Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidis kod nas ima takav slučaj da privatnik ima radnike koji rade od osnivanja po 20 i vise godina i niko se ne zali cak sta vise.Svaki pravi komunista bi ti čestitao na toj percepciji.
U titovoj državi je to možda i bilo moguće, ali danas je potpuno nemoguće ni u državnoj a pogotovo u privatnoj firmi..
Jedan je skliznuo iz gornjeg reda...Само ћу ово ставити овде:
Ja imam dva sina, jedini savet koji imam za njih nek bude bilo koje boje, veroispovesti, nacionalnosti samo da nije sremica... Ako sam se ja zajebao pa ne moraju I oni...Momo druze, sa Sremicom nema svadje, ja samo lepo slusam i nema se oko cega svadjati .
Ковачица - имаш у главној улици, близу семафора, а имаш и роштиљ код пијаце.Kovacice,crepaja jel ima neka dobra pekara?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zbogom Sremice-uspaljenice...Ja imam dva sina, jedini savet koji imam za njih nek bude bilo koje boje, veroispovesti, nacionalnosti samo da nije sremica... Ako sam se ja zajebao pa ne moraju I oni...