Peet
Član
Mozes ti da ubrajas koga god zelis! Cinjenica je ta da su mi prinosi kukuruza osim na 2 parcele uzasni a prinos soje od 1350 kg/kj govori kako je idealno vreme bilo kod nas!U te neke ja bi ubrajao i tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes ti da ubrajas koga god zelis! Cinjenica je ta da su mi prinosi kukuruza osim na 2 parcele uzasni a prinos soje od 1350 kg/kj govori kako je idealno vreme bilo kod nas!U te neke ja bi ubrajao i tebe
Možda u Adaševcima. Na taj prinos soje ide oko 3,5 t/kj kukuruza kod nas.Govori da vam je los izbor sortimenta ili agrotehnika.
U delovima atara de je toliki prinos soje ide do 5t/kj kukuruza.
Govori nesto drugo, bez ikakve namere da te uvredim, ti si skolovan igrac u ovom poslu ali si mnogo mlad i neiskusan u ovom poslu kako bi podvukao liniju i tvrdio to sto tvrdis!Govori da vam je los izbor sortimenta ili agrotehnika.
U delovima atara de je toliki prinos soje ide do 5t/kj kukuruza.
Ja il sam lud il glupNa parceli pored mene soje imao sam 1600kg/kj dok komsija nece izvuci 2000 kg/kj kukuruza.
Dakle kontra odnos od ovoga sto si napisao Bojane!
Zato tvrdim da nema pravile. Puno toga ne zavisi od nas!