Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja mislio da su samo kod mene bile zaboravne. Radim cijelu noć da dospijem bar do koljena i onda sledeću večer dolazim pun nade da ću nastaviti tamo gdje sam stao kad ono cvrc.
Ajde ponovo iz početka.

Barabe jedne, šta je vama sve na pameti. Ajd što mene iskvariste ali što ćete iskvariti i ovu omladinu sa foruma skroz.

Dugo vrmena je prošlo dok nisam saznao zašto je to tako. Sad kad sam ostario znam ali me više ne zanima. :)

Ne treba tu sabiranje već oduzimanje. Previše nas dođe na sastanak. Dođe ona i donese mamu, strinu ,ujnu i komšiluk a ja neuk i u strahu da ne pogriješim. Dok ih sviju savladam prođe noć a sutra eto ih opet u kompletu. :osmeh:

bio udes u Topoli ferdžo nosio navodno drljču,bila rotirka i svetla,po noći,zakucao se kombi,vozač kombija poginuo,traktorista živ,ferdž nije živ raso se na tri dela kabina ,točak i ostalo.

Шта рећи после овога. Ово наравно не важи за плате на буџету зато што би требали дообро платити.
Ma koliko ga ja ne podnosio za ovo je u pravu. Država nema i ne treba da ima pravo da ikome odredjuje radno vreme. Nek radi kad ko hoće

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh