Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali koliko ste ljudi optereceni Vucicem. Pa vi njega sanjate jbt. Sa svime se povezuje indijanac, jos ako to pise CNN ova filijala, do kur.... Sto neko napisa, je l postoji Patrijarh koji odgovara Srbima, trener itd. U sve se razumemo i nikada nam nista ne odgovara. Ne kazu dzabe da imamo najvise "strucnjaka" (kojekakvih, sto doktora, virusologa, svestenika) a sto NEZNAM pisu zajedno,to nema veze. Važno je pričati,da ne kazem kenj...
Kako prosecan stanovnik Srbije koga brine buducnos dece a i same drzave ne bude opterecen tom osobom
Pa on je usao u svaku sveru zivota, on je u svemu, gde god je neko desavanje tu je on, dnevnik pocinje s njim i s njim se zavrsava, u sve se razume i uvek je u pravu, a tek o svom postenju kad pocne da prica.... cela Srbija je u njegovim rukama, pod svoju komandu stavio kriminalce tzv. navijace.... pod svoju komandu stavlja i crkvu

Kako prosecan stanovnik Srbije koga brine buducnos dece a i same drzave ne bude opterecen tom osobom
Pa on je usao u svaku sveru zivota, on je u svemu, gde god je neko desavanje tu je on, dnevnik pocinje s njim i s njim se zavrsava, u sve se razume i uvek je u pravu, a tek o svom postenju kad pocne da prica.... cela Srbija je u njegovim rukama, pod svoju komandu stavio kriminalce tzv. navijace.... pod svoju komandu stavlja i crkvu
Mozda i po prvi put u nasoj istoriji se desila situacija da su se svi udruzili u jednu celinu i vladajuca stranka i opozicione stranke i njihove glavesine i sve kriminalne organizacije u drzavi i to je sve funkcionisalo kao Becka filharmonija i delovalo je da ne postoji nista na ovom svetu sto bi moglo da narusi taj sklad a u celoj ovoj prici koju je savrseno osmislio vrhovni vodja tata nacije a kralj korupcije i ucene ispastao je jadan i ponizen narod i samo je bilo potrebno nesto sto ce poremetiti ovu filharmoniju da se negde prekine lanac i to je se dogodilo . Sada ce se sve dogadjati spontano ova strastvena prica koja je ozbiljno zazivela i pripretila da napravi posledice velikih narodnih masa dobila je neocekivani obrt ........i sada se ocekuje DA LETI PERJE TJ DA DODJE DO RASKUSURAVANJA SAMIH CLANOVA TJ DO BRATOUBILACKE BORBE UNUTAR OVE OPAKE ORGANIZACIJE KOJA SE ZLOSLUTNO NADVILA NAD SRBIJOM. Panika je usla u redove nase najmocnije sekte SNS a a usla je i paranoja ali sa razlogom. Bice zanimljivo pratiti dalji rasplet ali mislim da je ovo momenat u kome se nazire barem malo svetlo na dnu tunela

Samo što se oporavi ood teškog srčanog udara....kad ono ova glupa i dosadna korona....
Toliko sam bio srećan kada sam čuo da se oporavio...a sad eto...
Njegove pesme su uvek bile lepe bar za mene i uvek ih je pevao kao da su mu to dogadjaji iz života ispričani krpz pesmu....
Neka mu je laka zemlja i nadam se da je našao tamo negde salaše koje je tako mnogo voleo...

Послато са Nokia 1.3 помоћу Тапатока

Čitam sad na netu da će nova brza saobraćajnica Sombor - Kikinda koristiti postojeću trasu puta Vrbas - Srbobran, postojeći nadvožnjak preko auto puta, kao i postojeću trasu puta Srbobran - Bečej. Da li po brzoj saobraćajnici (kad sam ja polagao taj termin nije postojao) mogu da saobraćaju traktori, mopedi i bicikli? Kontam da ne mogu, pa mi nije jasno onda kako će traktori prevlačiti robu iz Srbobrana u Vrbas ili Bečej?

put-kroz-opstinu-Srbobran.jpg

"Put će proći tik uz Sivac, Crvenku, Vrbas i Srbobran sa severne strane naselja, uz izgradnju odgovarajućih saobraćajnica za pristup ovom koridoru. Deonica puta pored Vrbasa prolazi nedaleko od bolnice u Vinogradima i nastavlja dalje ka nedavno revitalizovanom putu Vrbas-Srbobran koji će postati sastavni deo nove saobraćajnice, uključujući i postojeći nadvožnjak na auto-putu E-75, koji svojom širinom već odgovara potrebama. Nešto pre samog Srbobrana, brza saobraćajnica će se pružati u levo, i proći će vrlo blizu naselja sa severne strane, sve do puta za Bečej (negde kod Zemljoradničke zadruge Srbobran), gde će postojećim putnim pravcem proći uz Radičević, a zatim sa iste južne strane obići Bečej i Novi Bečej. Sledeće mesto na trasi je Novo Miloševo, koje će novi put obići sa severne strane, dok će Kikindu obići sa južne, a dalje nastavlja ka Nakovu i granici sa Rumunijom."

Колико сам разумео ако је брза саобраћајница то је онда 100 км/с. Мислим да је најмања брзина кретања 40 км/с.
Тај пут пролази неких 10-так километара од мене и иде ободом телечке равни. Заобилази сивац, црвенку,кулу и врбас. За даље не знам. Иначе делом брзог пута је некада давно ишла пруга. Барем један део који знам.

Da ne bude kao Banatska magistrala.Od seamdeseti slušam za nju,video sam dosta planova ali za sada ,ništa .

Predsednik je pre nedelju dana obecao brzu saobracajnicu Backa Palanka-Novi Sad. Ni krpljenje postojeceg puta nisu u stanju da obave. Presvlacenje puta novim slojem asfalta je stalo kod Begeca. Ostalo je jos nekih 30ak km do B.Palanke da se uradi. Da li neko zna sta podrazumeva brza saobracajnica osim brzine koju je neko spomenuo u prethodnim postovima?

Jel ima nekog iz djurdjeva? Ako moze da mi se javi na pp

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Gleda li neko film na rts? Strasno za gledati, kakve monstruozne stvari, ako je i pola po istinitom dogadjaju pa je mnogo, to samo bolesni umovi mogu da rade😢😢😢

Poslednja izmena:
Gledao sam sat vremena i više ne mogu. Nešto mi se u stomaku zgrčilo i ne popušta. Morao sam odustati.
Pričao mi je otac koji je bio u logoru Sisak. Samo jednom je skupio snage da ispriča. Star čovjek priča i plače.
Strašno i za slušati. O zvjerstvima bolje da preskočim ali to je slično ovom što se prikazuje. Strašno za gledati, kako li je bilo preživjeti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh