Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad nema sigurno, ja ne poznajem niti sam cuo da neko u mojoj okolini ima
Ovo je cisto zajebavanje i upropastavanje sitnih privrednika, lidl moze da radi a STR i SZR ne moze
Bio sam pre par dana u Zajecaru jer mi je baba dole smestena i posto je zgrada gde su oboleli od korone smesteni prizemna kroz prozor mogu da se vide pacijenti. Najblaze receno izgleda jezivo. Ima dosta i mladih ljudi koji izgledaju kao mrtvaci tako da ko kaze ovo sto si ti rekao mogu samo da mu kazem da lupeta.
A sto se tice ovih mera,apsolutno si u pravu.

Napisao sam za moj kraj, kod tebe ili u Subotici ili u Kraljevu ne znam kako je
Mogu samo reci i da za tu situaciju kako si opisao dosta je i kriv sablonski pristup lecenju koji je od nekog propisan a lekari su duzni da se toga pridrzavaju, ima par primera iz mog kraja koji umalo nisu glavom platili...a ima koji i jesu
Najveca istina je da se nalazimo u pandemiji korupcije i lopovluka

Danas sam odgovorio kolegama barbuli i montoji u vezi mog pitanja za pandemiju , ali odgovora nema. Ili se izbrisao ili ga ja nisam pravilno poslao ?? Uglavnom , na moje pitanje , usmislu , priznaju li sada prisustvo i ozbiljnost pandemije , oni su pisali , kao sto se vidi , ... tek sad vidimo da smo bili u pravu , ... nema nista i slicno ,...
Ja sam odgovorio

Blago vama , onda imate srece .

Tog odgovora nema . Mozda , doduse ,nisam pravilno kliknuo . Uglavnom zato ponovo pisem .
Kod nas ima itekako , i nazalost smrtnost u vrhu .

Nego . Priznajete li da niste bili u pravu koji ste prije pisali da nema pandemije korone , da to nije nista i slicno..?
Ja sam imao koronu pre mesec dana, nisam imao komlikacije dva dana temperatura povisena i bol u grlu posle jos 12 dana karantina nista mi nije bilo, tako da virus postoji itekako, ali ne utice na sve isto, zavisi od organizma i hronicnih oboljenja...

Kod nad lažiraju brojeve. Evo prost primer. Svi mediji su trubili kako je u Italiji bila velika katastrofa i kako im se zdravstveni sistem raspao zbog korone. Ja ne budem lenj i nađem zvanične podatke koliko je više umrlih u 2020 u odnosu na 2019 godinu. U Srbiji se broj umrlih povećao za 14000 a u Italiji za 100000, što je 7 puta više. Međutim, Italija ima skoro 9 puta više stanovnika od Srbije, što znači da smo mi prošli gore od Italije.

Najstarija poznata masovna grobnica stara 6200 godina ,pripada Lasinjskoj kulturi , DNK analizom utvrdjeno da su neki bili u krvnom srodstvu ali vecina nisu bili u nikakvom srotstvu. Starosti od 2 do 50 godina. Sve to pise ali malo opsirnije. Inace nasao covjek kad je kopao temelj za garazu pa je mislio da je iz 2 sv rata ali se ispostavilo da je malo starija. Istrazivali americki naucnici a nadjeno u selu Potocani ,Hrvatska.

..,.А друг Рамбо нам је ћаћа!

Него, да л' неко прати ову аферу са покојним Владимиром Цвијаном?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh