MONTOYA
Član
Da nema Madjara i Albanaca bio jedan te isti narod....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како може да реагује родитељ већ да прихвати одлуку свог детета и подржи у томе.
Наравно да је нормалан ко што каже Зомби .
Боље но за особу истог пола - иако нам то представљају као нормално.
А боље и тако но да до краја живота остане сама окружена мачкама .
Баш тако само да се млади воле!Ljudi se dele na dobre i loše, ne po nacionalnosti.
Не знам зашто замераш младом краљу. Једноставно га је Черчил преварио.Bas sam to htio napisati, jedini kralj u evropi koji je ostao u zemlji poslije napada Svaba, je, koliko znam, Belgijski. Svabe su ga izradile k'o konja, naravno nisu ga ubili, niti bi ubili bilo kog monarha, ali su ga iskoristili za propagandu, sto je jos gore.
A sto se tice zlata, ima u onom dokumentarnom feljtonu ''Beograd veciti grad'' gdje je tacno zavrsio svaki od 62 sanduka tozla, pogledajte pa ce se vecina iznenaditi. Jedino ako je sve laz, a kraljeva pratnja ubacila par tona tereta u onaj usrani avioncic i on odletio s tim u najmanju ruku kao da je antonov 24. Ja licno najvise zamjeram Karadjordjevicu sto je na kraju izdao Jvuo, a izdaja se u ratu svugdje u svijetu kaznjava smrcu.
Momo druze, sa Sremicom nema svadje, ja samo lepo slusam i nema se oko cega svadjati .E jbg pufta i kad su oboje srbi ili hrvati svadjaju se . svaka cast .haha.salim se
E moj Momcilo izuzetno lepi i diplomatski odgovori a i filozofski obradjeni do savrsenstva skidam kapu ali teoretski zivot lepo zvuci malcice je drukcije u praksi. Dali imas pedstavu dobri moj Momcilo koliko trenutno ima narkomana ,alkoholicara ,kockara ili sektasa u drzavi a samo Mocart kladionica ima 64 000 radnika a koliko sponzora to ne zna ni CIA a sektasa ne pitaj a najgore sto ne znas ni ko je gde dok te ne uclani u sektu a razvedenih i samohranih otprilike 50/50 sad su najsigurniji brakovi sa strancima valjda se suprotnosti privlace a i nemaju gde da pobegnu daleko je. Nego tu nema sta da mislis tvoje je SAMO DA KLIMAS GLAVOM I DA SE SMEJES i da napravis tu negde blizu u brdima neku supu da ne smetas jer legendo stalno zapitkujes nesto mnogo pitanja i podpitanja a mladi to ne vole a i uneces nervozu u vazduh nabijen erotikom a silna nepotrebna pitanja uticu na irekciju nego da aminujes kao u policijskoj akademiji JES SER NO SER I OBAVEZNO KLIMANJE GLAVOM I .....A kud ce veca razlika i izvor problema , od tog sto je jedno musko a drugo zensko ? Medjunacionalne razlike su sitna riba.
Вас? На које мислиш од оних које сам побројао - четнике, недићевце, љотићевце?Зато, Зорге немој нас трпати у исти кош са тим комунистичким шљамом. А и Срби који су ишли у партизане, а сматрају се Србима су приморани. Остали и нису Срби него интернационалисти, односно отпадници. Махом пропалице и неки „недоврши“ (нису били способни ни занат да изуче). Нисмо ми могли са њима јер су наши циљеви да Србија напредује, а њихови да пострада што више (у складу са одлукама дрезденског конгреса).