Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ovde kod nas npk 3x16 ode na 1725din malopre sam pitao ako ne bude 2000din nista nisu uradili

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pa kod nas je ta cena 1700din dzak 25kg ili 68din kilo npk 3x16 . Sad ga podigli na 1725din sto mu dodje 69din po kilu

Skocila je cena gasa u Evropi pa je to razlog poskupljenju ,vidim danas je pala cena gasa .Srbija dobija gas po 270 eura tako bar kazu nije poskupio za nas plus zarada od tranzits gasa ali mi nemamo azotaru .Da li je u Rusiji poskupio gas čisyo sumnjam a odatle nam stize skoro sva azotna djubriva .

Ово нема везе уопште са ценом гаса у европи, већ зато што се некоме може да диже у небеса вештак како би на њему зарадио троструко...а уз изговор цена гаса скочила, цена енергије скочила...а ниђе везе са животом...

I to što su Kinezi zabranili izvoz fosfora isto nema veze. A imaju 80% svetske proizvodnje.

Naravno špekulanata ima svugde.

naruceno juce 94,5din urea...3*16 81din.....an 66.5din.....map ove sezone kod mene pauzira..........danas urea otisla na 102-103din

Ma apoteke ove velike jake sto snabdevaju one manje uzele vestak jos na leto i sad drkaju nas dizu cene i kad ih pitas oni kazu jao ovo stvarno nije normalno sa cenama ne isplati se nikako

Sve je to stari lager ili uvoz iz kutine govorim za azotna djubriva ,nema uvoza iz Rusije posto veliki deo azotni djubriva ide za prolece pa nema uvoza ,a nema ni sloge medju nama da ih odjebemo pa necemo umreti ako jednu godinu ne bacimo ,zasto da nas gule na ove ceni svi oni rade za nas a me mi za njih

Takva je trgovina , moramo biti realni . Naravno da sad neko ko je ranije uvezao ima ekstra profit , ali sta da je cijena pala , a on drzi , kaze , skupo sam platio , mi bi rekli , koga briga kolko si platio , kupujemo gdje je jeftinije .

Nazad
Vrh