Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se onda ne čuje kad pustim samo kroz bojler da ide, ostale sve zatvorim?bojler nema ventil što će reći da je problem u glupavim ventilima, šta drugoPumpa ima svoju vibraciju dok radi koja se prenosi preko cevi i vode do radijatora. I kod mene se čuje, na prvoj brzini manje a svaka sledeća više bruji. Tako je bilo sa starom pumpom Lovara a tako je i sa novim Grunfosom.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Otkad sam uništio peč kad sam prvi put u jesen zapalio u njoj, ne gasim pumpu nikad više.Sto gasite pumpu ? Ja gasim jednom godisnje i to zna da ostane do juna skoro
Glavne cevi koje idu od peći i kroz zidove su 1/2 cola,one koje se spuštaju od plafona ka radijatorima su 3/4.Nisam baš ispratio temu, odnosno tvoj problem, preslušao sam YT klip i meni deluje da je to šum koji nastaje u sistemu zbog malog prečnika cevi, tj. mora protok da ide većom brzinom pa se onda čuje. Kad ti zatvoriš sve radijatore a ostaviš samo bojler, onda je protok manji pa mu te cevi budu dovoljne i onda se ne čuje.
Bi to radilo?I ja moju ne gasim celu sezonu. Ako u budućnosti i budem stavljao cevni termostat, to će biti bar dva paralelna.
Hajde jos i da razumem da stvojim grejanjem nesto nije u redu,ali samnom je jos gore.Pregledao sam snimke,i onda ukapirao da mi nesto fali jel nemam drugo objasnjenje za sebeOstavim u bojler da cirkuliše i tu se ne čuje.
Na yt se ništa ne čuje ovde je mnogo bolje
https://voca.ro/1oAGhx6nSMsr