Sapatnik
Član
Занимљива изјава. Па видиш да нема и оваквог закона сваки дан би ти био понедељак. И наравно био плаћен викенд као понедељак. Он би да се ради али не спомиње прековремене сате и плаћање прековремених сати, рада за викенд у сменама и све то што носи. Имао сам пре пар година 400 зарађених сати који ми нису били плаћени. Зарађени за пар месеци. И још је директор као да је вучићев гуру, хтео да се одрекнемо сати. Наравно нисам хтео они нису хтели да плате и ја лепо два и по месеца лелемудање да то потрошим. Посао је наравно трпео а кад сам се вратио сазнам да се директору захвалили на сарадњи. Код следећег сам накуцао за годину дана 300 сати прековремено. Иста прича.
Мора да се зна кад се ради кад се одмара и да постоји радна недеља. Ако не због тебе онда због осталих.
Ако слушаш њега не занима квалитет рада него само да се ради. И он ће сутра да ради.
А шта ће да ради?
Мора да се зна кад се ради кад се одмара и да постоји радна недеља. Ако не због тебе онда због осталих.
Ако слушаш њега не занима квалитет рада него само да се ради. И он ће сутра да ради.
А шта ће да ради?