grunt
Član
По мени нема доброг рода Кукуруза без основног ђубрива.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine smo se "izvukli" zato što su ulaganja bila po cenama iz prošle i početka ove godine a cene proizvoda su dosta dobre. Ja se slažem da na ove cene naših proizvoda cene veštaka i nisu tako jako drastične (malo jesu), ali šta ćemo ako i sledeće godine budemo skidali 2 tone kukuruza po jutru i ceni od 27 dinara a djubreta bačeno za tri puta više vrednosti nego prošle godine? Nemam ja ništa protiv ovih cena i djubreta i naših proizvoda ako će mi neko garantovati prinos kukuruza od 6-7 tona po jutru....Mnogo polemike se vodi oko jakih cena vestaka, vidim da neki iz nekog revolta ne zele da investiraju u djubrivo ove jeseni.
Nas problem su cene nasih proizvoda sledece godine, pitanje je da li ce ostati na ovom nivou. Ove trenutne cene vestaka i nisu tako drasticno visoke u odnosu na nase cene nasih poljo. proizvoda.
Pa to i pišem...Има ко скида и сад 2т по кј јбг...
Pitanje je hoce li se taj paritet odrzati u narednoj proizvodnoj godini,jer se ovo djubrivo zaorava za useve koji ce se skidati u narednoj godiniParitet je ostao skoro isti, 2-2.5 kg kukuruza i psenice za 1kg npk. Jedino su ureja i map otisli vise gore.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Tomasovo brasno .Ima li negde da se nadje djubrivo samo sa fosforom?
Paritet je ostao skoro isti, 2-2.5 kg kukuruza i psenice za 1kg npk. Jedino su ureja i map otisli vise gore.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока