Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema mesta, sta tu nije jasno_Ovde u komisiluku zena cekala da se oslobodi.Rodjak preminio zato sto su ga vratili kuci nije imalo mesta.Komsiju sa losom saturacijom i visokom tempreturom polsali kuci da se leci, preminuo.Jos neki ljudi koji su bili kuci otisli na onaj svet.Trabali jos nesto da navedem.Majka med. sestre koja radi gore dolazila kod mene kuci kada smo se rapitivali za rodjaka.Treba li ti jos neki dokaz?

Za respiratore pojam nemam koliko ih ima.Gde ce da ih ukljuce kada je ovde sve puno.Infektivan puna.Pricam za nas okrug i covid bolnicu.
Ti kako pišeš neko bi pomislio da bolesnici ispadaju kroz prozore iz bolnice koliko je natrpano

Ali ti kazes da korona nije nista i da netreba lijeciti niti vakcinisati ?
Istina je da sam bio skeptik i ne poverljiv, kao sto ne verujem nicemu sto onaj zvalavko po ceo dan kenja na tv
Nisam ni napisao da nije nista, moja supruga se mucila mesec dana a meni je od lakseg oblika dosao kasnije problem sa srcem
Nego sam napisao da je sve ostalo zapostavljeno zbog korone, ljudi umiru zbog banalnih stvari jer nema ko da ih pregleda leci...
Radi se sablonski po nekom protokolu, ne rade se svi potrebni nalazi, jako ne ozbiljno....
A tek mere kriznog staba.... Lidl moze da radi ali STR, SZR ne moze... te stvari me opasno nerviraju
A ne bi javno da pisem neke stvari koje sam cuo od jednog poznatog lekara...to je tek za sud i tuzilastvo

Nema mesta, sta tu nije jasno_Ovde u komisiluku zena cekala da se oslobodi.Rodjak preminio zato sto su ga vratili kuci nije imalo mesta.Komsiju sa losom saturacijom i visokom tempreturom polsali kuci da se leci, preminuo.Jos neki ljudi koji su bili kuci otisli na onaj svet.Trabali jos nesto da navedem.Majka med. sestre koja radi gore dolazila kod mene kuci kada smo se rapitivali za rodjaka.Treba li ti jos neki dokaz?

Za respiratore pojam nemam koliko ih ima.Gde ce da ih ukljuce kada je ovde sve puno.Infektivan puna.Pricam za nas okrug i covid bolnicu.
Dzabe rodjo objasnjavas slepcima. Ograniceni ljudi ko terasa. Korona izmisljena bolest

Ponasaju se prema narodu kao da su mala deca. Konstantno zastrasivanje. To medju mnogima izaziva inat jer ljudi ne zele da ih prave budalama.
Takodje se postavlja pitanje da li vakcinacija ima efekta ili daju ljudima fizioloski rastvor jer kako medju prvima u svetu po broju vakcinisanih a toliko zarazenih ? Takodje pominje se revakcinacija svake godina, sta ? Kad prelezimo male boginje imuni smo ceo zivot, al zato ce koronu nas imuni sistem "zaboraviti" posle par meseci ?? E da, zaboravio sam imuni sistem je izgleda teorija zavere...
Gomila besmislica se siri, kao da je cilj da narod bude preplasen ???

Upitno je da li "mere" daju bilo kakve rezultate. A kad se pogleda unistena ekonomija i steta koja ce tu da nastane - daleko vise smrtnih slucajeva ce uzrokovati siromastvo i depresija direktno izazvani merama drzave.
Stavise kad se pogleda statisticki zatvaranja nemaju apsolutno nikakvog efekta.
A i u pitanju je samoispunjujuce prorocanstvo.
Ako zatvoris sve i opadne broj zarazenih -> zatvaranje uspelo
Ako zatvoris sve i ne opadne broj zarazenih -> nisi dovoljno jako zatvorio

Bukvalno ista iluzija kao kod onih budala sto kazu da nije bio pravi socijalizam kad neminovno pokusaj socijalizma broj 468. propadne.

Ne znam nije ni meni jasno. Cuo sam 2 moguca objasnjenja, ni jedno mi ne pije vodu skroz. Prvo je globalisti hoce da iskoriste ovo radi pretvaranja ekonomije u neke njihove lude ideje. Npr onaj retard kanadski premijer je u roku od mesec dana pricao kako je ova kriza sjajna prilika za "Great Reset" a odmah posle kad je to izazvalo veliku negativno reakciju javnosti pricao kako je "Great Reset" teorija zavere.

Drugo ima jos manje smisla je da je to nekakva jevrejska zavera, smatraju da nas oni mrze, a koriste to sto je dr. Kon jevrej kao argument, kao i mnogi od tih koji sire paniku. Po meni to nema nikakvog smisla, zasto bi nas mrzeli bez ikakvog razloga ??

Uglavnom ako hoce da povrate poverenje gradjana i da dobiju veliki odziv na vakcinaciju onda moraju biti brutalno iskreni. Nikakvo farbanje i stelovanje, panika kraj sveta itd. Potreban je i optimizam kako ovo mozemo da pobedimo. Nijedan rat nije dobiven tako sto je receno "izgubicemo ako se ne budete borili" vec je dobijeno sa "boricemo se svim snagama i pobedicemo".

Inace nije lepo radovati se tudjoj nesreci ali najmocniji covek drzave Srbije (poznatiji kao predsednikov brat) navodno ima teski oblik korone. Hoce li neko iz kriznog staba ili od novinara izaci i reci kako je bio nesavesan jer jelte samo nesavesni gradjani sire koronu ?

Jebeš takvu državu ako nema 1500 doktora koji znaju da rade sa respiratorima a ovamo smo glavni u regionu
Sta mislis kad bi u svakoj grani medicine imali po 1500 specijalista, doktora opste prakse i ostalog medicinskog osoblja? Trebala bi vojska od bar 200000 medicinara. Ko je mogao da pretpostavi da ce biti potrebno 1000 medicinskih radnika koji mogu da neguju bolesnika na respiratoru?

Мали отклон од короне.

Старамајка ми се жали да јој треба нешто са садене којекакве књижице и часописе са рецептима, па сам се дохватио претраге за оним јефтиним полицама од иверице на склапање, или како их на неким сајтовима зову - библиотекама. И тако ти ја налетим на сајту "Икее" на ту полицу са пет преграда за око три 'иљаде, али само у белој или црној боји, без оних имитација ове или оне врсте дрвета. ОК рекох, ради пос'о јер може доста тога да се нагура унутра и свеједно ће стојати у неком буџаку.

Потражио сам на сајту "Икее" који су трошкови доставе и ко доставља робу њихову робу, али узалуд - нигде не пише ништа. Рекох, можда и они сами достављају бесплатно своју робу, а и достава тих тридесетину кила расколопљење полице код курира кошта до 'иљаду и по динара, па ћу да је наручим онлајн. И кренем да попуњавам тај онлајн образац за наручивање и као други корак, појави се калкулација трошкова испоруке (коју они сами раде, значи без оне курурске доставе данас за сутра). Укуцам тражени поштански број, кликнем и појаве се трошкови доставе - око две и по хиљаде за доставу до врата и три и по 'иљаду да ти кутију са расклопљеном полицом спакованом у картонску кутију унесу у кућу.

Ту сам помислио: "Терајте се у красни са вашом доставом!" Мислим, не једном ми се дешавало да наручим неку ситну робу и да ме испорука кошта више него што је цена те робе, али ово са "Икеом" и ценама њихове доставе је баш глупост.

Искористићу прилику када удем у варош неким послом, купим такву полицу у "Форми Идеале" или неком сличном месту и то да биркам некиу од пола туцета нијанси. А рационални "Швеџани" нек' се терају са својим бизнис моделом.

Dzabe rodjo objasnjavas slepcima. Ograniceni ljudi ko terasa. Korona izmisljena bolest
Brate tebe izgleda ta korona udarila na mozak, tebe niko nije vređao i veruj u šta god hoćeš tvoja stvar ali nemoj nikog da vređaš jer ako znaš jednog dedu koji je umro od korone nisi rešio najveću misteriju današnjice

Мали отклон од короне.

Старамајка ми се жали да јој треба нешто са садене којекакве књижице и часописе са рецептима, па сам се дохватио претраге за оним јефтиним полицама од иверице на склапање, или како их на неким сајтовима зову - библиотекама. И тако ти ја налетим на сајту "Икее" на ту полицу са пет преграда за око три 'иљаде, али само у белој или црној боји, без оних имитација ове или оне врсте дрвета. ОК рекох, ради пос'о јер може доста тога да се нагура унутра и свеједно ће стојати у неком буџаку.

Потражио сам на сајту "Икее" који су трошкови доставе и ко доставља робу њихову робу, али узалуд - нигде не пише ништа. Рекох, можда и они сами достављају бесплатно своју робу, а и достава тих тридесетину кила расколопљење полице код курира кошта до 'иљаду и по динара, па ћу да је наручим онлајн. И кренем да попуњавам тај онлајн образац за наручивање и као други корак, појави се калкулација трошкова испоруке (коју они сами раде, значи без оне курурске доставе данас за сутра). Укуцам тражени поштански број, кликнем и појаве се трошкови доставе - око две и по хиљаде за доставу до врата и три и по 'иљаду да ти кутију са расклопљеном полицом спакованом у картонску кутију унесу у кућу.

Ту сам помислио: "Терајте се у красни са вашом доставом!" Мислим, не једном ми се дешавало да наручим неку ситну робу и да ме испорука кошта више него што је цена те робе, али ово са "Икеом" и ценама њихове доставе је баш глупост.

Искористићу прилику када удем у варош неким послом, купим такву полицу у "Форми Идеале" или неком сличном месту и то да биркам некиу од пола туцета нијанси. А рационални "Швеџани" нек' се терају са својим бизнис моделом.

To sad skoro svi rade
Neki dan sam bio u Formi i Vitorogu i kada nešto kupiš sve dobijaš u kutijama i to dolazi u salon ,
ako hoćeš na kućnu adresu naplate ti troškove dostave a ako hoćeš da ti i sve sklope naplaćuju 5-6% vrednosti robe za montažu
Čak ako kod njih kupiš nešto u salonu sklopljeno naplaćuju ti uslugu montaže
Kažu mi pa ti nisi ništa skoro kupovao tako je već najmanje 2 god ???

Brate tebe izgleda ta korona udarila na mozak, tebe niko nije vređao i veruj u šta god hoćeš tvoja stvar ali nemoj nikog da vređaš jer ako znaš jednog dedu koji je umro od korone nisi rešio najveću misteriju današnjice
Znam mnogo vise od "jednog dede" kako ti kazes ,ali to nije bitno jer kao sto sam i rekao. Terasa. A sto kazes moguce da je i na mozak udarila. A misterije danasnjice ne resavam. To prepustam mnogo pametnijim od sebe.

Ja znam mnogo njih koji su još živi i to sad treba kao nešto da znači, a ko je terasa vreme će pokazati

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh