Čika Aco gledaš te filmove jer te interesuje da li će se uzeti na kraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ona ga uvek uzme.Čika Aco gledaš te filmove jer te interesuje da li će se uzeti na kraju?
Ma brate dosadni su sve su oni pametni...Da malo odmorimo od teških tema, evo nešto interesantno, stigli prvi snimci sa Marsa novog rovera kojeg je NASA spustila tamo prije neki dan.
Perseverance Rover's Descent and Touchdown on Mars: Onboard Camera Views - NASA Science
NASA's Mars 2020 Perseverance mission captured thrilling footage of its rover landing in Mars' Jezero Crater on Feb. 18, 2021.mars.nasa.gov
Nemoze kumulativno u tom slucaju , nije to oranje.A ja mislio da su samo kod mene bile zaboravne. Radim cijelu noć da dospijem bar do koljena i onda sledeću večer dolazim pun nade da ću nastaviti tamo gdje sam stao kad ono cvrc.
Ajde ponovo iz početka.
Ma koliko ga ja ne podnosio za ovo je u pravu. Država nema i ne treba da ima pravo da ikome odredjuje radno vreme. Nek radi kad ko hoćeШта рећи после овога. Ово наравно не важи за плате на буџету зато што би требали дообро платити."Dok sam živ neću da prihvatim da nedelja bude neradna"
Kako je poručio za TV Prva, "dok je živ neće da prihvati da nedelja bude neradna."www.b92.net