Bolesnici u svakom pogledu.....Ne shvataš, šteta što jutjub skida ovu pesmu, da vidiš šta onda rade, tu su se borili sa decom i ženam, doduše nenaoružanim i za dlaku izgubili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolesnici u svakom pogledu.....Ne shvataš, šteta što jutjub skida ovu pesmu, da vidiš šta onda rade, tu su se borili sa decom i ženam, doduše nenaoružanim i za dlaku izgubili...
Ja mislim da to nije zdravo za filter...
Mislim da cu praviti ovo
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
I tako polako će da negiraju da se to ikada i desilo ,jer su počeli da beleže po udžbenicima da je umesto stvarnih 700 hilj. žrtava bilo nekih svega 7000.Aj nemojte zajebavati, pa gde ste do sad bili? Da niste i vi kao ovi milenijalci , kažu, nema na jutjubu, nije se desilo?
Mislite da je Sinu tisućljetne kulture napisano bez veze?
"VADILI SU DECI OČI DOK SU MAJKE GLEDALE" Bili su najmlađi zatvorenici u Jasenovcu, a ovo su njihova NAJSTRAVIČNIJA SEĆANJA
Čim smo ušli u logor, nas su oduzeli od majke i odmah su nas sa ostalom decom razvrstali po uzrastu. Ja sam imao sedam godina i posle tog razdvajanja nikada više nisam video svoje dve sestre i brata. Terali su nas decu da gledamo kako ubijaju i kolju, prisećaju se danas bivši logoraši koji su...www.blic.rs
86500 mrtvih ima popisanih po imenu i prezimenu samo iz Jasenovca i Stare Gradiške. Dokumentacija je stalno uištavana, što od crnih što od crvenih usraša. Stotine jama ni dan danas nisu nikad istražene gde su desetine hiljada ljudi stradali. Kod nas kad su krenuli da istražuju zločine od 1944-1950 i posle malog procenta istraženih masovnih grobnica došli do 60000 žrtava čija je jedina krivica bila što se politički nisu slagali sa crvenim ustašama ili su bili bogati...Unuci tih crvenih usraša koji su i dalje na vlasti su prekinuli istraživanja i istina je za njih prekrajanje istorije...Kod mene je od 1941-1950 stradalo 142 civila + oko 40 Švaba civila ili 7 % Srba i 4 % Švaba...I tako polako će da negiraju da se to ikada i desilo ,jer su počeli da beleže po udžbenicima da je umesto stvarnih 700 hilj. žrtava bilo nekih svega 7000.
to rade ovi moderni hrvati,kao neki veliki hrišćani,a isto se dešava i ovde u vojvodini od strane mađara,šta će ti više od rečenice od ovde jednog člana da ne kažam koje nacionalnosti ,na to šta se desilo na božić 1942 god.
Ovako mi je odgovorio a da njega nisam uopšte spomenuo ,,jesi ti bio tamo kad znaš šta je bilo''.
Čisto negiranje da ser išta desilo.
To njegovo istraživanje nije nikad završeno i uglavnom radi se o proceni ali je jedno sigurno: Teorije nema da je u Jasenovcu ubijeno 800000 ljudi. Gledajući popise, stopu prirodnog priraštaja i poginule u borbama dolazi se do neke procene od 450000-800000 stradalih civila u NDH.Srboljub Zivanovic je istrazivao Jasenovac na licu mesta dok mu nije zabranjeno. Tokom tih istrazivanja je doso do zakljucka da je broj zrtava najmanje 800 000. Znaci u ovim "zvanicnim podacima" koji se uglavnom spominju je jednostavno izbrisana jedna nula i tako broj zrtava umanjen 10 puta.
Pa sta je ovde cudno?Cudan grad , taj Split
S tim se potpuno slažem.....Objava koju sam juce na fb stavio, par clanova je videlo na mom profilu:
Dara iz Jasenovca je mogao da iznenadi i rasplače ljude koji baš ništa nisu znali o istoriji i slušali priče kako smo se svi voleli i bilo je lepo. Film nije ni približno prikazao mučenja našeg naroda u logorima smrti od strane ustaša koji su posle rata obukli uniforme druga tita i niko nije za to odgovarao. Slava našim precima. Amin.
Objava koju sam juce na fb stavio, par clanova je videlo na mom profilu:
Dara iz Jasenovca je mogao da iznenadi i rasplače ljude koji baš ništa nisu znali o istoriji i slušali priče kako smo se svi voleli i bilo je lepo. Film nije ni približno prikazao mučenja našeg naroda u logorima smrti od strane ustaša koji su posle rata obukli uniforme druga tita i niko nije za to odgovarao. Slava našim precima. Amin.