Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad naidje svjetska kriza , dok se okrenes gle cuda najvise vakcina prigrabili Englezi ,Jevreji i jos neki ... Dok Svabe i Francuzi pokusavaju nesto odraditi za Evropu , dok se saberu ovi isti vec prigrabili ,... Zvuci poznato iz istorije ?

Ko će ako neće Englezi, ljudi vladali sa više od pola svijeta. Znate kako su Englezi zaje*ali Kineze prije nekih 200-250 godina? Trgovali sa njima i kupovali čaj od Kineza koji je bio jaako, jako skup jer se samo tamo uzgajao. Pošto je na to išlo mnogo novca, Englezi skontaju da probaju Kinezima da uvale nešto u zamjenu i ponude im opijum koji su proizvodili bukvalno za džabe u svojim kolonijama u IndijI. Kinezi se navuku i dok je car reagovao oko 25% svih Kineza su bili teški ovisnici a carstvo je upalo u deficiti. Kineski car zabrani trgovinu opijumom a Englezi nagovore velike trgovce da otpočnu ustanak protiv cara. To sranje je trajalo nešto više od 100 godina¸a svo to vrijeme Englezi su i dalje nelegalno davali Kinezima opijum za čaj i naravno oružje za navedne ustanke, opet za čaj. Bukvalno su koštali Kinu dobar vijek napretka.

U ime naroda i njihovih demokratskih prava su pregazili Libiju. Kad su stavili šapu na naftu zaboravili su da osiguraju prava i demokradiju. Što se njih tiče Libijci mogu i da se istrijebe. Isto je i sa ostalim indijancima.
Znam da vi to znate samo glasno razmišljam.

Ko će ako neće Englezi, ljudi vladali sa više od pola svijeta. Znate kako su Englezi zaje*ali Kineze prije nekih 200-250 godina? Trgovali sa njima i kupovali čaj od Kineza koji je bio jaako, jako skup jer se samo tamo uzgajao. Pošto je na to išlo mnogo novca, Englezi skontaju da probaju Kinezima da uvale nešto u zamjenu i ponude im opijum koji su proizvodili bukvalno za džabe u svojim kolonijama u IndijI. Kinezi se navuku i dok je car reagovao oko 25% svih Kineza su bili teški ovisnici a carstvo je upalo u deficiti. Kineski car zabrani trgovinu opijumom a Englezi nagovore velike trgovce da otpočnu ustanak protiv cara. To sranje je trajalo nešto više od 100 godina¸a svo to vrijeme Englezi su i dalje nelegalno davali Kinezima opijum za čaj i naravno oružje za navedne ustanke, opet za čaj. Bukvalno su koštali Kinu dobar vijek napretka.
Zaboravio si jos da su sa 4 broda napali Kinu, i bla bla po sporazumu su dobili Hong Kong i jos neke teritorije na 100 godisnje upravljanje.

Jel zna neko kako se zove ovaj deo plasticni sto drzi ovu pregradu(koja sluzi za dokumenta i prottiv jakog sunca, u autu, iznad soferke)? I gde ima da se kupi?Vec smo dve polomili

Kad naidje svjetska kriza , dok se okrenes gle cuda najvise vakcina prigrabili Englezi ,Jevreji i jos neki ... Dok Svabe i Francuzi pokusavaju nesto odraditi za Evropu , dok se saberu ovi isti vec prigrabili ,... Zvuci poznato iz istorije ?
Prije 20 tak godina jedan arap vani mi je rekao: jeb*** tko nam je kriv sto su Zidovi pametni a mi glupi.

Mislio sam na nesto drugo , ..cak se i Srbija ubacila u tu bandu da prigrabi mnogo vise vakcina iako nepravit neki dogovor . Ajd sad dijele komsijama kolko tolko da se pokazu pozitivno ,...

Tako nekako , a doduse Srbija je navukla Kineske al opet navukla .
Nego zna li neoo koliki je interes upisivanja za vakcinacijunu Srbiji .? Vjerovatno se vec upisao ko je mislio za sada da primi . Kolko je to procentualno zainteresovano ?

'Oćeš ti da primiš? Upisaćemo te besplatno.. Ne šalim se, samo ako želiš..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nisam redovan pratilac svih tema ali pročitam kad se nešto pojavi. Ljudi su spremni pomoći pa iako po nekad imaju različite stavove pa malo zategnu situaciju. Danas nešto radim a padne mi na pamet član Zombi.
Stvarno je taj čovjek pomogao mnogima svojom dokumentacijom i savjetima. Iako nisam imao potrebe da je koristim osjećam potrebu da se zahvalim na želji i naporu da se pomogne.
Ima i drugih koji zaslužuju pohvalu ali eto pada mi on nešto na pamet.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh