ZA DRUGA SELJU Iskreno da ti kazem juce kada sam gledao film i one stahote prvo sta mi je palo napamet je moj predsednik jer su njegovim dolaskom krenuli da nestaju ljudi po Srbiji pa se tu seku glave ,usi ,delovi tela,zastrasivanje naroda, reketiranje i razne metode psihicke torture i rezultat toga je bekstvo mladih i skolovanih ljudi sto dalje od svoje otadzbine ali sada nema crvene armije da dodju i da izvrse spas vec potonule nacije. Ovde se golgota nastavlja a nas ALISTER KROULI nastavlja da sprovodi po Srbiji sektaske metode psihickog zlostavljanja naroda U doba komunizma se desavalo da neko ispadne iz voza ili da mu eksplodira guma a u doba socijalista su bile ceste eksplozije, pistolji ,hekleri ali ovo kao danas nije zabelezeno u novijoj Srpskoj istoriji .Sto se tice nase KRVAVE ISTORIJE tu je sve vec poznato i pogibije i logori i stradanja ali na repertoaru Srpske televizije vise nema komedije i humora i bilo cega za podizanje raspolozenja i duhovno uzdizanje nacije i jacanje gradjanstva vec se non stop narod terorise sa teskim temama sa crnim hronikama sa morbidnim stvarima i sam drzavni dnevnik vise sluzi za crnu hroniku nego za informacije o ekonomiji ,buducnosti i necemu perspektivnom tj vracanju vere i nade ljudima. Gledam kada dolaze ekonomski nezavisni nasi ljudi sa zapada zeljni sale ,druzenja ,muzike hrane,lepih stvari gledaju kako smo ubijeni u pojam sa nekim teskim temama i mislima a kazu KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE I ZIVOT a kakav moze da bude zivot kada psihopata truje 24 sata bez prestanka i on i ona fukara koju je okupio da razjeda Srbiju kao korozija kao kancer ali da uvek baca akcenat na nesto drugo sto dalje od njega i njegovih malverzacija i vracanja ove jadne i iscrpljene Srbije u srednji vek .Ovo sto se sada dogadja u Srbiji je isto jedna vrsta genocida iako ce se mnogi krto nasmejati ali ako se uzme broj narkomana broj alkoholicara broj abortusa broj psihicki obolelih broj neozenjenih i neudatih broj emigranata dolazi se do alarmantne brojke gde se jasno vidi DA IZUMIREMO OGROMNOM BRZINOM a da nismo ni svesni toga. Pitanje je kada ce se ovaj negativan skor smanjiti ili prekinuti ali je samo pitanje DA LI JE TO UOPSTE U INTERESU LJUDIMA KOJI VODE SRBIJU I DALI SE NAZIRE NEGDE KRAJ OVOJ KATASTROFI I OVOM IZUMIRANJU