Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Skocila je cena gasa u Evropi pa je to razlog poskupljenju ,vidim danas je pala cena gasa .Srbija dobija gas po 270 eura tako bar kazu nije poskupio za nas plus zarada od tranzits gasa ali mi nemamo azotaru .Da li je u Rusiji poskupio gas čisyo sumnjam a odatle nam stize skoro sva azotna djubriva .

Ово нема везе уопште са ценом гаса у европи, већ зато што се некоме може да диже у небеса вештак како би на њему зарадио троструко...а уз изговор цена гаса скочила, цена енергије скочила...а ниђе везе са животом...

I to što su Kinezi zabranili izvoz fosfora isto nema veze. A imaju 80% svetske proizvodnje.

Naravno špekulanata ima svugde.

naruceno juce 94,5din urea...3*16 81din.....an 66.5din.....map ove sezone kod mene pauzira..........danas urea otisla na 102-103din

Sve je to stari lager ili uvoz iz kutine govorim za azotna djubriva ,nema uvoza iz Rusije posto veliki deo azotni djubriva ide za prolece pa nema uvoza ,a nema ni sloge medju nama da ih odjebemo pa necemo umreti ako jednu godinu ne bacimo ,zasto da nas gule na ove ceni svi oni rade za nas a me mi za njih

Takva je trgovina , moramo biti realni . Naravno da sad neko ko je ranije uvezao ima ekstra profit , ali sta da je cijena pala , a on drzi , kaze , skupo sam platio , mi bi rekli , koga briga kolko si platio , kupujemo gdje je jeftinije .

Nazad
Vrh