Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj jbt, ne mogu vise da gledam klipove na YT od ovog Radoslava, samo mi iskace kao prijedlog, k'o Vucic iz frizidera. :haha:

100 je ogranicenje za teretna vozila do 7,5t,za putničko vozilo nema posebnog ograničenja kad vuce prikolicu.

Mora lagano,mnogi su brzali pa nisu dobro prošli.

Treba videti u zakonu, mislim svako teretno vozilo da je ograniceno na 80
Kroz Slo smo vozili 150 slepericu, na ravnom putu i bez tereta nema problema, kad se natovari a jos i pretovari, to je gadno.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Neće u oglasima tapatalk da mi piše poruku, pa molim moderatore da obrišu moj oglas za rasipač tgo...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Treba videti u zakonu, mislim svako teretno vozilo da je ograniceno na 80
Kroz Slo smo vozili 150 slepericu, na ravnom putu i bez tereta nema problema, kad se natovari a jos i pretovari, to je gadno.

Do 7,5t je 100 na autoputu,preko 7,5t je 90.Putnicko vozilo koje vuce prikolicu je 130 ko hoće da se igra po nasim putevima moze i brze :D Ja sa praznom ne prelazim 100 po ovim našim oranjima od autoputa,jednom sam jedva ostao na putu,kod Paraćina,prazan navoz 130 i kad je uletela u kolotrag i krenula da se baca nije bas sve jedno.

A pun uvek u pretovaru pa je i 80 mnogo.

Jedmom mi natovare 2/3 tereta nazad a 1/3 napred, bio sam neiskusan pa po gasu kao pravi, na 50 poce da baca, jedva sam ostao na putu..

Ej , gdje ima trgovina da ima dijelove za Torpedo na potezu Bg pa ovamo . Npr Pazova ,Indjia ,Ruma, Mitrovica,.. ? Da mi rodjak pogleda danas usput . Treba mi spona duga za mali torpedo ?

Iznose delove na dogoverenu lokaciju, nose kući poznatim licima itd, od legalnog napraviše nelegalno. Ljudi su u strahu u p. m. A neka i treba nam tako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh