Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ti je to rekao? Šta misliš kako je npr biti hrišćanin zarobljenik ID-a? Da se tvog profila nisu dočepala neka deca u zadnjih mesec dana?Nema robova vise , to je bilo ranije u istoriji.
A rasta zbog pola kile skanka samo nanogicu,onda bolje prodavati skankDanas zena bila na sudu zbog 4,5 kg sunke sto je prodavala na pijaci i dobila 4 meseci zatvora ili 2 godine uslovno i 10000 dinara kazne.Skoro sve zene sto prodaju su dobili iste kazne, neko zbog jednog rolovanog pilica neko zbog par kila kobasica kod savakog su nasli nesto. Dosad je to bio prekrsaj sada to spada u krivicno delo po clanu 256 st.2.
Pa o tome smo vec i mi razmisljali, ako rizikujemo zatvor barem da malo bolje zaradimo da imamo ako nista drugo za dobrog advokataA rasta zbog pola kile skanka samo nanogicu,onda bolje prodavati skank
Sent from my Redmi Note 8 Pro using T
Neko ti hakovao profil? Mornar?
Ovo je iz Bex-ovog cenovnika.Dal neka kurirska sluzba nosi vece terete, tipa tockovi 12.4-36
Uradio pre 10 god.Pa to je ti je isto ako odes na more a ne stavis neku sliku na fejs pa ko da nisi bio,zato laganica kliknes na facebook i ides delete, odmah je bolje
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Isto i kod mene,doslo je do navike kad smo legli sa zenom ona na fejsu i ja onda se pogledali pa jel je to zivot? Pa ugasili fejs i odmah je bolje (u spavacoj)Uradio pre 10 god.
Прогрес не можеш да зауставиш. Колико сам ствари видео да у неком моменту коштају толико, а само пар година касније, то исто је коштало дупло мање и то је све израженије. Тако да сам сигуран да то што си и ти чуо да кошта јуче, прекосутра ће коштати, акко не у пола цене, онда толико да останеш запањен.Sama krštena baterija neke autonomije do 200km košta preko 10k$.