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne kaze za proteste u Bg protiv mera plandemije virusa. Danas su sirom sveta organizovani protesti protiv korone. Izgleda da ljudi koji ne prodrzavaju mere nisu normalni, a izgleda da nisu samo na forumu, nego u citavom svetu (ironija naravno).

Ovde dosta zarazenih i umrlih.Dobrom drugu umro otac skoro.

Ovo je vise prirodna selekcija.Bolnice pune i ako nekome treba kiseonik ili respirator nece ga dobiti.

Odakle ti ta informacija, koliko znam predsednik se hvalio da je kupio oko 1500 respiratora a tek oko 200 ih je zauzeto, nije mi samo jasno kako tako nešto pišeš kao da si ministar zdravlja pa znaš šta će ko dobiti a šta neće
A gde ce da ga dobije na krovu bolnice u parunovcu, kuci gde?Gde ce da ga zakace na resporator ili kiseonik.

Znas li koliko njih su ovde otisli na onaj svet zato sto su ih vracali kuci?Primili u bolnicu pa poslali kuci, neki nisu ni stigli do bolnice zato sto nema mesta.

Bukvalno se ceka da neko umre da se oslobodi mesto.

Sto su u bg vratili 2 bolnice i covid sistem?

Bitno je da ti lupis nesto.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Džabe mu respiratori kad nema ko da ih koristi,nije to stisnes dugme i on radi posao,za svakog su različiti parametri.

Znam ih dosta koji su završili od korone,za par dana ode covek kao da ga nije ni bilo.

I uglavnom svi od tromba.
Jebeš takvu državu ako nema 1500 doktora koji znaju da rade sa respiratorima a ovamo smo glavni u regionu

Glavni smo kako da nismo,sve sto je valjalo je pobeglo i sad se to vidi i placa.Nema ko da nas leci,novi putevi izdrze 6 meseci,sve sto se radi je kratkog daha,jer rade oni sa diplomama sa trafike.

U Kragujevcu postoji put koji su jos Nemci radili nigde nije ni krenuo,a onda struka uzela da ga radi pa napravila kontra pad celom dužinom :ROFLMAO: a dok je bio Hitlerov bukvalno te sam vodi kroz krivinu.

Pitam tebe pošto kažeš da ja lupam gluposti a ti znaš koliko ima slobodnih kreveta i respiratora i za koga ima mesta a za koga nema
Nema mesta, sta tu nije jasno_Ovde u komisiluku zena cekala da se oslobodi.Rodjak preminuo zato sto su ga vratili kuci nije imalo mesta.Komsiju sa losom saturacijom i visokom tempreturom polsali kuci da se leci, preminuo.Jos neki ljudi koji su bili kuci otisli na onaj svet.Trebali jos nesto da navedem.Majka med. sestre koja radi gore dolazila kod mene kuci kada smo se rapitivali za rodjaka.Treba li ti jos neki dokaz?

Za respiratore pojam nemam koliko ih ima.Gde ce da ih ukljuce kada je ovde sve puno.Infektivan puna.Pricam za nas okrug i covid bolnicu.

Poslednja izmena:
Ili je negdje stvarno mnogo bolja situacija pa neznaju za ozbiljnost , ili se neki jednostavno drze svog stava i nemozes ih ubijediti , ili smo prepuni kontrasa . Daj boze da je prvo , al reko bi da je trece.
Nece ljudi da prihvate da je ova pandemija samo malo neobicna , nekome nista a neko nadrlja , to je sve sto je cudno a sve ostalo je onako kako zdravstvo i kaze .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh