lovac luka
Član
Lakše mi izbalirati soju neko čuke ložitiOvo uopšte nije tačno za šapurike, kakva robija, tri dana posla i grejem se celu sezonu
I soja se loži na 3,5_4h
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lakše mi izbalirati soju neko čuke ložitiOvo uopšte nije tačno za šapurike, kakva robija, tri dana posla i grejem se celu sezonu
Ja imam naručeno i za sledeću godinu-prodajemo po 6000 kikindska od 4t100e zmajevka, 5000 din dubrava. Prodajem tako vec neko vreme, a cini mi se da bi platili ljudi i vise.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Мени су оне преселе још ко малом кад сам их уносио у кућу где се ложило,ту је само стрв ма све се засере и усере од њихOvo uopšte nije tačno za šapurike, kakva robija, tri dana posla i grejem se celu sezonu
Nije nikakva komplikovana mehanizacija obična korpa zakačena za kombajn ispod slamotresa i u nju se skuplja šapurika, nemam slika nažalost kako to izgleda. Ove godine mi je to radio prijatelj jer on ima ugradjeno na svoj kombajn već nekoliko godina a ja sam već počeo da prikupljam delove da namestim na moj sličan sistem kao njegov. Doveze se kući i samelje sa mlinom čekićarom koji je namenski prepravljen za šapuriku. Sito je 16mm na njemu. A peć i gorionik sam kupio u firmi Sigma iz Temerina. Prost sistem ništa previše komplikovano.Kolega John pridruzujem se Spajkiju u molbi da nam prezentujes tu mehanizaciju za sakupljanje, mlevenja i gorionik na sepurike.
Meni se nije dešavalo da pokisnu tako da meljem samo suve a mislim da i ako samelješ vlažnu nebi gorelo ili bi davalo slabu temparaturu. Ja ono što danas pokosim kukuruza odmah se i natovari i doveze kući tako da ne pokisne.Mene zanima kako je sa susenjem sapurika, sta ako pokisnu, mogu li se mljeti ili samo suve dolaze u obzir?
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Jel taj gorionik moze na bilo koju pec na centralno grejanje?Nije nikakva komplikovana mehanizacija obična korpa zakačena za kombajn ispod slamotresa i u nju se skuplja šapurika, nemam slika nažalost kako to izgleda. Ove godine mi je to radio prijatelj jer on ima ugradjeno na svoj kombajn već nekoliko godina a ja sam već počeo da prikupljam delove da namestim na moj sličan sistem kao njegov. Doveze se kući i samelje sa mlinom čekićarom koji je namenski prepravljen za šapuriku. Sito je 16mm na njemu. A peć i gorionik sam kupio u firmi Sigma iz Temerina. Prost sistem ništa previše komplikovano.
Bilo bi lepo kad bi slike okacio,znam kako izgleda bio sam kod coveka u Temerinu i video kako kod njega izgleda i svidelo mi se,a na leto radim komplet grejanje pa me sad sve interesuje.Montira se na vrata od peći, na točkićima je pa se prilikom čišćenja izvuče i posle opet vrati nazad .